Scooby's spaceship
Tā nav! Gribētu redzēt Tavu e36! Un, ja jau nepatīk, tad kāpēc kaut kas vispār jāraksta?phill rakstīja:manas domas- parasts stoks, nekā tāda kā te visi slavē neredzu, pat izpūtējam truba smieklīga, taburetes ar ne treša svaiguma, noteikti nav skaistākais ne M pakotais sedans forumā. Vnk e36 sedans kurš ieklaujas ikdienas satiksmē un galīgi neizlec un tikai nesakiet ka tā nav
un ko tu domā ka jāraksta tikai tas kas tev patīk??? manu e36 neredzēsi jo man tāda nav (draugiem ir, tāpēc es šeit šad tad palasu intereses pēc), mans auto ir ar boxer dzinēju un turbo:hahaha:
nu tad pasaki ar ko šis konkrētais e36 tā izceļas uz citu foruma stock sedanu fona?
nu tad pasaki ar ko šis konkrētais e36 tā izceļas uz citu foruma stock sedanu fona?
oho kas ta te man konkurents uzradies dirsīgs
savā ziņa piekrītu zolīds standara sedans , bet diemžēl nekā tāda, kas iekristu acīs
savā ziņa piekrītu zolīds standara sedans , bet diemžēl nekā tāda, kas iekristu acīs
BMW-Big Money Waste
phill rakstīja:un ko tu domā ka jāraksta tikai tas kas tev patīk??? manu e36 neredzēsi jo man tāda nav (draugiem ir, tāpēc es šeit šad tad palasu intereses pēc), mans auto ir ar boxer dzinēju un turbo:hahaha:
Es tak zinu, ka vienmēr būs kritika, un tas ir tikai normāli. Tu uzrkastīji, ka brauc ar Subaru, un tad Es sapratu kāpēc Tu neko nejēdz no e36. Un Es pat neko nerakstīšu tālāk, nav vērts kaut ko skaidrot.
Labi, labi, Phill, katram ir savs viedoklis, peace out!
zinot īpašnieka iepriekšejo auto, skaidrs, ka te viss būs skaisti, bet nu pagaidām vnk zolīds stock e36
Gan jau uz pavasari redzesim pārvērtības
Sveicu tevi ar šo sedanu redzēju atkal pie super netto, skaists tiešām skaists. Diski arī ļoti labi izskatās, patīk tie st5
Tikai neliec to m-paku, atstāj šādu te, a ta visi nopakoti un jēga no tā nekāda krāsa atšķiras manas domas.
Lai tev viņš labi kalpo un ripo
Tikai neliec to m-paku, atstāj šādu te, a ta visi nopakoti un jēga no tā nekāda krāsa atšķiras manas domas.
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Salons jāredz dzīvē, bildēs nezinu kāpēc neizskatās svaigs.Churchill rakstīja:Skaists sedans, taburetes tik acis grauž, viss pārējais ir .
Paldies, paldies!Kukijs rakstīja:Sveicu tevi ar šo sedanu redzēju atkal pie super netto, skaists tiešām skaists. Diski arī ļoti labi izskatās, patīk tie st5
Snaps no sestdienas salidojuma
Paldies Kro
Paldies Kro
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sen jau nekas nav rakstīts, jo nekas īsti vēl nebija darīts ar sedanu. Plānos pagaidām tikai pārkrāsot auto, bet tā kā Es savu e36 izmantoju ikdienā, tas būs izdarīts tikai 2014. gada pavasarī!
Tātad, aizņēmos no Gan4a's 10mm flančus, uzliku aizmugurē, bija interesanti kā izskatīsies. Un Manuprāt izskatās ļoti labi un nekas nekur nestrīķējas. Bet, ja nopirkt 10mm flančus uz vasaru, tad gribētu piesēdināt un varbūt uzlikt 185/xx vai arī vienkārši izvalcēt arkas. Bet gan jau, ka būs kaut kādi citi diski vasarai un tad jau domāšu ko darīt
Un arī pirmājā sniega dienā viegli atsitos ar bamperi pret apmali, kura bija nu baigi augstu un bišķi sasitu diska kanti un noskrāpēju lejā melno krāsu, bet ceturtdien braukšu uz Jurik89-Customs un skrūvēsim nost bamperi, ir jāielek atpakaļ vietā, savādāk kreisajā pusē biš karājās aa, un vakar vakarā izkrita ārā miglinieks labajā pusē, un tagad stiklā divi mazi caurumi, būs jānopērk jauns miglinieks, lai viss ir smuki.
Un secināts, ka ziemai tomēr džipu vajag.
Bildes kā izskatās ar flančiem aizmugurē.
Tātad, aizņēmos no Gan4a's 10mm flančus, uzliku aizmugurē, bija interesanti kā izskatīsies. Un Manuprāt izskatās ļoti labi un nekas nekur nestrīķējas. Bet, ja nopirkt 10mm flančus uz vasaru, tad gribētu piesēdināt un varbūt uzlikt 185/xx vai arī vienkārši izvalcēt arkas. Bet gan jau, ka būs kaut kādi citi diski vasarai un tad jau domāšu ko darīt
Un arī pirmājā sniega dienā viegli atsitos ar bamperi pret apmali, kura bija nu baigi augstu un bišķi sasitu diska kanti un noskrāpēju lejā melno krāsu, bet ceturtdien braukšu uz Jurik89-Customs un skrūvēsim nost bamperi, ir jāielek atpakaļ vietā, savādāk kreisajā pusē biš karājās aa, un vakar vakarā izkrita ārā miglinieks labajā pusē, un tagad stiklā divi mazi caurumi, būs jānopērk jauns miglinieks, lai viss ir smuki.
Un secināts, ka ziemai tomēr džipu vajag.
Bildes kā izskatās ar flančiem aizmugurē.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Miglas ieliec uz savilcējiem, es jau pusotru gaud tā braucu, ne reizi nav pazudušas
Mļin, es nevaru, es pat nezinu kas, bet kautkas tajā sedanā tīk nenormāli pievelk
Mļin, es nevaru, es pat nezinu kas, bet kautkas tajā sedanā tīk nenormāli pievelk
Paldies! Varbūt Tev vienkārši laba gaume!Kon4a rakstīja:Miglas ieliec uz savilcējiem, es jau pusotru gaud tā braucu, ne reizi nav pazudušas
Tad jau tas ir kā kompliments arī tevScoobyFresh rakstīja:Paldies! Varbūt Tev vienkārši laba gaume!Kon4a rakstīja:Miglas ieliec uz savilcējiem, es jau pusotru gaud tā braucu, ne reizi nav pazudušas
Ļoti patīk 1.bilde butu vel vienada krāsa,tad var likt uz desktopu
Vienkārši gaisma tā uzkrita, Tev tikai liekas, davaj liec desktopā!gan4a rakstīja:Ļoti patīk 1.bilde butu vel vienada krāsa,tad var likt uz desktopu
Tie r16 8J dod ari labu skatu.