Imis kupeja 1.8is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 12
- chevron_right
tas gan, paziniem ir e36 328i un e46 330i kupejas, abiem manuals, vairakas reizes skrejushies-rezultats, kas vinne startu tas ari iet pirmais talak, e46 gandriz pa 200kg smagaks.Rex rakstīja:principā e36 ar 2,8 motoru kabina ārā e46 ar 3,0 tas varētu būt saistīts ar svaru, to ka e36 vieglāks
Šodien iznākot no darba bija noticis kas ar manu e36..
Īsumā: 3purni ar VW Golf 2, kārtīgi salietojušies alko, diemžēl nesadalīja ceļu ne ar manu e36 kas nevainīgs stāvēja ielas malā kamēr es godīgi strādāju, tieši tāpat ar Citroen markas automobīli, un arī tālāk ar kādu stabu...
Rezultāts šāds: Lūk arī pats iznīcinātājs policijas rīcībā uz evakuatora, šoferi gan vēl tiek meklēti! Secinājumi man ir tādi, ka turpmāk jāpiedomā būs vēl vairāk kur parkot savu auto!!!
Rīt zvanīšana apdrošinātājiem, bet es neuztraucos, jo man ir kasko arī!
ŠITĀ DARĪT NAV LABI
Īsumā: 3purni ar VW Golf 2, kārtīgi salietojušies alko, diemžēl nesadalīja ceļu ne ar manu e36 kas nevainīgs stāvēja ielas malā kamēr es godīgi strādāju, tieši tāpat ar Citroen markas automobīli, un arī tālāk ar kādu stabu...
Rezultāts šāds: Lūk arī pats iznīcinātājs policijas rīcībā uz evakuatora, šoferi gan vēl tiek meklēti! Secinājumi man ir tādi, ka turpmāk jāpiedomā būs vēl vairāk kur parkot savu auto!!!
Rīt zvanīšana apdrošinātājiem, bet es neuztraucos, jo man ir kasko arī!
ŠITĀ DARĪT NAV LABI
nja, juutu lidzi, droshi vien kaut kadi sikie
labi ka veel tik veiksmiigi :)
Kasko vai octa-tapat nav patīkami..
Ir bijusi līdzīga situācija piedzīvota.
Galvenais, labi visu atpakaļ sariktēt, lai tikpatsmuki izskatās!
Ir bijusi līdzīga situācija piedzīvota.
Galvenais, labi visu atpakaļ sariktēt, lai tikpatsmuki izskatās!
Īstenībā pec aculiecinieku stāstītā onkuļi pusmūža gados..
Protams traki nav, bet spārns ka ola nu to ceru ka man nomainīs, jo bija jau tāds ne visai šitas..
n pagriezieni ko paņēmu no Ruu šo pirmdien.. besī ārā, labi izskatījās
Protams traki nav, bet spārns ka ola nu to ceru ka man nomainīs, jo bija jau tāds ne visai šitas..
n pagriezieni ko paņēmu no Ruu šo pirmdien.. besī ārā, labi izskatījās
Agris rakstīja:labi ka veel tik veiksmiigi :)
nu baaa ! bet tiesam paveicas ka nau trakak
...
Tik stulba situācija jūtu līdzi, no vienas puses vel paveicies ka tā, bet no otras puses vispār stulbi ka kautkas vispār noticis :( Cerams apdrošinātāji pietiekami segs izdevum. Veiksmi galvu augšā.. :)
es domāju ka šo man sataisīs un problēmu nebūs :)
Nav jau arī nekas šausmīgs, takā pabraukt var, rīt vēl tāds braukāšu, līdz apdrošinātāji safočēs
Nav jau arī nekas šausmīgs, takā pabraukt var, rīt vēl tāds braukāšu, līdz apdrošinātāji safočēs
es domāju ka šo man sataisīs un problēmu nebūs :)
Citronam biš bēdīgāk!
Tev jua ar varēja būt bēdīgāk. Izsatās,ka citrons ir bijis pirmais atsitiena punkts, tad tu un stabs!?
Tev jua ar varēja būt bēdīgāk. Izsatās,ka citrons ir bijis pirmais atsitiena punkts, tad tu un stabs!?
Bļ**, kretīni!!!!!! Sāpīgi redzēt šādu skatu, cik daudz darba un līdzekļu savā laikā ielikts šajā aparātā ir žēl redzēt šādu skatu Lai veicas ar remontu
Sāpīgi!
Tas kreisais pagrieziens nes neveiksmi
Tas kreisais pagrieziens nes neveiksmi
Mans pagrieziens.. Patiešām izskatās ka izskatījušie labi. Veiksmi tikt skaidrībā ar apdrošinātājiem.
Bet labi ka tā... Veiksmi cīņā ar apdošinātājiem!
Jā juglas un kvēles ielas krustojums
Nu šodien biju pie apdrošinātājiem, pirmdien aizsūtīšu no sava servisa tāmi un tad viņi skatīsies, bet taisīs noteikti
Bet labākie jaunumi, ka šodien sametināta un nopiķota grīda vajadzīgajās vietās, lai izietu apskati un brauktu ziemu bēdu nezinot :)
Ir vēl šādi tādi sīkumi darāmi un tad jau būs jauna skate
Nu šodien biju pie apdrošinātājiem, pirmdien aizsūtīšu no sava servisa tāmi un tad viņi skatīsies, bet taisīs noteikti
Bet labākie jaunumi, ka šodien sametināta un nopiķota grīda vajadzīgajās vietās, lai izietu apskati un brauktu ziemu bēdu nezinot :)
Ir vēl šādi tādi sīkumi darāmi un tad jau būs jauna skate
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 12