Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 313
- 314
- 315
- 316
- 317
- …
- 2228
- chevron_right
niekojos ar šampanieti tik - sieviešu diena n'stuff 
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
es gan ar ko striprākuShreks rakstīja:niekojos ar šampanieti tik - sieviešu diena n'stuff
man Latvijas Nafta patīk. Katru reizi kad tuvojas 8 litru atzīme aizbraucu uz naktsmaiņu, lai tikai iepildītos. šodien ar 7 litriem noripināju kādus 120km. 2.0 motoram nav slikti, ja 40km šosis un 80km pilsētaevaness2 rakstīja:Kā ar Latvijas naftu? Tik nezinu vai tur ir gāze.
Vakarā iepildījos un Rīga - Jelgava (līdz mājām) 45km ar 3 litriem. nezinu daudz vai maz tas citiem. man tas ir maz.
mašīna iet stipri labāk, strādā klusāk. ja nu galīgi vajag, tad ieleju Astartē. Jelgavā var liet, mazpilsētās neiesaku.
Gāze brīvā vidē ir gaistoša viela, tāpēc arī saku, iepūst.Rons rakstīja:Šķidru "gāzi" iepūst nevar. Viņu var iepildīt/iepumpēt/iesūknēt. ( gāzes vīriem tas izklausas apmēram tā - ielejiet man vienu baltmaizi ).![]()
tā ir sašķidrināta gāze. Es nekad neskatos kur pildos, problēmas nav bijušas.
Protams, noslēgtā telpā, zem spiediena tā būs sašķidrināta.
Neuztver personiski, bet nevajag piekasīties par kaut kādu sarunvalodas žargonu, fiziku nedaudz zinu.
kur var iepūst labu benzīnu ? kāds nezin ?evaness2 rakstīja:Gāze brīvā vidē ir gaistoša viela, tāpēc arī saku, iepūst.Rons rakstīja:Šķidru "gāzi" iepūst nevar. Viņu var iepildīt/iepumpēt/iesūknēt. ( gāzes vīriem tas izklausas apmēram tā - ielejiet man vienu baltmaizi ).![]()
tā ir sašķidrināta gāze. Es nekad neskatos kur pildos, problēmas nav bijušas.
Protams, noslēgtā telpā, zem spiediena tā būs sašķidrināta.
Neuztver personiski, bet nevajag piekasīties par kaut kādu sarunvalodas žargonu, fiziku nedaudz zinu.
Pēdējais labojis Rons - 08 Mar 2013, 23:28, kopā labots 1 reizi.
marux tev zelta vārdi! 
Kaut kā neticu, izklausās pēc sapņa.V1Beta rakstīja:man Latvijas Nafta patīk. Katru reizi kad tuvojas 8 litru atzīme aizbraucu uz naktsmaiņu, lai tikai iepildītos. šodien ar 7 litriem noripināju kādus 120km. 2.0 motoram nav slikti, ja 40km šosis un 80km pilsētaevaness2 rakstīja:Kā ar Latvijas naftu? Tik nezinu vai tur ir gāze.(kilometri ir aptuveni)
Vakarā iepildījos un Rīga - Jelgava (līdz mājām) 45km ar 3 litriem. nezinu daudz vai maz tas citiem. man tas ir maz.
mašīna iet stipri labāk, strādā klusāk. ja nu galīgi vajag, tad ieleju Astartē. Jelgavā var liet, mazpilsētās neiesaku.
Ja man gāze uz simtiņa izmaksā ~5 ls, īpaši nesēņojot, tad kā beņa var būt gandrīz tik pat.
Negudrijies. Man Tev fizika nav jāmāca, gāze balonā iekļūst spiediena rezultātā, benzīns ar sūkni uzpumpēts. Netēlo muļķi, ok?Rons rakstīja:kur var iepūst labu benzīnu ? kāds nezin ?
kur elle lai atrod style 40 diskus, tads ir jautajums
mok sauthern comfort pudeles apaksaa bus atbilde 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
es sēņoju, braucu kā opis,mani visi apdzen, braucu pilsētā 50 un ārpus 100. kāju pa pedāli nedauzu un vienmērīgs ātrums vairāk vai mazāk. man vienalga, lai citi skrien. man taupības režīms un šodien baudīju brīvdienu nevis skriešanu.evaness2 rakstīja:Kaut kā neticu, izklausās pēc sapņa.
Ja man gāze uz simtiņa izmaksā ~5 ls, īpaši nesēņojot, tad kā beņa var būt gandrīz tik pat.
evaness2 rakstīja:Negudrijies. Man Tev fizika nav jāmāca, gāze balonā iekļūst spiediena rezultātā, benzīns ar sūkni uzpumpēts. Netēlo muļķi, ok?Rons rakstīja:kur var iepūst labu benzīnu ? kāds nezin ?
es tikai gribēju uzzināt kko par iepūšanu.
Ceru ka uzzināji, pīpmaņi jau pat labāk zin, kas notiek, ja šķiltavas sažķaida pret zemi, tur pat fizika nav jāzina. Eh, brīvdienās jāpieķeras fizikai, pēdējie mājinieki un RTU fizika cauri. Jāsaka, 100x vieglāka kā matemātiku.
A few days ago I was having some work done at my local garage. A blonde came in and asked for a seven-hundred-ten.
We all looked at each other and another customer asked, 'What is a seven-hundred-ten?'
She replied, 'You know, the little piece in the middle of the engine, I have lost it and need a new one..'
She replied that she did not know exactly what it was, but this piece had always been there.
The mechanic gave her a piece of paper and a pen and asked her to draw what the piece looked like.
She drew a circle and in the middle of it wrote 710. He then took her over to another car which had its hood up and asked 'is there a 710 on this car?'
She pointed and said, 'Of course, its right there.'
If you're not sure what a 710 is, scroll down.....
We all looked at each other and another customer asked, 'What is a seven-hundred-ten?'
She replied, 'You know, the little piece in the middle of the engine, I have lost it and need a new one..'
She replied that she did not know exactly what it was, but this piece had always been there.
The mechanic gave her a piece of paper and a pen and asked her to draw what the piece looked like.
She drew a circle and in the middle of it wrote 710. He then took her over to another car which had its hood up and asked 'is there a 710 on this car?'
She pointed and said, 'Of course, its right there.'
If you're not sure what a 710 is, scroll down.....
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
tas joks ir 5 gadus vecs .
šis labs 
jums tur "internāta" nav? ja jā, tad skaidrs...Armando rakstīja:ne sija atpalikusajaa salaaRons rakstīja:tas joks ir 5 gadus vecs .
nau slikti, īstenībā. principā tā pat kā visur citviet.Armando rakstīja:nau, es te pa telefonu saku bralim kas jaraksta un sis no lv drukaa
p.s. pasveicini bračku.!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 313
- 314
- 315
- 316
- 317
- …