Rolanda Touring `98
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
nekad ja godigi nesmu sapratis to garazhaa tureshanu.ja tev garazha ir tavaa guljamistabaa,miksts,silts paklajs utt,tad ok,bet nu garazha nav tik hermetiska lai tur nekas nepuutu
ar kompatu pa brugji
hmmm,viela pārdomāmOrkaans rakstīja:http://krown.lv/
Brauc un priecaajies par savu auto cauru gadu!!!
Katraa zinjaa tas ir labaak ,nekaa tureet pa ziemu garaazhaa! No staaveeshanas tas auto vairaak saruusees un gumijas bukses beigs savu dziivi
Katraa zinjaa tas ir daudz leetaak ,nekaa pirkt kautkaadu ziemas drapaku
Un pie viena arii bembiitim tikai par labu naaks taada apstraade
Un pie viena arii bembiitim tikai par labu naaks taada apstraade
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Un pašam prieks, ka viscaur gadu vari braukt ar skaistu auto
ar skaistu auto uz bleķa r15?
Nu nez, man būtu žēl tādu e36 uz visu ziemu ielikt garāžā un ne reizi neizbraukt
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Un?Rolands rakstīja:ar skaistu auto uz bleķa r15?
5 gadus mans e36 pa ziemu dzīvo garāža un nekas slikts nav noticis.. ,piekare vispār neaceros kad būtu kas mainīts, cik tantes tik varianti..
e36
Var jau arī smukus r16 uzliktRolands rakstīja:ar skaistu auto uz bleķa r15?
Es ar saveejo arii 5 gadi braucu katru ziemu (bez visaadaam apstraadeem) un ruusa taapataas vinjam nebija vairaak ,kaa briidii ,kad nopirku540i rakstīja:5 gadus mans e36 pa ziemu dzīvo garāža un nekas slikts nav noticis.. ,piekare vispār neaceros kad būtu kas mainīts, cik tantes tik varianti..
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
viņam tak arkas valcētas,pēc kā izskatīsies ja pat r18 var redzēt,kad flancus prasasmarux rakstīja:Un?Rolands rakstīja:ar skaistu auto uz bleķa r15?
uteo rakstīja:Var jau arī smukus r16 uzliktRolands rakstīja:ar skaistu auto uz bleķa r15?
es par r22 ziemeneem arii nevareju suudzeeties
ar kompatu pa brugji
Veiksmes spēle!
Ir kam ļoti ātri nopūst..,protams, braukt ir patīkami cik nu ir pabraukts pa ziemu ar e36..
Ir kam ļoti ātri nopūst..,protams, braukt ir patīkami cik nu ir pabraukts pa ziemu ar e36..
e36
Varbū kāds var izskaidrot, kāpēc ziemenes vienmēr asociējas ar bleķiniekim, kad bieži vien tirgošanā tepat forumā parādās normāli alumīnija diski salīdzinoši pa lēto?!
d[-_-]b
Nu cik nu patīkami, tomēr tas pats 5er vadās kudi labāk (ja runā par braukšanu nevienmēr tīrā šosejā pa sniega putru)540i rakstīja:Veiksmes spēle!
d[-_-]b
Tak panjem normaalus diskus ,uzliec flanciishus un brauc vienaa mieraa Tik vien vajag ,kaa gribeeshanu! Bet ja taas nav tad protams tikai garaazhaRolands rakstīja:viņam tak arkas valcētas,pēc kā izskatīsies ja pat r18 var redzēt,kad flancus prasasmarux rakstīja:Un?Rolands rakstīja:ar skaistu auto uz bleķa r15?
tpc,kad man līdzi deva bleķiniekus ar labam ziemenēm325 BMW rakstīja:Varbū kāds var izskaidrot, kāpēc ziemenes vienmēr asociējas ar bleķiniekim, kad bieži vien tirgošanā tepat forumā parādās normāli alumīnija diski salīdzinoši pa lēto?!
Apsveicu!
Mega labi!
P.S. Arī bij iespēja ievērtēt nedaudz dzīvē!
Mega labi!
P.S. Arī bij iespēja ievērtēt nedaudz dzīvē!
Hmm, tomēr cosmosschwarz ir glīta krāsa , protams arī kā safotogrāfē. Bet nu apsveicu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right