Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 70
- chevron_right
Vai tad šim dokumenti gadijumā netrūka
DN-848 rakstīja: Maniju tevi tajā vakarā, vel nodomāju kas noticies?
Varēji pienākt, uzblieztu klaču par auto
Dokumentu netrūkst, parakstīt nevar. Tas ātrumu auto nemainaklucifers rakstīja:Vai tad šim dokumenti gadijumā netrūka
Ja nevar parrakstīt, tikpat labi var arī nebūt dokumenti.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Dokumenti ir, auto nav uz viņa vārda!Jānis.P rakstīja:Ja nevar parrakstīt, tikpat labi var arī nebūt dokumenti.
Es saprotu ka visi tajā saskata lielu problēmu, pat reizēm es, bet tomēr ja skatīties no pozitīvā, tad nav žēl sasist, saskrāpēt vai kā savādāk apskādēt auto. Un galvenā doma ir būt gatavam braukt gonkās.
Pucējamais (tehniski labs) auto man ir un būs e30
Pucējamais (tehniski labs) auto man ir un būs e30
PMC motorsport - https://www.facebook.com/pmcmotorsportcom/?fref=ts http://www.pmcmotorsport.com/main/index ... cts&kat=12
$140
Duraluminium 2017a
E46 ari ir.
$140
Duraluminium 2017a
E46 ari ir.
Jāpainteresējās darbā kur varētu sadabūt šo materiālu un cik tas bleķo, tad es mierīgi varētu pats tādus uztaisīt.
Ja ir paraugs easy var uztaisīt...Man viens čoms kkādu laiku taisīja un tirgoja pa 90. Eiro.Archizlv rakstīja:Jāpainteresējās darbā kur varētu sadabūt šo materiālu un cik tas bleķo, tad es mierīgi varētu pats tādus uztaisīt.
Moshka no bleķa arī varētu uztaisīt, bet atkal viņi tad būs smagāki, nezinu kā tas ietekmētu auto vadāmību.
Neko baigi tas neietekmētu.
Uz CNC ir problēma ar to, ka konusveida caurumu nevar uztaisīt.
Sent from my SM-G530FZ using Tapatalk
Manam ir tie konusveida caurumi. CNC powerNixon rakstīja:Neko baigi tas neietekmētu.
Neticesiet auto beidzot durvis sataisitas
Ja nu kas Pacha solas taisit kopijas.
riebeklis rakstīja:Neticesiet auto beidzot durvis sataisitas
Mazs to do:
- Miksta piekare
- pacelt auto augstaku
- Lenkis
- Hidro
- Trenini
- Miksta piekare
- pacelt auto augstaku
- Lenkis
- Hidro
- Trenini
Ta nu ir sanacis ka esmu diezgan pabraucis ar CAK auto, es jau biju aizmirsis ka sturejas un vadas stock e36. Nu pilnigi cits auto salidzinot ar manu. Ja CAK auto sture griezjas viegli un atrumi sledzas viegli, tad man viss nedaudz hardcore.
Piekari vispar nesalidzinat, stock piekare vispar Rigas bedres nejut, kamer es ar savu jutu katru bedri,
BET ir patikamak braukt ar savu auto, kur nav muzikas, izgaismosts panelis, erts kresls, maigs bremzju pedalis
Ja Single vanos 2L griezjas labak ka mans M50, tagad zinu ka top 10 varu panjemti
Piekari vispar nesalidzinat, stock piekare vispar Rigas bedres nejut, kamer es ar savu jutu katru bedri,
BET ir patikamak braukt ar savu auto, kur nav muzikas, izgaismosts panelis, erts kresls, maigs bremzju pedalis
Ja Single vanos 2L griezjas labak ka mans M50, tagad zinu ka top 10 varu panjemti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 70