Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 315
- 316
- 317
- 318
- 319
- …
- 2228
- chevron_right
Kāds gadījumā zin, vai tas šrots, kas atrodas ceļā no Oges uz Tīnūžiem, apmēram 12km no Ogres, kur tirgojās tikai BMW daļas, strādā arī 7dienās?
Nebija gadījumā Elkšņi?
Nē, Elkšņi ir braucot pa Daugavpils šoseju uz Rīgu, apmēram 5km no Ogres, bet es domāju to šrotu, kas ir braucot uz Rīgu pa apvadceļu. Tūlīt pameklēšu ar google maps.
Eh, google tālāk par Tīnūžiem nebrauca.
Lūk, šis šrots.
https://maps.google.com/maps?hl=lv&ll=5 ... 8&t=h&z=17
Eh, google tālāk par Tīnūžiem nebrauca.
Lūk, šis šrots.
https://maps.google.com/maps?hl=lv&ll=5 ... 8&t=h&z=17
sodien prikola pec pameiginajam prieksejas arkas ar trubu pavalcet, labak nebutu meiginajis

rādi rezultātu!
Bildi studijā.

+++Rapakivi rakstīja:Bildi studijā.![]()
vajag sašūt šofera beņķim vienu vīli Jelgavā. vēlams ātri un par saprātīgu cenu, jo bez beņķa jau nekur netikšu un rezervei man nav cits. 
Aprunaajies ELVI ar shuveeju 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
rit vakara iemetisum4z rakstīja:+++Rapakivi rakstīja:Bildi studijā.![]()
domā to onkuli, kas arī kurpes labo ?Orkaans rakstīja:Aprunaajies ELVI ar shuveeju
Jaa! Jo vinjsh itkaa esot arii labs shuveejs 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
esmu ari palaistijies "parlejot" gaazi, tiesa gan metinamas gazes (zinu zinu, tas ir pavisam cita veida gazes neka lpg)Rons rakstīja:VTF ?Armando rakstīja: rons, ar lielaku cilindru, pildot mazaku, var ta tikai parpildit un izraizit explozijutev ka zinosam cilvekam tas butu jazin pasham
ps. es vairs nerunaju par tikai gazes uzpildi tankos un skjiltavu uzpildiAtkal lēts akcijas viskijs lielveikalā ?
Vienmēr pildot balonu (lpg) jāatstāj tie 20 % tukši. Saplēst balonu var tikai divos gad. 1. iepildot par daudz un atstājot siltumā. 2. pildot nepiemērotā tarā. Esmu daudz laistījis no lielākiem tilpumiem uz mazākiem un uztaisīju speciālu šļūteni, lai ik pa laikam var nomest virsējo gāzes frakciju (savādāk "pilnu " nepieliesi).
rezumē: Ja līkas rokas un galva ir tikai priekš cepures, tad jā, sūdus var savārīt elementāri...![]()
p.s. uz visiem baloniem ir norādīts svars. tukšam /pilnam. ievērojam to
vienmer pieeju iespejams, ar parak lielu piesardzibu tam visam, nepatik man tas gazes laistishanas... labir sledzam teemu
...
Džeki iemainīšu šo kuponu pret gaismas slēdzi labā stāvoklī! PM, kuponu ar visu kodu nosūtīšu Jums uz e-pastu!
Ieskats kuponā:
Ieskats kuponā:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bet nu par to ipasi neuztraucos , jo sis auto parversas par tadu , ka " drift hard or go home" edition

Kādu iznākumu Tu gaidīji, valcējot sapuvušu arku? 
tik izpuvušai arkai jau nemaz nevalcējot tādu izskatu var iegut, paņem ar roku paplēs uz augšu

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 315
- 316
- 317
- 318
- 319
- …
- 2228