Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 311
- 312
- 313
- 314
- 315
- …
- 2228
- chevron_right
ap 15 lstommijss rakstīja:Cik varētu maksāt bremžu uzlikas? Man ekrānā parādijās tā sarkanā zīmīte, derētu nomainīt.
un gan jau vel jauni nodiluma devejs bet nu tos var nelikt
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Varat lūdzu pateikt kādas cenas apmēram varētu būt bagāznieka pārkrāsošanā? 
Videeji 70Ls 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Paldies zināšu vismaz ap kādām summām grozīties savā krajā 
Vēl jautājums,kā ir ja es parasto lapiņu vietā ielieku tās baltās lukturos,vai skatē piekasās?
Ja domaa diodes ,tad noteikti piekasiisies 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nu ja, jau rāda indikatoru, tad jā, devēji arī jau būs nobremzētikopitar rakstīja:ap 15 lstommijss rakstīja:Cik varētu maksāt bremžu uzlikas? Man ekrānā parādijās tā sarkanā zīmīte, derētu nomainīt.
un gan jau vel jauni nodiluma devejs bet nu tos var nelikt
Man par laimi sanāca nomainīt, ka tik tikko būtu pie devēja.
Izmaksāja 14ls.
Archizlv » 06 Mar 2013, 22:49
Āaa, nu pizdets kur tā var, kāpēc tik daudzi smuki e36 tiek nolocīti. Jūtu līdzi, cerams ka vasarā būs viss sataisīts, lai varu dzīvē ievērtēt šo agregātu ar visiem piedurīgiem un nedaudz pabriesmīgiem un tajā pašā laikā induviduāliem diskiem.
Tu uz LV sataisījies?
Āaa, nu pizdets kur tā var, kāpēc tik daudzi smuki e36 tiek nolocīti. Jūtu līdzi, cerams ka vasarā būs viss sataisīts, lai varu dzīvē ievērtēt šo agregātu ar visiem piedurīgiem un nedaudz pabriesmīgiem un tajā pašā laikā induviduāliem diskiem.
Tu uz LV sataisījies?
Bet es nesaprotu kas tajā visā ir izdevīgs?EBagatskis rakstīja:Nu es nedomaaju ka ja pasuuta mashiinu no Vaacija vajadzeetu baigi kapeikas pist.jurcis rakstīja:Šitas izskatās izskatās diezgan padārgi.EBagatskis rakstīja:
www.e-mobile.lv
Samaksā 450 LS un nopērc kaķi maisā- vien tik, cik bildītes esi netā redzējis...
Maldies tā ir mana krāsaJohnny rakstīja:Tehno violet tas točna nav.hancels rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dlmod.html
kads nezin, kas tā ir par krāsu?
daytona/techno violet? vai kāds cits violetais?
Tā ir Tehno violet
Man arī liekas, ka no violetas krāsas tur ir tālu. Tā taču ir zila!
Bildē daudzkas var likties citādi, kad pirku ex Touringu bildē arī izskatijās kautkāds zils, kad nomazgāju bija citādi,
kupejas bildes salikšu vēlāk krāsas kodu ar nobildēšu
kupejas bildes salikšu vēlāk krāsas kodu ar nobildēšu
Ok kāds apgaismo manu blondīnismu.
Tātad mums nav ceļu fonda = nav naudas ceļiem.
Mēs maksājam ceļa nodevu kur ceļu nemaz nav ,bet ir brūkošs grausts. Un nauda 80% aiziet budžetā jo 20% paliek CSDD.
Mēs maksājam akcīzes nodokli degvielai kas arī aiziet budžetā.
Tad kāda punkta pēc mums jāmaksā šitas viss ja ne kapeikas neiet ceļiem ,bet budžetā ?
Otra lieta.
Ceļu būvētāji sūdzās ka nav naudas lai veiktu iepirkumu... Nu tad vajadzēja celt normālus ceļus ne tikai pamatni ar 1 asfalta kārtu kā daudzviet ir novērots. Visu laiku jālabo un reālam remontam nav nauda. Kurš tad īsti ir vainīgs ja ne ceļu būvnieks.
Edit : Varbūt varam savākties uz piketu pie saimas
?
Mēs maksājam ceļa nodevu kur ceļu nemaz nav ,bet ir brūkošs grausts. Un nauda 80% aiziet budžetā jo 20% paliek CSDD.
Tad kāda punkta pēc mums jāmaksā šitas viss ja ne kapeikas neiet ceļiem ,bet budžetā ?
Otra lieta.
Ceļu būvētāji sūdzās ka nav naudas lai veiktu iepirkumu... Nu tad vajadzēja celt normālus ceļus ne tikai pamatni ar 1 asfalta kārtu kā daudzviet ir novērots. Visu laiku jālabo un reālam remontam nav nauda. Kurš tad īsti ir vainīgs ja ne ceļu būvnieks.
Edit : Varbūt varam savākties uz piketu pie saimas
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Organizēsi? Es aizbraukšu...zuze91 rakstīja:
Edit : Varbūt varam savākties uz piketu pie saimas?
Un atbilde uz visiem tevis uzdotajiem jautājumiem - jo šeit ir Latvija...
Atbrauktuzuze91 rakstīja:Ok kāds apgaismo manu blondīnismu.
Otra lieta.
Latvija kā valsts var pastāvēt tikai uz nodokļiem.., ražošana nav. Ja sūdīga nodokļu sadale, tad arī variantu nav.
Ir kaadam orkaana nr?
ieskaties šajā topikā:
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=4&t=532
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=4&t=532
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
reku pirms vairākiem gadiem uztaisijām video .... kaut ko līdzīgu vajag Rīgā uztaisīt!!!tommijss rakstīja:Atbrauktuzuze91 rakstīja:Ok kāds apgaismo manu blondīnismu.
Otra lieta.
http://www.draugiem.lv/user/116195/gallery/?pid=25219
Cerams, ka tuvākajā nākotne tiks atvērts Ceļu fonds, vismaz lielākā daļa no autovadītāju samaksātiem nodokļiem (akcīzes nodoklis un ceļa nodoklis) aizies uz ceļiem nevis valsts budžeta lāpīšanai, kā tas notiek pašreiz.
Fascinē cik labi ceļi ir Lietuvā, bet Lietuvā kā tādā ceļa nodoklis nav jāmaksā, jo tas jau ir pierēķināts pie benzīna cenas, kura ir 0.95ls, pie tam šie skati iet reizi 2 gados un skates izmaksas ir 8.97Ls!
KĀDĀ CAURUMĀ MĒS DZĪVOJAM?
ĀAAA PAREIZI, TE TAČU IR LATVIJA!
Fascinē cik labi ceļi ir Lietuvā, bet Lietuvā kā tādā ceļa nodoklis nav jāmaksā, jo tas jau ir pierēķināts pie benzīna cenas, kura ir 0.95ls, pie tam šie skati iet reizi 2 gados un skates izmaksas ir 8.97Ls!
KĀDĀ CAURUMĀ MĒS DZĪVOJAM?
ĀAAA PAREIZI, TE TAČU IR LATVIJA!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 311
- 312
- 313
- 314
- 315