Tā es uzzināju par 3er.lv!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10
- chevron_right
Man tad vēl bija kompots kad kādā jaukā dienā pastaigājos ar ģimeni pa siguldu un tur pie kāda veikala piebraucu klāt pie viena e36 kuram bija uzlīmes logā.. man palika interesanti ko tas nozīmē un vakarā kad biju mājās ielīdu apskatīt kas tas ir e36.lv
Man tāds pats ''kopš'' datums kā erda, dogma, Marux... tad jau no pašiem pirmsākumiem un stāsts arī no viņējiem noteikti neatšķiras.
Es par e36.lv uzzinaju redzot sezonas atklāšanas afišu un nolēmu pieregistreties.
Armando rakstīja:Orkaans rakstīja:BMW ir vienīgā atļautā narkotika ,pret kuru likums ir bezspēcīgs
Alias Renio+1
Supporting e36.lv
Supporting e36.lv
Es par e36.lv biju dzirdējis ,bet nebiju reģistrējies, bet kad biju kādu laiku powerā, sapratu, ka tur visi kkādi iedomīgi cilvēki unn izdomāju te piereģistrēties, tiešām daudz labāka gaisotne. !!
Kad vēl nebiju E36 fans, pāris reizes palasīju šajā forumā lietotāju auto topikus... Un pirmajā dienā, kad nopirku E36, tad arī piereģistrējos, jo bija pāris jautājumu.
Kad nu beidzot bija pienācis laiks iegādāties auto, daudz nedomājot izvēle krita uz e36. Par forumu uzzināju meklējot labākos auto piedāvājumus un vissvbiežāk tika apmeklēta sadaļa Pikrt/Pārdot. Nu pēc auto iegādes, izdomāju reģistrēties un apmeklēt arī citas sadaļas
Es par forumu uzzināju man šķiet no e30.lv tur kkas kkur bija rakstījis, kad ir arī e36.lv
Kad tika nolocīts e30, nozvērējos savu dzīvi nevienu BMW nepirkt, tikai kkādu dīzeli pasātu vai audi. Tas viss bija līdz 2012 gada pirmajam sniegam, kad sapratu es gribu atkal BMW
No sākuma gribēju atkal e30, ilgi meklēju neko sakarīgu nevarēju atrast, tad nu iegādājos no sākuma e36 318 (m50b25) tā teikt Kuldīgas šrotu, un pilnīgo huijņu iegrābos konkrēti
Bet tad veiksmīgi samainīju pret tgd esošo e36 318is kupeju. Un tad nu ta teikt esmu šeit pie savējiem
Dzīvē reāli esmu saticis Dogma un Agris, sen sen Ādažos normāli čaļi :)
Tā teikt kas var būt labāks par mājām
Kad tika nolocīts e30, nozvērējos savu dzīvi nevienu BMW nepirkt, tikai kkādu dīzeli pasātu vai audi. Tas viss bija līdz 2012 gada pirmajam sniegam, kad sapratu es gribu atkal BMW
No sākuma gribēju atkal e30, ilgi meklēju neko sakarīgu nevarēju atrast, tad nu iegādājos no sākuma e36 318 (m50b25) tā teikt Kuldīgas šrotu, un pilnīgo huijņu iegrābos konkrēti
Bet tad veiksmīgi samainīju pret tgd esošo e36 318is kupeju. Un tad nu ta teikt esmu šeit pie savējiem
Dzīvē reāli esmu saticis Dogma un Agris, sen sen Ādažos normāli čaļi :)
Tā teikt kas var būt labāks par mājām
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
par e36.lv uzzināju Bmwpower,vienam useram parakstā bija e36.lv.tad arī izdomāju šiet reģistrēties,jo esmu e36 piekritējs
Pērkot auto ievēroju ka nestrādā panelis, tāpēc vērsos forumos pēc palīdzības un ievēroju ka e36.lv parādās daudzos vairs neaktīvos forumos
sakuma e30.lv kautkadi atklajas , un iedomajos pa prikolam e36.lv ar ierakstit un bija webs , vel aceros tapsanas stadija.
Par e36.lv uzzinaju netisham uzraxtot google e36 lv un ka par sagadishanos bija tads web. Bet vairak un aktivak, tad kad darbaa stradaju kopaa ar biker (nevareju atrast precizu nick), jo biezhi runajaam cho pa chom ar tiem e36 @lv notiek...
say What???
Nopērkot savu e36 un sākot vākt informāciju par viņu, ar ko es īsti braucu, tā sakot, iepazīt savu auto, tad nu māte gugle mani šeit ievilka.
mate google mani uzveda uz pareiza cela
es gan sākumā zināju pa tādu e30.lv , un tad kādu dienu uz duru ierakstiju meklēšanā e36.lv un lūk .
sveiciens visiem e36...pulciņam esmu pievienojusies tikai pāris dieniņas atpakaļ, kaut arī ar savu hlamiņu (HL35) braucu nu jau 7 gadus... pateicoties HAPO un G1RT5 esmu šeit...
ievēroju e36.lv uzlīmi uz kāda kūtiņas un tā arī sāku iegriezties šajā forumā
Esmu bmwpower jau pāris gadus, un ar laiku lasot forumu uzgāju kad ir arī tāds e36.lv
kad pirku savu melno mazuliti kopa ar bmwpower uzlimem.izdomaju pameklet google.lv mow ir e36.lv
sanaca atrast ta arij uzzinaju par wo foruminju!
sanaca atrast ta arij uzzinaju par wo foruminju!
viewtopic.php?f=18&t=2190
Pirms 3 gadiem 11. klasē, klasesbiedri (Brembo , Imis un Rickz) jau bija iepirkuši sev divus e30 un vienu e46, tad nu es rAudists spītējos, spītējos līdz saslimu! Un labi saslimu!
Pirmie divi savus e30 mainīja kā zeķes pret e36 un atpakaļ, tad nu viņi neko citu informātikas stundās nedarīja kā lasīja - www.e36.lv
Pirmie divi savus e30 mainīja kā zeķes pret e36 un atpakaļ, tad nu viņi neko citu informātikas stundās nedarīja kā lasīja - www.e36.lv
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10
- chevron_right