Amortizācija tavam E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 22
- chevron_right
cik tad tev seedinaajums? gribi taisni liec orģinālās atsperes. bet tas ka riteņi nedaudz slīpi tas taču nav nekas? kāpēc tik ļoti nepatīk?
nepatīk tas, ka riepām otrā vasara pusē, bet iekšmalā jau drātis lien ārā un jaunas riepas vajag. ja nemaldos sēdinājums ir 6cm ar zilām atsperēm.
Aizbrauc un uztaisi savirzi.
kur ko tādu taisīt un cik tas izmaksā ?
ar sēdinātām mašīnām pieredze maza, tāpēc negribu kaut ko vēl vairāk sačakarēt. viens veids bija savilkt plauktus, tikai tas kuzavu ieteikmē un logu pakaļēju izbirdināt it ka var.
ar sēdinātām mašīnām pieredze maza, tāpēc negribu kaut ko vēl vairāk sačakarēt. viens veids bija savilkt plauktus, tikai tas kuzavu ieteikmē un logu pakaļēju izbirdināt it ka var.
domājams, ka 10-15 ls vajadzētu pietikt!
nu bet tas tiek darīts servisos vai riepu centros ? un ļoti svarīgi, lai tas neatstātu nekādus blakusefektus. graboņa, klaboņa utt, jo mašīna man ir ikdienas lietošanai.
tas notiek servisos, kur ir savirzes stends.
Nevisos servisos tas stends ir.
Nevisos servisos tas stends ir.
un vēlreiz, kā ar blakusefektiem ? šobrīd man labāka ideja šķiet par oriģinālām atsperēm.
šitām 6cm negribās kaut ko vēl čakarēt īpaši. labāk uz nākošo vasaru tad drusku mazāk sēdinātas dabūt un tās savirzīt.
šitām 6cm negribās kaut ko vēl čakarēt īpaši. labāk uz nākošo vasaru tad drusku mazāk sēdinātas dabūt un tās savirzīt.
arii ar orginaalajaam atspereeem buus nedaudz sliipi rati. un ja savirze nebusu kaartiibaa, tad taapat eediis to riepas iekšmalu!
Savirzi regulē ne tikai sēdinātiem auto. To rekomendē veikt pie gandrīz jebkuras iejukšanās ritošajā daļā.
Ar to vajadzētu sākt, nevis atsperu maiņu.
Ar to vajadzētu sākt, nevis atsperu maiņu.
uzzināju servisu kur savirzi taisa, tur arī iedošu atsperes lai pie reizes samaina, jo savilcējs man nav.
Veči, steidzami vajag info!
Visur saspamoju, cerams kaut kur viesīs man kādu skaidrību
It kā pēc VIN koda manam auto no rūpnīcas ir m piekare, bet, kas tur ir reāli palicis - nezinu. :hvz: Uz defaultās piekares augstāk minētās detaļas varēs salikt un nebūs nekādu problēmu?Click! ''Tr. līdzekļiem ar M-Technik''
Visur saspamoju, cerams kaut kur viesīs man kādu skaidrību
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
varēs.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Kādam ir pieejami amartizatoru regulējamo atbalstu rasējums vai arī kāds taisa no mūsu pulka ko tādu?
Ko jus domājiet par Sachs firmas Amortizatoriem ??
Šeit var apskatīties
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... xpkxn.html
Šeit var apskatīties
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... xpkxn.html
Labs price/performance.
cik vareetu maksaat koilas ar visam atsperem prieks mana e36 sedana ar 1.8 dzineju... vareetu but lietotas... un vinjas regulejas ? stulbi jautajumi ,bet esmu auto krasotajs nevis mehanikis
Auto krāsošana ,piekrāsošana,pulēšana un citi darbi saistīti ar auto virsbūvi Saldas cenas,Rīga ,Pārdaugava 22022269
sazinies ar lietotaju psih-arno. vins tirgojas ar koilam utt vinam bus viss kas tev vajadzigs
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 22