Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 318
- 319
- 320
- 321
- 322
- …
- 2228
- chevron_right
Džeki ja tā paskatās no jaunajiem topikiem , diezgan liela daļa ir vērā ņemami exemplāri.
Sezonas atklāšanā būs ko redzēt uz urāaaa
Sezonas atklāšanā būs ko redzēt uz urāaaa
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ja vajag failus dabūt, tad var vēl mēģināt ar kādu no Linux saimes operētājsistēmām, izmantojot Live CD.
Vai arī caur Hiren's Boot CD palaist Mini Windows XP.
Vai arī caur Hiren's Boot CD palaist Mini Windows XP.
Tev viņš jāuztaisa kā Bootable CD. un viņš palaidīsies pirms vēl tava operētājsistēma ielādēsies.Armando rakstīja:paldies, tulit pat pamegjinashu. tik reali ieliekot to cd ieksaa, man neko nedos, jo netieku pie vinja atvershanasstereod rakstīja:Pirms saki bildēm atā, pamēģini kādu bootable antivīrusu.Armando rakstīja:aha, tiku safe modaa, bet nu laikam izstas ka tuutaa busjasaka bildem atta, un jameklee disks ar aktivizacijas ko jaunam vindovam
http://www.avg.com/eu-en/avg-rescue-cd
http://www.sophos.com/en-us/support/kno ... 52011.aspx
Vienīgi varbūt izvēlēties CD iekš Boot menu.
jup sapratu, ok tulit pamegjinashu to visu izdarit, pagaidam paldies visiem par atbildem 
...
Kur es šodien varu nopirkt jaunu benzīnsūkni? kur ir uz vietas vai pasūtot šodien jau būs?
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
Tikko nejausi atradu, iespējams, vienus no retajiem tūninga lukturiem, kas uz E36 varētu izskatīties labi
http://www.yatego.com/carparts-online/p ... er-schwarz
Cena gan sālīta, bet kautkas man viņos patīk
http://www.yatego.com/carparts-online/p ... er-schwarz
Cena gan sālīta, bet kautkas man viņos patīk
Ja pagriezieni būtu atsevišķi, tad jā - skaisti lukturi, bet šitā tpt uz auto izskatītos mazliet šķūnīgi 
Tie pavaroti sačakarē točna visu, tā jau būtu o.k. pod Hella dark .
yoyoyoyoyooooooo....
tākā ziema gandrīz ir pagājusi un kādu laiciņu ir saus asfalts, esmu sapratis, ka šitā neies krastā
man interesē bloķis- poh kada atiecība...
varbūt kādam mājās mētajas vai kādam čomam ir - gribētos pa saudzīgu ciparu kko atrast.
tākā ziema gandrīz ir pagājusi un kādu laiciņu ir saus asfalts, esmu sapratis, ka šitā neies krastā
man interesē bloķis- poh kada atiecība...
varbūt kādam mājās mētajas vai kādam čomam ir - gribētos pa saudzīgu ciparu kko atrast.
Hidrauliskās rokas bremzes, sporta stūres, stūres pārejas u.t.t
Dexters Drift Lab
http://sanel.lv/?l=1&c=1410
Dexters Drift Lab
http://sanel.lv/?l=1&c=1410
Iemet šo info Pirkt/Pārdot sadaļā vai Par baltu velti.
Gan jau kāds atradīsies
Gan jau kāds atradīsies
Cau cau cauuuuu!
Ir viens jautajums jums uzticamie e36 ipasnieki! Ka zinams mana kuutina jau sen ka vairs nav! Salons vien palicis :p!
Briest nakosais projektins, bet nu soreiz nopietnak lai nav divreiz par lietam jamaksa un tas jataisa!
Kur jus ieteiktu dot masinu pilnigai parkramesanai! Runa iet par e30 ieks kura plans ir ielikt 3.2 m motoru! Vajaga ari meistaru kas so motoru parkrametu pilniba! Un vai ir verts saja motora grust naudu? Vins ir izturigs? Vinu ir verts partaisit par turbo motoru!
Ja kadam ir kadi konkreti ieteikumi piedavajumi ludzu uzsitiet privatu zinu ja ir kadas liekas 5 minutes laika!
Liels paldies un veiksmi jaunaja sezona!
Ir viens jautajums jums uzticamie e36 ipasnieki! Ka zinams mana kuutina jau sen ka vairs nav! Salons vien palicis :p!
Briest nakosais projektins, bet nu soreiz nopietnak lai nav divreiz par lietam jamaksa un tas jataisa!
Kur jus ieteiktu dot masinu pilnigai parkramesanai! Runa iet par e30 ieks kura plans ir ielikt 3.2 m motoru! Vajaga ari meistaru kas so motoru parkrametu pilniba! Un vai ir verts saja motora grust naudu? Vins ir izturigs? Vinu ir verts partaisit par turbo motoru!
Ja kadam ir kadi konkreti ieteikumi piedavajumi ludzu uzsitiet privatu zinu ja ir kadas liekas 5 minutes laika!
Liels paldies un veiksmi jaunaja sezona!
Kaut kas briest!
s50b32 vismaz ir motors kā motors ar normālām ieplūdes lūkām galvā un normālu arhitektūru.
es gan liktu nevis turbo, bet visu motoru pārlasītu ar top daļām kas, ieskaitot paša motora cenu, izmaksā ap 5-6lati un ar nestandarta vadību (vajag tādu, kas varētu vadīt dual vanos) vai ari čipotu standartu grābtu 400+ atmo zirgus
Nu vismaz ja tu gribi e30 ar s50b32 un tonetaisies taisīt ar savām rociņām, tad es ceru ka tavs bužets nav 1.5ls
es gan liktu nevis turbo, bet visu motoru pārlasītu ar top daļām kas, ieskaitot paša motora cenu, izmaksā ap 5-6lati un ar nestandarta vadību (vajag tādu, kas varētu vadīt dual vanos) vai ari čipotu standartu grābtu 400+ atmo zirgus
Nu vismaz ja tu gribi e30 ar s50b32 un tonetaisies taisīt ar savām rociņām, tad es ceru ka tavs bužets nav 1.5ls
Kāds jau ir savam auto jau uzmetis vasaras riepas? (būs tas sniegs vai nebūs)
Nevaru saprast mest virsū nemest, žēl pa šo sauso laiku bojāt ziemas riepas ar savu 100% bloķi... :(
Visu laiku gribas uzgriezt, uzgriežu jau pāris reizes, bet žēl ir labas riepas, ar kurām varētu vēl nākamo sezonu nobraukt....
Nevaru saprast mest virsū nemest, žēl pa šo sauso laiku bojāt ziemas riepas ar savu 100% bloķi... :(
Visu laiku gribas uzgriezt, uzgriežu jau pāris reizes, bet žēl ir labas riepas, ar kurām varētu vēl nākamo sezonu nobraukt....
sola ceturtdien sniegu.
normala spele bija, barca panem prieksaa italjus. cereju gan ka barsa zaudes, taa teikt tiek valja no stiprakajiem, lai savejiem vieglak 
...
Spēle tiešām skatāma !
Šodien E.Gulbis spēlēs pret Nadalu - cerams šodien rādīs brīnumus !
Šodien E.Gulbis spēlēs pret Nadalu - cerams šodien rādīs brīnumus !
šodien pārliecinājos, ka passerati īpašnieki neskatās vispār. no damage done. tikai viņam durvis līkas 
pasūdu braucēji tak ir speciāla kategorija
it īpaši pusgadu nemazgāti b3 universāļi ar aizsvīdušiem logiem un aizmuguri zemāku kā priekšu (jo ar kartupeļiem piekrauts
) - no tādiem visu var sagaidīt 
it īpaši pusgadu nemazgāti b3 universāļi ar aizsvīdušiem logiem un aizmuguri zemāku kā priekšu (jo ar kartupeļiem piekrauts
M40b18 uz ceturtā svečvada nāk detonācijas devējs, sodien mainiju svecvadu un tas detonācijas vads vairs nav uz svečvada. Kā tas ko ietekmē vai var braukt tā? un vai ja pērku jaunus svečvadus nāk virsū uz svečvada jau tas detonācijas vads?
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
desmitniekaa, nemazgaats universaalisAgnisB rakstīja:pasūdu braucēji tak ir speciāla kategorija![]()
it īpaši pusgadu nemazgāti b3 universāļi ar aizsvīdušiem logiem un aizmuguri zemāku kā priekšu (jo ar kartupeļiem piekrauts) - no tādiem visu var sagaidīt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 318
- 319
- 320
- 321
- 322
- …
- 2228