sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 83
- chevron_right
Stulbs jautājums, bet - kā izņemt nāsis?
pamēģini tā uzmanīgi pavilkt uz ārā,viņas uz klipšiem manuprāt! Bet nu varbūt kāds zinošāks palabos mani,jo manējās brīvi pārvietojās iekšā un ārā,līdz nenokrāsoju un neuzsēdināju uz silikona
coupe 2.8
Man viņas turas iekšā ļoti labi. Ruu savas man iedeva, viņam viņas turējās pašvaki.
?KLAVINS rakstīja:neatradu te info, taka jautasu - kadas tiesi detalas man vajaga lai uz m52b28 uzliktu iepludes kolektoru no m50b25, vienkarsi kolektoru nomainit un viss vai vel kaut ko vajaga?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
NEvaru 100% apgalvot, bet liekas, ka arī drosele, ja tev ir ASC.KLAVINS rakstīja:neatradu te info, taka jautasu - kadas tiesi detalas man vajaga lai uz m52b28 uzliktu iepludes kolektoru no m50b25, vienkarsi kolektoru nomainit un viss vai vel kaut ko vajaga?
Kurā vietā grīdai? Bet, nu, es to neieteiktu, jo e36tajiem pa grīdu iet arī vadi, kā arī paklājs nav no dzelzs :)uteo rakstīja:Tikko biju pie metinātāja sarunāju par grīdas salāpīšanu. Viņš teica, ka sametinās man bez salona apdares ārā ņemšanas. Visiem viņš tā metina un neviens auto vēl nav nodedzis. Cik bīstami tas ir un vai BMW ir kkas savādāks pakojumā, atšķirībā no citām markām, kas varētu vieglāk aizdegties?
Noņem augšējo plastmasu, kas virs brilles, tad arī no iekšpuses varēsi atlaist tos klipšusSkudraa rakstīja:Stulbs jautājums, bet - kā izņemt nāsis?
un tur vis deres - vares noraut veco un ulikt jauno nebus kaut kas savadaks (skruvju vietas,stekeri,u.t.t) neka vecajai iepludes kolektoram?
Labas cenas.
Labas cenas.
Paldies, DogMadogMa rakstīja:Noņem augšējo plastmasu, kas virs brilles, tad arī no iekšpuses varēsi atlaist tos klipšus
skruuvju vietam vajadzetu deretKLAVINS rakstīja:un tur vis deres - vares noraut veco un ulikt jauno nebus kaut kas savadaks (skruvju vietas,stekeri,u.t.t) neka vecajai iepludes kolektoram?
...
var protams metinat bez ara nemsanas, bet ir jabut loti loti uzmaniigam. es personigi nedomaju ka servisa tiek izvakta visa mashiina ara un tad tiek metinats,dogMa rakstīja:Kurā vietā grīdai? Bet, nu, es to neieteiktu, jo e36tajiem pa grīdu iet arī vadi, kā arī paklājs nav no dzelzs :)uteo rakstīja:Tikko biju pie metinātāja sarunāju par grīdas salāpīšanu. Viņš teica, ka sametinās man bez salona apdares ārā ņemšanas. Visiem viņš tā metina un neviens auto vēl nav nodedzis. Cik bīstami tas ir un vai BMW ir kkas savādāks pakojumā, atšķirībā no citām markām, kas varētu vieglāk aizdegties?
protams ka savejam es iznemtu ara, varbut ne visu bet no tuvakas apkartnes gan.
...
un kaut kadam trubam vai kas tur pienak ari vajadzetu deret, varbutas var kads pateikt kas to ir darijis kas un kaa tas notiek, vai patiesam tas ir tik vienkarsi nonem veco uzliec jauno un saspraud tajas pasas vietas tas pasas trubas u.t.tArmando rakstīja:skruuvju vietam vajadzetu deretKLAVINS rakstīja:un tur vis deres - vares noraut veco un ulikt jauno nebus kaut kas savadaks (skruvju vietas,stekeri,u.t.t) neka vecajai iepludes kolektoram?
Labas cenas.
Labas cenas.
Caurums ir pie blakussēdētāja kājām.dogMa rakstīja: Kurā vietā grīdai? Bet, nu, es to neieteiktu, jo e36tajiem pa grīdu iet arī vadi, kā arī paklājs nav no dzelzs :)
Varbūt kādam ir pieejamas skrūvspīles un var nedaudz izpalīdzēt?
Nevaru amīša augšējo skrūvi dabūt vaļā.
Lokācijas vieta: Jugla.
Nevaru amīša augšējo skrūvi dabūt vaļā.
Lokācijas vieta: Jugla.
Man nav skrūvspīles, bet man tāds pats gadījums bija, aukšējo galu vienkārši saspiedu ar roratslēgu.
Jap, ar roreni arī vieglāk..
+1 tāda pati tehnikaRENIO rakstīja:Man nav skrūvspīles, bet man tāds pats gadījums bija, aukšējo galu vienkārši saspiedu ar roratslēgu.
Tad paceļam paklāju tajā rajonā un novācam plus vadu no tās vietas. Un daramuteo rakstīja:Caurums ir pie blakussēdētāja kājām.dogMa rakstīja: Kurā vietā grīdai? Bet, nu, es to neieteiktu, jo e36tajiem pa grīdu iet arī vadi, kā arī paklājs nav no dzelzs :)
Tā laikam būs arī jādara
nav tik venkārši!KLAVINS rakstīja:un kaut kadam trubam vai kas tur pienak ari vajadzetu deret, varbutas var kads pateikt kas to ir darijis kas un kaa tas notiek, vai patiesam tas ir tik vienkarsi nonem veco uzliec jauno un saspraud tajas pasas vietas tas pasas trubas u.t.tArmando rakstīja:skruuvju vietam vajadzetu deretKLAVINS rakstīja:un tur vis deres - vares noraut veco un ulikt jauno nebus kaut kas savadaks (skruvju vietas,stekeri,u.t.t) neka vecajai iepludes kolektoram?
Tev vajadzēs ieplūdes kolektoru, jaunas blīves, droseli, degvielas kanālu, gofru u.tml
Kā arī ASC vairs nebūs (degs vislaik lampiņa, ka atslēgts!
BET starpība ir jūtama, ex-M52 tā darīju un tagadējam M52 ar to darīšu!
Cik plats ir e36 sedana jumts?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …