Duuj's Brilliantrot coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- chevron_right
Skaisti,sarkans vienmēr ir skaisti! Neesmu kupeju fans,bet sarkana kupeja ir tas,ko vajag
Skaists, redzēts šodien ap 2iem uz Valmiera-Limbaži ceļa... Uzsāki braukšanu tieši no ceļa malas...
flančus prasās
kuzja rakstīja:Skaists, redzēts šodien ap 2iem uz Valmiera-Limbaži ceļa... Uzsāki braukšanu tieši no ceļa malas...
aizmugurē mazliet,jā.70cc rakstīja:flančus prasās
Priekšā piem man prasās mazliet lielāku profilu riepām un gribu uzlikt e46 plauktus,lai mazliet sagazumu dabutu.
diskus atstāšu tos pašus. patīk
skatāms!
Paldies! Ir plānos daudz kaserda rakstīja:skatāms!
patīk arī bija uz 2.5 NV 4.44diffs, uzrāviens jau liekas mega
kasiks rakstīja:patīk arī bija uz 2.5 NV 4.44diffs, uzrāviens jau liekas mega
Jā...uzrāvienā nemaz neliekas,ka tas ir 2.5,bet gan liekas,ka ir kkas niknāks:D bet uz šosejas... un nerunāsim par patēriņu. 10 l kā minimums uz 100 km. Sāku jau meklēt mazliet garāku un labākajā gadījumā lsd.
Čau visiem
Žurka izskatās pēc bildēm vēl dzīva. Uzsūtīti vācijā r18 dotz diski un esmu meklejumos pec bloķējošā reduktora ar normālu attiecību
Žurka izskatās pēc bildēm vēl dzīva. Uzsūtīti vācijā r18 dotz diski un esmu meklejumos pec bloķējošā reduktora ar normālu attiecību
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es tak neko nemurgoju naudiņu ta vajag Ar elkoņiem vienu vietu gandriz varu noslaucit:D 20. Junija tik būšu lv un pulēšu žurku:DFujaks. rakstīja:Nemurgo un brauc uz LV!
Čau visiem
Ar e36 velaizvien tiek tikai braukts bračkas rokās:D Itkā viss esot ok. janomaina priekšējo lukturu stiklus un kad būšu mājās,plāns ir kārtīgi sapulēt vai arī pārkrāsot vai pārlīmēt,bet tad ar mazu piedūrienu tonī (tas pats sarkanais paliks) varat vrb ieteikt kko.
un esmu meklējumos pēc laba lsd ar normālu attiecību,nevis zāģi 4.44:D un melnas adas salona durvju abšivkas.
Ar e36 velaizvien tiek tikai braukts bračkas rokās:D Itkā viss esot ok. janomaina priekšējo lukturu stiklus un kad būšu mājās,plāns ir kārtīgi sapulēt vai arī pārkrāsot vai pārlīmēt,bet tad ar mazu piedūrienu tonī (tas pats sarkanais paliks) varat vrb ieteikt kko.
un esmu meklējumos pēc laba lsd ar normālu attiecību,nevis zāģi 4.44:D un melnas adas salona durvju abšivkas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
mļe tie diski vienkārši izskatās sex! Man pašam arī tads komplektiņš ir tikai nesmu paspējis uzlikt!
domaju ja auto butu citaa krasaa,tad diski neizskatitos tik labi
auto ljoti patiik
auto ljoti patiik
ar kompatu pa brugji
Diskus vēl sakopšu,kad tikšu mājās. Kārtīgi sapulēšu kārtīgā kantorī un tad manīs tālākos plānus.
tas ir viens no plāniem. Uzlikas sliekšņiem obligātu,jo slieksnis metinats un vizuali tas ir manams.cipruss18 rakstīja:uzlikas un m moldingus nedoma likt?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- chevron_right