Laxay TDS projekts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 11
- chevron_right
šodien satiku ļoti pozitūvu cilvēku par kuru tik biju dzirdējis runas.
e46 3.0d ar 3.5d smdizekļiem utt, jauda tāda, ka sedanam stakani vērpjas un bagāžniekā atsaite pret stakaniem un reduktoru.
bet ne runa par to, mans boost dačiks ir metams miskastē pēc pāris teikumiem.. ļoti liels iespēja ka viņš vispār nerāda un šobrīd iespējs, ka pūs pat 2bar. tas nozīme ka iepērkamo detaļu saraksts palielinās un ir vajadzīgs labs boost gauge.
šodien krāmets pa ziemas auto trasi. jaudu izmantot varēju tik gar ārmalām ar 3. un 4. robu kad uzrauj saķeri un sāk parādīties kvēps.
Secināts, ka ar steigu jātiek vaļā no GMM un jāuzliek no 3.0d map senosrs profilaksei.
maza atkāpe no iepriekš runātā.
- varbūt pamazām jāsāk skrūvēt paralēli šim 3.0d motors, jo kā izrādās 3.5d mīzēji der arī uz vecā tipa 3.0d kas šo pasākumu ļoti krasi naudas ziņā iepriecina. iedejas kā mājas - lielas, pēc šodienas satikšanās. jo zinu ka šis e36 būs ar dīzeli un neko citu. vēl vienu apskati iziešu un tad domās, taisīt tīri trasei vai arī street legal.
e46 3.0d ar 3.5d smdizekļiem utt, jauda tāda, ka sedanam stakani vērpjas un bagāžniekā atsaite pret stakaniem un reduktoru.
bet ne runa par to, mans boost dačiks ir metams miskastē pēc pāris teikumiem.. ļoti liels iespēja ka viņš vispār nerāda un šobrīd iespējs, ka pūs pat 2bar. tas nozīme ka iepērkamo detaļu saraksts palielinās un ir vajadzīgs labs boost gauge.
šodien krāmets pa ziemas auto trasi. jaudu izmantot varēju tik gar ārmalām ar 3. un 4. robu kad uzrauj saķeri un sāk parādīties kvēps.
Secināts, ka ar steigu jātiek vaļā no GMM un jāuzliek no 3.0d map senosrs profilaksei.
maza atkāpe no iepriekš runātā.
- varbūt pamazām jāsāk skrūvēt paralēli šim 3.0d motors, jo kā izrādās 3.5d mīzēji der arī uz vecā tipa 3.0d kas šo pasākumu ļoti krasi naudas ziņā iepriecina. iedejas kā mājas - lielas, pēc šodienas satikšanās. jo zinu ka šis e36 būs ar dīzeli un neko citu. vēl vienu apskati iziešu un tad domās, taisīt tīri trasei vai arī street legal.
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
laba ideaja. domā tā kā nopirkt 3.0d sačinīt un tad kad ir kārtībā mest 2.5tds vietā?
Prieks redzēt, ka kāds nebaidās pieķerties tds un dīzeļiem kopumā, lai tiktu pie jaudas, jo lielākā daļa ieciklējušies, ka labāk braukt ar "dzīvu" 2.0, bet tikai ne tds...
Tā kā pašam mētājās viens tds, kuru plānots salabot un mazliet uzlabot, tad būs, kur iemest aci iedvesmai un info.
Cik sapratu, ja grib bik labāk par stock dzinēju, tad 11mm plundžeris būs tieši laikā, 12mm ir tīri hardcoram, pareizi spriežu?
M57 noteikti jāapsver, jo lai gan dārgs, bet tomēr daudz modernāks(kaut 15+ gadi atpakaļ radīts) un tur jau jaudu var izvilkt daudz vairāk.
Lai veicas!
Tā kā pašam mētājās viens tds, kuru plānots salabot un mazliet uzlabot, tad būs, kur iemest aci iedvesmai un info.
Cik sapratu, ja grib bik labāk par stock dzinēju, tad 11mm plundžeris būs tieši laikā, 12mm ir tīri hardcoram, pareizi spriežu?
M57 noteikti jāapsver, jo lai gan dārgs, bet tomēr daudz modernāks(kaut 15+ gadi atpakaļ radīts) un tur jau jaudu var izvilkt daudz vairāk.
Lai veicas!
neliec enģeļus
precīzi, jo no projektiem nebūtu pirmais un sāpīgās 3.0d vietas jau ir apzinātas. Arī pašam saimē ir 530d un tik priecājos par šo dzinēju.zzhurka rakstīja:laba ideaja. domā tā kā nopirkt 3.0d sačinīt un tad kad ir kārtībā mest 2.5tds vietā?
takā jā, lēnu garu tiek meklēts donors, neskatoties uz to tiks paralēli mazliet atdzīvināts tds jo tas nenotiks ne šomēnes, ne nākamo.. jāsakasa labs donors kuru vēl iztirgot varēs! :)
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
paldies!Krabiz rakstīja:Prieks redzēt, ka kāds nebaidās pieķerties tds un dīzeļiem kopumā, lai tiktu pie jaudas, jo lielākā daļa ieciklējušies, ka labāk braukt ar "dzīvu" 2.0, bet tikai ne tds...
Lai veicas!
nav pirmais dīzeļdzinējs tapēc arī palieku pie tiem!
par plunžeri katrs izdomā pats. 11mm ir drošāk, bet 12mm būtu jau vairāk race modam, jo ikdienai varētu būt, ka būs traki, kautgan manam VAG ar 12mm patīk ļoti un kūp takā prieks nu 12mm uzliksi ikdienai nebūs nekas slikts, vienkārsī par plunžera problēmām nebūs vairs jādomā.
zini, salīdzinoši m57 jau vairs nemakša neko, kā pirms 5gadiem. takā iekš e36 tas būs tieši īstajā vietā.
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Cik esmu skatījies, tad nāk jau no 300e 3.0d, bet protams ir jautājums kādā stāvoklī.
Prieks ka kads nacis pie prata!Laxay rakstīja:paldies!Krabiz rakstīja:Prieks redzēt, ka kāds nebaidās pieķerties tds un dīzeļiem kopumā, lai tiktu pie jaudas, jo lielākā daļa ieciklējušies, ka labāk braukt ar "dzīvu" 2.0, bet tikai ne tds...
Lai veicas!
nav pirmais dīzeļdzinējs tapēc arī palieku pie tiem!
par plunžeri katrs izdomā pats. 11mm ir drošāk, bet 12mm būtu jau vairāk race modam, jo ikdienai varētu būt, ka būs traki, kautgan manam VAG ar 12mm patīk ļoti un kūp takā prieks nu 12mm uzliksi ikdienai nebūs nekas slikts, vienkārsī par plunžera problēmām nebūs vairs jādomā.
zini, salīdzinoši m57 jau vairs nemakša neko, kā pirms 5gadiem. takā iekš e36 tas būs tieši īstajā vietā.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
bobrikov rakstīja:Krabiz rakstīja:Prieks redzēt, ka kāds nebaidās pieķerties tds un dīzeļiem kopumā, lai tiktu pie jaudas, jo lielākā daļa ieciklējušies, ka labāk braukt ar "dzīvu" 2.0, bet tikai ne tds...
Lai veicas!
Ja Tu saki prieks, tad tu VISPARR neko nesaproti, Par dizeliem, jo retais tikai buve TDSu(pa nopietno) dizelis nekad nav bijis un nebus izdevigs(neskaitot jaunu)), ta vnk ir, tikai neatzist, kur nu vel TDS JEEE......LLL naiva ceriba neattaisno lietas butibu,, padoma pirms raksi,,,, (ja vari pamatot)
vo panesās..
davaj raskladu par ko tu uzskati par neizdevīgu iekš dīzeļdzinēja tačkas?!
es redzu tur tik vienu negatīvu lietu, lēni uzsilst.
trasē jū, 2.8t un siekalas pa gaisu bet uz ielas manas siekalas ēd no muguras braucošais 2.8
tapēc izlasi visu topiku VEL VIENU reizi un secini pats kur dīzelis ir izdevīgs un kur nē. un katrs izlems kā to likt lietā - pareizi vai nepareizi, tas katram pa savam.
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
par to kurš labāks - benzīns vai dīzelis, var vēl veselu gadsimtu strīdēties, katrs brauc ar to, kas tam patīk, katram kā nekā savas gaitas īpašības
vienkārši nevajag teikt, ka viss slikti, ja esi braucis ar mirušu tds.
ja rokas no dupša neaug tad ar tds var sadarīt daudz līdz brīdim kamēr galva sāk plaisāt
ja rokas no dupša neaug tad ar tds var sadarīt daudz līdz brīdim kamēr galva sāk plaisāt
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
tev smaga bernība škiet ka bijusi jeb vēl neesi izaudzis?
palūgšu kādu moderātoru patīrīt šo topiku no ši autora postiem kuri ir galīgi lieki.
palūgšu kādu moderātoru patīrīt šo topiku no ši autora postiem kuri ir galīgi lieki.
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Man patīk dīzelis -
300+hp un 8-9L pilsētā
300+hp un 8-9L pilsētā
ko par donoru tu savam auto ņēmi?-AF- rakstīja:Man patīk dīzelis -
300+hp un 8-9L pilsētā
vnk kā ar tiem karteriem tur bija? e46 man labāk meklēt vai e39.?
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
atvainojos bet tu tiešām esi normāls?bobrikov rakstīja:tas nekas, ka tos 300+HP PILSETA NAV KUR LIKT!!!! tad nerunasim, par diesel power..... Man patik dizelis, tik tas vis nav tik skaisti, ka Jus pasniedzat,,,,, Pirms Tu raksti 300hp+++ uzraksti, kas Tev ir,,, savadak citit domas ka TDS-AF- rakstīja:Man patīk dīzelis -
300+hp un 8-9L pilsētā
AF'am no ko staipīt krānu lai tev izdabātu, ja tu nebūt slinks tad aizietu uz e46 forumu un izlasītu visu viņa topiku kur ir pari 70 lapām ( vakar izlasiju visu ) tad arī zinātu kas tur ir un kapēc.
par jaudu runājot - ja nav liekas jaudas tad arī cilvēks brauc simply stock visu mūzu, ja ir vairāk jaudas tad jau ir iespējas kurp doties un izmantot to - bet kā es esmu sapratis, tev īsti nedalec.
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
bobrikov - jeb labok (krieviski bobrik - sieviešu kājstarpes augšdaļa kur aug apmatojums )
man auto ir for funn, skrūvēju un mācos u.t.t
man ir m57 - tagad jau nu ar bijušiem 300+, taisu uzlabojumus
ikdienā cenšos pārvietoties ar velo - jo pats esmu velosportists un tā Rīgā ir ātrāk
p.s citiem laikam iesaku vnk nekomentē šī čaļa spamu
man auto ir for funn, skrūvēju un mācos u.t.t
man ir m57 - tagad jau nu ar bijušiem 300+, taisu uzlabojumus
ikdienā cenšos pārvietoties ar velo - jo pats esmu velosportists un tā Rīgā ir ātrāk
p.s citiem laikam iesaku vnk nekomentē šī čaļa spamu
Laxay , izcils darbiņš, respekt, pašam ari ir 325tds man pilnigi pietiek ar stock, nekur baigi neārdos, ja vajag pa ledu pabraukā un pietiek. Bet nu cepuri nost. Ka Tev ar running coal? Nav?
KŪTIŅAS 4EVER
Pateicos.Kronepod rakstīja:Laxay , izcils darbiņš, respekt, pašam ari ir 325tds man pilnigi pietiek ar stock, nekur baigi neārdos, ja vajag pa ledu pabraukā un pietiek. Bet nu cepuri nost. Ka Tev ar running coal? Nav?
nu līdz izcilam darbiņam tālu, kā ar kājām līdz Āfrikai. algas diena jāsagaida, lai zinātu vai būs šomēnes čipošanas dabi jeb nē.
man ar stock grieza arī gandrīz pietiekoši - kā redzi.. nepietika
nope, nav un nav vajadzīgs. būtu baigi liela turbīna tad varbūt.
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Bobrikam
Pirmkārt var redzēt ka tev arī latviešu valodas stundas nav bijušas bieži apmeklētas.
Otrkārt - es tev galīgi neuzbraucu bobrik un labok ir sinonīmi vārdi
Pirmkārt var redzēt ka tev arī latviešu valodas stundas nav bijušas bieži apmeklētas.
Otrkārt - es tev galīgi neuzbraucu bobrik un labok ir sinonīmi vārdi
bobriks
nopirku tdsu parlasiju galvu nomajniju kvelsveces vmufti un siksnas , pa lielam viss , 2,5 gadi jau braucu - paljot narmaljnij , ar jebkuru motoru var p....ies nevis tikaj dizeli / sorry par oftopic
paldies autoram par interesantu temu , sekoju lidzi , un tiktiesam biju izbrinits ka kads izdomaja nemties ar tds , parasti iet "dva i vosem" vaj 3.0d , taka neskaties uz bobrikiem un mocji talak
nopirku tdsu parlasiju galvu nomajniju kvelsveces vmufti un siksnas , pa lielam viss , 2,5 gadi jau braucu - paljot narmaljnij , ar jebkuru motoru var p....ies nevis tikaj dizeli / sorry par oftopic
paldies autoram par interesantu temu , sekoju lidzi , un tiktiesam biju izbrinits ka kads izdomaja nemties ar tds , parasti iet "dva i vosem" vaj 3.0d , taka neskaties uz bobrikiem un mocji talak
Paceļam, lai nedomā ka miris
aero turbo aizlaista prom.
Esmu back on stock ar 2bar+ un slīdošu 240mm sajūgu.
kapēc stock turbo? at jaunajām modofikācijām turbo bedre reāli kāva sajūgu,grieze ir tik liela, ka tas pat netur.
jautājums vai m57 kurvis der uz m51 spararata? ja neder tad pacietīšos līdz swapam.
aero turbo aizlaista prom.
Esmu back on stock ar 2bar+ un slīdošu 240mm sajūgu.
kapēc stock turbo? at jaunajām modofikācijām turbo bedre reāli kāva sajūgu,grieze ir tik liela, ka tas pat netur.
jautājums vai m57 kurvis der uz m51 spararata? ja neder tad pacietīšos līdz swapam.
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
-
find_in_page
- chevron_left