RVS - e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 19
- chevron_right
es tās uzlīmes būtu nedaudz savādākas taisījis, bet tā man viņas patīk
uzlīmes ir ritīgi pirkulīgas, uz viegā pirmo reizi redzu
par sevi runājot - es atzīstu(e)Rolish rakstīja:vienkārši šitie īgnie sen nav dabūjuši
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Es gar zemi!Shreks rakstīja:par sevi runājot - es atzīstu(e)Rolish rakstīja:vienkārši šitie īgnie sen nav dabūjuši
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Es arī :D Labs shrek!
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
nekur nesmu teicis ka man perfekts auto, man ir e36 325 miskaste, un man par to po, dirsa apsista šoziem laižot pa kupenām, buferi plaisās, un nevienas novelcenes, clean of dat shit Nesmu arī drifteris baigais, tāpēc arī pasista mana karieteRVS rakstīja:Hmm grbētos redzēt tavu perfekto auto
Šeit tādu nav jēgas atrādīt, savādāk visi mani nodirstu brūnu kā ņēģeri, arī uzlabojumu nav un diskus nemainu, tāpēc tur ar nav ko fočet.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Slim - 22 Mar 2013, 20:57, kopā labots 1 reizi.
BMW-Big Money Waste
LabsShreks rakstīja:nu bet galvenais jau ir atzīt
Tad jau būtu jāpiedomā pie tā kā tu iekomentē citu autiņus, ja nu pašam bail ka nodirsīsSlim rakstīja:nekur nesmu teicis ka man perfekts auto, man ir e36 325 miskaste, un man par to po, dirsa apsista šoziem laižot pa kupenām, buferi plaisās, un nevienas novelcenes, clean of dat shit Nesmu arī drifteris baigais, tāpēc arī pasista mana karieteRVS rakstīja:Hmm grbētos redzēt tavu perfekto auto
Šeit tādu nav jēgas atrādīt, savādāk visi mani nodirstu brūnu kā ņēģeri, arī uzlabojumu nav un diskus nemainu, tāpēc tur ar nav ko fočet.
Da vai ta man bail ka no*irsīs, tak lūdzu, nekad nesmu slimīgi uztvēris kritiku, un es tak pats atzīstu ka mana žurka ir riktīga žurka, pusbeigta Ko ta citi sliktāku var pateikt labi var brutāli no*irstRVS rakstīja:Tad jau būtu jāpiedomā pie tā kā tu iekomentē citu autiņus, ja nu pašam bail ka nodirsīs
Laab pietiks te offtopic
Za to man patīk tādas aizmugurējās lampas kā tev un pofig ka ar laku nopļūtītas, izskatās labi, lai gan lielākā daļa te par tādām, tā kā cik indivīdu tik viedokļu
BMW-Big Money Waste
Jā par tiem aizm lukturiem tā ir, a un viņi ir notonēti ar plēviSlim rakstīja:Da vai ta man bail ka no*irsīs, tak lūdzu, nekad nesmu slimīgi uztvēris kritiku, un es tak pats atzīstu ka mana žurka ir riktīga žurka, pusbeigta Ko ta citi sliktāku var pateikt labi var brutāli no*irstRVS rakstīja:Tad jau būtu jāpiedomā pie tā kā tu iekomentē citu autiņus, ja nu pašam bail ka nodirsīs
Laab pietiks te offtopic
Za to man patīk tādas aizmugurējās lampas kā tev un pofig ka ar laku nopļūtītas, izskatās labi, lai gan lielākā daļa te par tādām, tā kā cik indivīdu tik viedokļu
Liekas redzēts auto. Gadījumā neiegādājies Lielvārdes vai Ogres pusē, ja nav noslēpums?
Bet tā, nav ne vainas, veiksmi darbos!
Iegādāts tika Rīgā - Mārupēirdekoratiivais rakstīja:Liekas redzēts auto. Gadījumā neiegādājies Lielvārdes vai Ogres pusē, ja nav noslēpums?
Paldies!
Tjipa ,kas bij pie rokas ar to nopuutu
Izskataas ADIDAS style
Izskataas ADIDAS style
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Izņem labāk to bildi ārā, tici man tā būs labāk :)
klausi KV!
Nesaprotu par ko jūs te vārās
kad bij beigu rezultāts man ar iemetaas adidas style prātā, bet kad saliku tad nav tik traki, nekas visu vel var mainīt :-DOrkaans rakstīja:Tjipa ,kas bij pie rokas ar to nopuutu
Izskataas ADIDAS style
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 19