jurcis Techno Violet Touring 2.5tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 22
- chevron_right
Man nestrādā!aupinsh rakstīja:Smuka kūte!
Jurci pasaki, ka vēl Tev nestrādā centrālā blakussēdētajā pusē aizmgurējām durvīm?!
Skatoties uz Tavu, nenormāli gribas pilnveidot savu kūti, tikai žēl, ka tgd citas prioritātes,bet gan jau!
ritigi llabs! ipashi pirmaa bilde patikjurcis rakstīja:Man nestrādā šoferpusei un baigi tas kaitina :( jo vajag kādu somu ielikt u.t.t.aupinsh rakstīja:Smuka kūte!
Jurci pasaki, ka vēl Tev nestrādā centrālā blakussēdētajā pusē aizmgurējām durvīm?!
Skatoties uz Tavu, nenormāli gribas pilnveidot savu kūti, tikai žēl, ka tgd citas prioritātes,bet gan jau!
Nu tev jau ar skaists tūrings.
Paldies pārējiem par labiem vārdiem. :)
...
Šoreiz bez bildēm.
Vakar nomainiju kvēlsveces un upgreidoju dzinēju, tas būtu tika noglušīts izplūdes gāzu atplūde uz ieplūdes kolektoru :)
Pateicoties Klikliks-am tiku pie OBC tas rīt tiks uzstādīts.
Iegādāti priekšējie Bilstein amortizātori un weitech atsperes.
Steidzami jātiek pie zeimas atsperēm. Un jāsaved kārtība apakša.
Bilžuki coming soon..
Vakar nomainiju kvēlsveces un upgreidoju dzinēju, tas būtu tika noglušīts izplūdes gāzu atplūde uz ieplūdes kolektoru :)
Pateicoties Klikliks-am tiku pie OBC tas rīt tiks uzstādīts.
Iegādāti priekšējie Bilstein amortizātori un weitech atsperes.
Steidzami jātiek pie zeimas atsperēm. Un jāsaved kārtība apakša.
Bilžuki coming soon..
un ko tiesi dod tas,ka tika noglušīts izplūdes gāzu atplūde uz ieplūdes kolektoru???
Reāli tas tika radīts lai mazāks piesārņojums, bet ņemot vērā ka auto jau ir 14 gadi un noskrējiens ir diezgan liels tad tas īsti vairs nepilda savu funkciju un karstās izplūdes tiek grūstas atpakļ ieplūdes kolektorā ar visādiem izdedžiem kas nav īsti labi tapēc tas tika noglušīts, un protams kā zinām dzinējiem patīk vēsāks gaiss nevis karsts.
P.s. aizmirsu piebilst, ka draugs palīdzēja noregulēt degvielas sūkni tagat skatīsimies kas ar patēriņu.
P.s. aizmirsu piebilst, ka draugs palīdzēja noregulēt degvielas sūkni tagat skatīsimies kas ar patēriņu.
gaidi degvielas patēriņa pieaugumu! ideja laba, meģināju bendzīnieka, itkā auto pat patīkamāk iet....bet patēriņš....
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Man čoms savam srotam passatam 199x kura tur gada, noregulēja degvielas sūkni un aiz laimes biksēs kakā, cik maz viņam patērējot soļķi!
AH tad tu biji tas, kas paķēra no Klikic OBC!
Es jau sāku kaul';eties, kad bija jau pārdots!
A ko tad tu tur benzīniekam noglušiji.? Man uz m52b28 ir noglušīta karter ventilācija uz ieplūdes kolektoru, eļļas krājas oil catch tankā.jenchs rakstīja:gaidi degvielas patēriņa pieaugumu! ideja laba, meģināju bendzīnieka, itkā auto pat patīkamāk iet....bet patēriņš....
Nu tas nav uz savu galvu uz dullo darīts, Nebūtu to darījis bez iemesla, citam 2.5TDs arī tā ir un viss ir kārtībā..
Pēdējais labojis jurcis - 22 Okt 2011, 12:13, kopā labots 1 reizi.
Nu mēs tur ar saregulējām bet nu tā tākā vajadzētu būt tagat ieliešu 10 L izrēķināšu kas tur notiek.erda rakstīja:Man čoms savam srotam passatam 199x kura tur gada, noregulēja degvielas sūkni un aiz laimes biksēs kakā, cik maz viņam patērējot soļķi!
Jep es biju tas
Bet nu nezutraucies nebūs vismaz tev jāsēž vairākas dienas rokās ar shēmām un jāzīlē kur kurie vadi iet..
Tur bija cita fīča, tas bija domāts par to motora temperatūru, viens elektriķis paeksperimentēja, godīgi sakot, pats nesapratu, ko viņš izdarīja, bet motors, kompis "domaaja" ka ir auksts. vismaz likās ka labāk griežas labāk un patēriņš pa 3l liekāks.jurcis rakstīja:A ko tad tu tur benzīniekam noglušiji.? Man uz m52b28 ir noglušīta karter ventilācija uz ieplūdes kolektoru, eļļas krājas oil catch tankā.jenchs rakstīja:gaidi degvielas patēriņa pieaugumu! ideja laba, meģināju bendzīnieka, itkā auto pat patīkamāk iet....bet patēriņš....
Nu tas nav uz savu galvu uz dullo darīts, Nebūtu to darījis bez iemesla, citam 2.5TDs arī tā ir un viss ir kārtībā..
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Skaidrs, tagat man vajag tikai patestēt cik tas īsti būs tas patērīņš, šī brīža degvielas cenas galīgi neiedvesmo.
ja kompis doma ka dzinejs auksts, tad jau vnk degmaisijums ir treknaks jo dzinejs strada iesildishanas rezhima, bet tas nav labi
ir dzirdets ka tds'iem ta darot-esot labak, jo nav lieka pretestiba izpludes sistema, un karstas gazes ar nelien kur nevajagjurcis rakstīja:Reāli tas tika radīts lai mazāks piesārņojums, bet ņemot vērā ka auto jau ir 14 gadi un noskrējiens ir diezgan liels tad tas īsti vairs nepilda savu funkciju un karstās izplūdes tiek grūstas atpakļ ieplūdes kolektorā ar visādiem izdedžiem kas nav īsti labi tapēc tas tika noglušīts, un protams kā zinām dzinējiem patīk vēsāks gaiss nevis karsts.
Tieši tā. Šodien bijām nelielā ģimenes izbraucienā patēriņš vismaz tas ko uzrādija bākas dačiks aptuveni vidējais ~6l šoseja. :) Bet to vel precizēšu.. :)
ar r17 lietiem 6l pa trasi baigi labi, ja vel kaut kur solki pa leto dabuj tad jau vispar
Kas par efektu pirmajā bildē?! Kurzemes gari? Un patēriņš protams lieisks, uz pusi mazāks kā man!
Pēdējais labojis erda - 31 Okt 2011, 21:54, kopā labots 1 reizi.
Tev vajag zilu to touringu, kā 1. bildē izskatās, vnk dievīgs
Patestē patestē to režīmu!?!
Ja buus tikai labāk-arī ķeršos klāt pārveidošanai!
..citādi tak sanāk, ka tos visus izplūdes draņķus grūž turbīnā!?!
Slēdža ilgums sagrozīts un ar lampu staigāju gar auto ir vel daudz tādu bilžu Varam kādu vakaru satikties pabildēties :)erda rakstīja:Kas par efektu pirmajā bildē?! Kurzemes gari? Un patēriņš protams ieisks, uz pusi mazāks kā man!
Paldies. Šī krāsa ir ļoti iepatikusies viņa tāda savdabīga.uteo rakstīja:Tev vajag zilu to touringu, kā 1. bildē izskatās, vnk dievīgs
Nu teikšu ka ir daudz labāk. :)korsa rakstīja:Patestē patestē to režīmu!?!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 22
- chevron_right