Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 312
- 313
- 314
- 315
- 316
- …
- 2228
- chevron_right
ejot skati pateikšu, ka ceļa nodokli samaksāšu, kad mums būs ceļi pa kuriem braukt nevis lauka vidū iebrauktas pēdas 
Un tev pretī pateiks tad neej apskati 
Pagājušo nakt sapņoju, ka visur jau daudz maz nokusis sniegs, bet man pie mājas vēl dahuja tā brīnuma un nevaru piemērīt vasaras tupeles.

Gribēju visus forumiešus apsveikt ar to, ka šodien aprit tieši divi gadi kopš mums ir šis foršais forumiņš
Daudz laimes visiem

Daudz laimes visiem
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pievienojos ar ziediem ! 
Interesanti, ka daudzi nemaz vairs neatceras, vai nekad nav zinājuši ''sieviešu dienas'' patieso nozīmi.
Daudzi nesvin ''Valentīn dienu'', aizbildinoties, ka tas ievazāts no USA, mana jaunā ģimenīte nesvinam ''Sieviešu dienu'', kas starp citu, arī dzimusi USA, tikai USSR to ir pamatīgi pārveidojuši. Un šo dienu USSR ir aizguvuši no sociālistiskās partijas aktīvistes Vācijā. To derētu viņiem atcerēties 9maijā.
Daudzi nesvin ''Valentīn dienu'', aizbildinoties, ka tas ievazāts no USA, mana jaunā ģimenīte nesvinam ''Sieviešu dienu'', kas starp citu, arī dzimusi USA, tikai USSR to ir pamatīgi pārveidojuši. Un šo dienu USSR ir aizguvuši no sociālistiskās partijas aktīvistes Vācijā. To derētu viņiem atcerēties 9maijā.
Nu valentīndiena nav satarptautiskā. Beigās, tad mums atliks tikai Jāņus svinēt, ja nemsim , kuri ir mūsu svētki.
Runa neiet kas ir mūsu, bet kas ir pareizi un kas ir nepareizi. Krievijas mantiniece ideju ir sagrozījusi.
Nezinu kas juridiski skaitās starptautisks, taču 8 marts starptautisks ir tikai Austrumāzijā, nedaudz paķerot Austrum Eiropu.
Izsaku tikai faktus, tā jau ir katra izvēle, svinēt vai nē, nekas nosodošs.
Nezinu kas juridiski skaitās starptautisks, taču 8 marts starptautisks ir tikai Austrumāzijā, nedaudz paķerot Austrum Eiropu.
Izsaku tikai faktus, tā jau ir katra izvēle, svinēt vai nē, nekas nosodošs.
es buču iedevu, apsveicu un nekādus ziedus nedāvināju. visu dienu tāpat kopā un nav pārsteiguma efekta. vispār neatzīstu šīs dienas.
Ir iemesls pasvinēt!

Kur 5dienas aktivitātes ?

Tas jau kā kurš šīs dienas pavadaV1Beta rakstīja:es buču iedevu, apsveicu un nekādus ziedus nedāvināju. visu dienu tāpat kopā un nav pārsteiguma efekta. vispār neatzīstu šīs dienas.
Manējā bija pārlaimīga par dāvanu karti un ziediem :)
http://www.draugiem.lv/ev/18417840/
Kāds rīt ari dosies uz šo pasākumu Jaunpiebalga?
Būs jaiziet paskatīties,200 m no manām mājam tad jau var aizčāpot
Kāds rīt ari dosies uz šo pasākumu Jaunpiebalga?
Būs jaiziet paskatīties,200 m no manām mājam tad jau var aizčāpot
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
8.marts ir un paliek 8.marts - diena, kad visas sievietes tiek lutinātas un apdāvinātas. Vienīgie svētki, kurus es atzīstu. Kāpēc? Valentīna dienā sveic savu otru pusīti, bet, ja tādas nav? Paliec neapsveikts... Māmiņu diena - ne jau visas sievietes ir māmiņas, un daudz ir sieviešu, kuras bioloģiski nevar būt māmiņas - atkal šāviens lakstos... Sieviešu diena nešķiro tavu sociālo un ģimenisko stāvokli, vienkārši vīrieši (jā, jā, skarbie un sūrie tajā skaitā) sveic savas meitenes. Skaisti, vienkārši skaisti. Un tur nav nekāda sakara, kā šie svētki radušies. Man pat tas ir pilnīgi vienaldzīgi, jo šodien es visām savām meitenēm liku sajusties īpašām... Un to es mācu arī puikam, kopīgi apsveicot mūsu sievietes.evaness2 rakstīja:Interesanti, ka daudzi nemaz vairs neatceras, vai nekad nav zinājuši ''sieviešu dienas'' patieso nozīmi.
Mēs taču varam vienu dienu gadā ziedot savām dāmām, vai ne? Galu galā visu pārējo gadu viņas rūpējas par mums, stiprajiem...
Valentīna diena vispār ir sviests. Kāpēc jātaisa diena, kad apsveikt savu mīļoto? Es to daru arī tāpat, bez īpaša iemesla... Man šāda Valentīndiena ir vairākas reizes mēnesī, napig man atgādinājumu no kalendāra?
sieviete nopirka auto( ne bmw) nezinu smieties vai raudaat. 
jaatjuunee m42
Iebraucu lukoil, beidzot, pēc visām runām un informācijas, saprotu ka tur gan beņa labāka, gan gāze, iepilināju beņu, bet ah tu šaize, Ogrē lukoilā nav gāzes.
Kur Ogrē var normālu gāzi iepūst?
Neskaitot staķiku, citur nav pat iespēja uzpildīties.
Kā ar Latvijas naftu? Tik nezinu vai tur ir gāze.
Šķidru "gāzi" iepūst nevar. Viņu var iepildīt/iepumpēt/iesūknēt. ( gāzes vīriem tas izklausas apmēram tā - ielejiet man vienu baltmaizi ).evaness2 rakstīja:Iebraucu lukoil, beidzot, pēc visām runām un informācijas, saprotu ka tur gan beņa labāka, gan gāze, iepilināju beņu, bet ah tu šaize, Ogrē lukoilā nav gāzes.
tā ir sašķidrināta gāze. Es nekad neskatos kur pildos, problēmas nav bijušas.
kuram vēl šovakar garšo stikla desa?
man ļoti
man ļoti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 312
- 313
- 314
- 315