Rolanda Touring `98
Kas par auto: BMW E36 M52 2.0 Touring `98
Kad tika iegādāts: 07.10.2013
Automašīnas komplektācija: COSMOSSCHWARZ METALLIC krāsa; Airbag; BMW HIGH PERFORMANCE coiloveri; G POWER bundulis un oriģinals izputejs; Diski R18 Styling 94 + 215/35 riepas; oriģinala M tech III stūre ideala stāvokli; CD oriģinal maģis; ASC; M paka; melnie griesti; ideāls ādas salons; Vācijā valcētas arkas; Bundža ideālā stāvoklī.
Papildus apraksts: Latvijā esmu pirmais saimnieks,atdzīta no vācijas.
Plānotās auto izmaiņas: Pagaidām nav.
Jau padarītie darbi kopš auto iegādes: Izieta TA bez aizrādījumiem.
Bildes: Kad būs normāls fočiks,būs jaunas bildes.
Kad tika iegādāts: 07.10.2013
Automašīnas komplektācija: COSMOSSCHWARZ METALLIC krāsa; Airbag; BMW HIGH PERFORMANCE coiloveri; G POWER bundulis un oriģinals izputejs; Diski R18 Styling 94 + 215/35 riepas; oriģinala M tech III stūre ideala stāvokli; CD oriģinal maģis; ASC; M paka; melnie griesti; ideāls ādas salons; Vācijā valcētas arkas; Bundža ideālā stāvoklī.
Papildus apraksts: Latvijā esmu pirmais saimnieks,atdzīta no vācijas.
Plānotās auto izmaiņas: Pagaidām nav.
Jau padarītie darbi kopš auto iegādes: Izieta TA bez aizrādījumiem.
Bildes: Kad būs normāls fočiks,būs jaunas bildes.
bāāāc.... labi, ka sēdēju paņēmi šito tomēr, nu ko, milzīgs apsveiciens
p.s.
plānotās auto izmaiņas -pagaidām nav, tas labs nu ja nu diski vienīgi
p.s.
plānotās auto izmaiņas -pagaidām nav, tas labs nu ja nu diski vienīgi
Uz pirmo skatu jau laikam patiešam planu nevaretu būt, domaju pēc mēneša paradisies, jo gribesi pilnu komplektāciju salasit! (Gan jau kaut kas iztrukst)
P.s. Bet tā ļoti skaists auto
P.s. Bet tā ļoti skaists auto
te jau vairs nav ko teikt. visu jau pateicu iepriekšējā topikā
P.S. Un tā ari iepriekšejais īpašnieks nespēja tos OEM koiloverus nevienā katalogā parādīt
P.S. Un tā ari iepriekšejais īpašnieks nespēja tos OEM koiloverus nevienā katalogā parādīt
Atbrauc pie manim, paskatisim tavu mašinu, gan jau nošausies pec normalas apskates.
labākā aizstāviba ir uzbrukums? pats labi zinu kas manam auto ir apakšā - tur man perekupu palīdzibu nevajag kamēr nevari tos koiloverus nevienā katalogā parādit tikmēr vis no tevis ir tukša muldēšana.
Davai beidz te rakstities, brauc, bus tev diagnostika par brīvu.
Es savam negribu ziemu rādīt, bet šim eksemplāram jau nu būtu jāstāv viesistabā.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
tu negribi saprast vai nesaproti ko tev saka?
Pēdējais labojis yanks - 07 Okt 2013, 18:08, kopā labots 1 reizi.
Jaunajam īpašniekam, laikam, ļoti nepatik svaigāki auto, ja jāņem veca miskaste par tādu kosmosu. :aiwa:
Profilu lieto vairāki cilvēki, tāpēc kritikas smagums var atšķirties, paldies par uzmanību!
Tiešām labs pirkums
p.s. tpt kā daudziem te, arī man noteikti interesē, pa cik tad ieķēri šito?
p.s. tpt kā daudziem te, arī man noteikti interesē, pa cik tad ieķēri šito?
Lai labi ripo !
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Lai labi ripo !
Kāda starpība,kur es tērēju savu naudu?? No tevis prasu? Braukā ar savu jauno mašīnu.Trollis rakstīja:Jaunajam īpašniekam, laikam, ļoti nepatik svaigāki auto, ja jāņem veca miskaste par tādu kosmosu. :aiwa:
HATERS GONNA HATE!!!
izskatās kad ir gan ko teikt,savu viedokli izteici viss,nepiedirs topiku.yanks rakstīja:te jau vairs nav ko teikt. visu jau pateicu iepriekšējā topikā
nebīju gaidījis, ka perekups atnāks un atkal sāks pa tukšo malt to pašu ko iepriekš bez jebkādiem taustāmiem faktiem. Vari paskatities arī viņa topikā kā mūsu saruna iepriekšējo reizi beidzās http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=2150&start=80 Līdz šai dienai tā arī nav izdevies atrast BMW ražotus koiloverus priekš e36...Rolands rakstīja:Kāda starpība,kur es tērēju savu naudu?? No tevis prasu? Braukā ar savu jauno mašīnu.Trollis rakstīja:Jaunajam īpašniekam, laikam, ļoti nepatik svaigāki auto, ja jāņem veca miskaste par tādu kosmosu. :aiwa:
HATERS GONNA HATE!!!
izskatās kad ir gan ko teikt,savu viedokli izteici viss,nepiedirs topiku.yanks rakstīja:te jau vairs nav ko teikt. visu jau pateicu iepriekšējā topikā
Topiku piedirst nav mans mērķis.
Bišķi smieklīgi
Bet mani arī interesē, kas tad tie ir par uber alles coiliem. Vai tad tik grūti padalīties ar info ? :)
Bet mani arī interesē, kas tad tie ir par uber alles coiliem. Vai tad tik grūti padalīties ar info ? :)
Tiešam ļoti skaists un sterils auto Apsveicu ar pirkumu
Un kada Jums starpiba,cik viņš atdeva par to auto? jo tas ir viņa nauda un ko grib to arī dara ar viņu. Reali katra jaunajā topikā,kur atrada reali sterilu e36, viens un tads pats bazars "cena par augstu,vareja paņemt e39/e46 par to naudu un t.t..."
Pa tēmu, Tu doma ar viņu braukt arī ziema?
Un kada Jums starpiba,cik viņš atdeva par to auto? jo tas ir viņa nauda un ko grib to arī dara ar viņu. Reali katra jaunajā topikā,kur atrada reali sterilu e36, viens un tads pats bazars "cena par augstu,vareja paņemt e39/e46 par to naudu un t.t..."
Pa tēmu, Tu doma ar viņu braukt arī ziema?
uz ziemu ir doma dabut kaujamo kkadu
100% pārsteigums!