Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 62
- chevron_right
Viss der 1:1, nekas nav jāmaina. Skatē bez problēmām.
sveiki! Jautajums par regulejamiem amortizatoriem ja ir rakstits BMW E36 AK Street coiloveri 40-80mm vai sitos vares uzregulet vismaz lidz e36 standarta augstumam (par ziemu tak ar jadoma) un vai no bimmeshop.lv
vispar ir verts kauko nemt. ka neizjuk pec gad.
vispar ir verts kauko nemt. ka neizjuk pec gad.
Pēdējais labojis Aivish - 06 Jūn 2013, 22:09, kopā labots 1 reizi.
var uzcelt, es tieši tā arī darīju pa ziemu. es gan ņēmu no lietotāja psih-arno par tādu pašu ciparu. Tikai mūsu ziemas pamatīgi kaitē koilām un, ja neapstrādā , tad var sanākt tā, ka tas uzregulētais augstums pirms ziemas būs arī pēdējais
ok paldies ta ta kartig sasmeret un ik pa lakam parbaudit. vel bik jautajums. grasos salon klusak pataisit vairaki man ir ieteikusi kaukads celtniecibas bituma plaksnes esot letak un diezgan labi tik 2 nedel smako. ir kaukas tads darits?
es personīgi neesmu darījis, bet te forumā vairaki lietotāji to ir darījuši un sabildējuši arī, japameklē tikai.
un te ir info arī par tēmu: viewtopic.php?f=11&t=410&hilit=bituma+pl%C4%93ve
un te ir info arī par tēmu: viewtopic.php?f=11&t=410&hilit=bituma+pl%C4%93ve
kāds Nevarētu lūdzu Nomērīt aizmugures Stock atsperes spirāles biezumu Touringam.
Man te viens cilvēks teica, ka ja es uzlikšu coilas, man viņas pa ziemu ātri izbeigsies. (amītis neturot) Tad jautājums, vai tā ir vai nav???
pēc pāris nedēļām Tev varēšu precīzi un vizuāli atbildēt tieši no savas pieredzes
es ari nevaru tev atbildet jo ar savu pa ziemu nebraucu bet teoretiski nevajadzetu gan izbeikties bet pastav lielaka iespeja ziema ka var vinu izsist sals var pabojat vitnes ja nav apstradatas bet ta amis ka amis un klat nak visas parastas vainas amartizatora
Ir redzēts kad izsit
bet jautājums dēļ kā tas ir....
bet jautājums dēļ kā tas ir....
Čomam stāvēja koilas viscaur ziemu, pat uz augšu laikam neuzskrūvēja... Ziemā šķērējot, pāris reizes likās, ka sit cauri, bet tagad vasarā nolaidām vēl nedaudz zemāk un nu nav tā, ka prasītos mainīt kautko.
Principā ziemā koilas ne ar ko neatšķiras no jebkura cita amortizatora. Protams, paši amortizatori ir cietāki par standarta, bet tas arī viss. Kā jeu iepriekš minēja - galvenais apstrādāt regulācijas vītnes, lai tās neierūsē un ir regulējamas arī pavasarī :)
kupejas atsperes der sedanam?
Uz stock amīšiem 60/40 ~ amīšiem fizdā, un cauri sišana garantēta, vai saiģot?
Priekšējiem garantēta nāve salīdzinoši ātri.
Interese vai kutinai atsperes un amisi ir savadaki ka kupejai un sedanam?
amartizatori ir vienadi bet atsperes gan ir ar lielaku cietibas pakapi touringam bet ja neka neveda tad der ari no visiem parejiem iznemot compotu tikai jaskatas no 6 cilindrinika
Sveiki!
Ja Es gribu uzlikt sēdinātās atsperes 40mm aizmugurē un 60mm priekšā, tad ir jāliek sporta amīši? Vai var braukt ar stock amīšiem? :)
Ja Es gribu uzlikt sēdinātās atsperes 40mm aizmugurē un 60mm priekšā, tad ir jāliek sporta amīši? Vai var braukt ar stock amīšiem? :)
Vismaz priekšā vajadzētu uzlikt īsākus
Ja interesē, manu uz vietas šobrīd ir jauni ielas sporta amortizatori.
Ja interesē, manu uz vietas šobrīd ir jauni ielas sporta amortizatori.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 62