problēmas ar stūres mehānismu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 15
- chevron_right
ir iespejams, jajauc araa, jaskatas kas tiesi vainigs, varbut kads zobs izluzis utt, tad jauzmetina jauns matreals, janoslipee, bet vienkarsak ir uzlikt citu reiku un miers majas.
...
nu šorīt man atkal izmaiņas. stūre neķerās bet vienkārši grūtāk griežās. palasot šo tēmu šķidrumi vainīgi laikam.
varbut tas stienis viss mainaas kas nak reika ieksa?butu vieglak to nomainit,neka visu reiku?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nē.
pie vainas gala bukse pa ko tas zobstienis slīd, ja ar tehniku neesi uz tu, tad līst iekšā neiesaku. Nomaini visu reiku un miers mājās.
pie vainas gala bukse pa ko tas zobstienis slīd, ja ar tehniku neesi uz tu, tad līst iekšā neiesaku. Nomaini visu reiku un miers mājās.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Same here, čaļi padalās, ko mainīt pirmoV1Beta rakstīja:man tieši tas pats šorīt parādījās. stūres pastiprinātāja sūknis vasarā jauns uzlikts.rvars rakstīja:Vakar čoms beidzot sev nopirka e36 priekš projekta un uzreiz pirmā problēma, kas jāatrisina. Griežot stūri tā griežas tā - viegli, psc grūti, viegli, psc grūti Tāda sajūta, ka pastiprinātājs periodiski atslēdzas. Ar eļļu viss kārtībā, arī netrokšņo. Kādā virzienā skatīties? Kāds krustiņš izbeidzies? Reikas sazobe izdilusi?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Skaņa nekāda neparādās?
Par to problēmu, šeit risinājums
kris005 rakstīja:Pa to stūres mehānismu ,pats stūres Krustiņš izskatījās jau ka kāds būtu lējis eļļu virsū,nenocietos un vakarpusē izdomāju pamainīšu viņu , noņemu no cita e36 kurš pagaidām stāv pusizjaukts,un tad ņēmu no jaunās kupejas nost jau ņemot tika secināts ,ka tas krustiņš viena pozīcija staigā brīvi ,bet otrā varēja pakustināt tikai ar lielu spēku,nomainīju un viss
Bet paldies par padomiem
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
sveiki visiem,
lieta sekojoša, šodien braucot pavisam parastā situācijā ar nelielu ātrumu ap 20 līdz max iespējams ap 30 aizgāju taisni līkumā, stūre bija sagriezta un gāze atlaista, atsitos pret apmali ar disku visticamāk tieši paralēli, un tagad sekojoša lieta, stūre nevibrē, un nekur arī nevelk, disks vesels, bet braucot taisni tagad stūre salonā vairs nestāv iepriekšējā pozīcijā pa vidu, bet novirzījusies par kādu 1/4 daļu.
vai tā būtu ka savirze ir izsista ?
lieta sekojoša, šodien braucot pavisam parastā situācijā ar nelielu ātrumu ap 20 līdz max iespējams ap 30 aizgāju taisni līkumā, stūre bija sagriezta un gāze atlaista, atsitos pret apmali ar disku visticamāk tieši paralēli, un tagad sekojoša lieta, stūre nevibrē, un nekur arī nevelk, disks vesels, bet braucot taisni tagad stūre salonā vairs nestāv iepriekšējā pozīcijā pa vidu, bet novirzījusies par kādu 1/4 daļu.
vai tā būtu ka savirze ir izsista ?
būs saliekts plaukts vai stūres ābols.
Cik liela p*ša ir noskrūvēt to stūres krustiņu (kardāniņu)? Sākumā biju iedomājies, ka visa reika jāņem nost, bet šodien uzmetot aci, no augšas viena skrūve, no apakšas viena, bet cik grūti būs dabūt viņu ārā? Atkarībā no jūsu atbildes domāšu, vai šodien to ārā darīt, lai konstatētu vainu, vai tomēr pagaidīt, kad tikšu garāžā
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Nezinu kur rakstit, kapec man motora karterie sitas pret stures reiku , man jau reikai ir tada maza bedrite izdauzita , motors ir 2.5
Sācis sīkt, manuprāt, stūres pastiprinātāja sūknis. Kādas sekas var būt un ko labāk darīt, taisīt/mainīt sūkni vai arī var braukt, ja skaņa netraucē?
Līmenis normas robežās?
M52 sūkņi kā tādi ir pašvaki. Grūti ietiekt labāko variantu. Moš restaurācija?
M52 sūkņi kā tādi ir pašvaki. Grūti ietiekt labāko variantu. Moš restaurācija?
Pačekošu līmeni, pat neiedomājos par to
ja skanja netrauce - brauc lidz uzvarai
vai ari lieto sintetikas lai skanu mazinatu
ja protams vaina nav limeni
vai ari lieto sintetikas lai skanu mazinatu
ja protams vaina nav limeni
Varbūt stulbs jautājums, bet kur var paskatīties līmeni stūres pastiprinātājam? Pacēlu pārsegu un bez bremžu eļlas bačoka nemanīju nevienu citu
bačoks 6 cil dzinējam atrodas pie kreisā dzinēja kronšteina
Zem gofras/droseles apmēram. Diez gan neērti tikt klāt, vēl neērtāk atskrūvēt
Nu tad man kā līkrocim nereāli nočekot līmeni
paskaties,kādā stāvoklī ir motora paduškas,es lieku uz tāmkristapsk94 rakstīja:Nezinu kur rakstit, kapec man motora karterie sitas pret stures reiku , man jau reikai ir tada maza bedrite izdauzita , motors ir 2.5
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 15
- chevron_right