Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- …
- 2228
- chevron_right
Nu nejau visi... Sencis jau kuro gadu brauc ar Passat B4 Variant un neviena avārija nav bijusi...AgnisB rakstīja:pasūdu braucēji tak ir speciāla kategorija![]()
it īpaši pusgadu nemazgāti b3 universāļi ar aizsvīdušiem logiem un aizmuguri zemāku kā priekšu (jo ar kartupeļiem piekrauts) - no tādiem visu var sagaidīt
nē nē Nixon, tie jau tie trakie lauķi atbraukuši rīgu apskatīti un maisu ar kartoškiem rīgas rodņai atveduši, passatjiks netīrs jo aka aizsalusi, logi aizrauti ciet jo droši vien rodņai domāto samagona pudelīti atvēruši aiz priekiem ka lielpilsētā iebraukušiNixon rakstīja:Nu nejau visi... Sencis jau kuro gadu brauc ar Passat B4 Variant un neviena avārija nav bijusi...AgnisB rakstīja:pasūdu braucēji tak ir speciāla kategorija![]()
it īpaši pusgadu nemazgāti b3 universāļi ar aizsvīdušiem logiem un aizmuguri zemāku kā priekšu (jo ar kartupeļiem piekrauts) - no tādiem visu var sagaidīt
Da nejau auto slēpjas tā problēma.
To AgnisB- drīzāk no pumpainiem tīņiem kas sēz pie BMW stūres var visu sagaidīt, iedod mērkaķim granātu gaidīsim kas notiks..........
BMW-Big Money Waste
ar to pāvesta padarīšanu vispār vāks. ņemās dienām ilgi un dedzina riepas, nevar izvēlēties utt. 
BuKTOP rakstīja:Spēle tiešām skatāma !
Šodien E.Gulbis spēlēs pret Nadalu - cerams šodien rādīs brīnumus !
kaut kur var noskatīties atkārtojumu?
drankjiga speele, bet viss labi kas labi beidzas, tagat tik nakamajaa kartaa nedabut pretii barsu 
...
kāda izmēra torx muciņa ir pusasu skrūvēm?
Paskaties te gan jau būs
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=4&t=532&start=20
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=4&t=532&start=20
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Jelgavnieki ar kādu piekdienu vai sestdienu savācās kaut kur ar saviem E36?
Jelgavnieki ziemas miegaa un pusei kadreizejo brauceju pat e36 vairs nav. 
žēl gan...
Nu jau ziema iet taču uz galu...
Domāju kāds jau atbrauc uz RIMi strandarta stajanku, a to es pagājušo sestdienu atbraucu pastāvēju, sāku vērp saules ar savu 100% ap savu asi, un visas behas kas stāvēja un vēļ daži aizbrauca prom, palika neinteresanti, ka es vienīgais kaut ko darīju...
Nu jau ziema iet taču uz galu...
Domāju kāds jau atbrauc uz RIMi strandarta stajanku, a to es pagājušo sestdienu atbraucu pastāvēju, sāku vērp saules ar savu 100% ap savu asi, un visas behas kas stāvēja un vēļ daži aizbrauca prom, palika neinteresanti, ka es vienīgais kaut ko darīju...
Varbūt kāds var pateikt kā saucas tas adas prezis ko liek uz kapota,angliski,un kur tādu var dabūt un kādās cenās viņš nāk 
Nosaukumu atradu,gribētu zināt kādās naudās naak
Nosaukumu atradu,gribētu zināt kādās naudās naak
Man vienigajam liekas, ka aureora taa djjyski izsakaas. 
Tev paranoja, vecīt 
Aureora vakar nakti ienāca mājās izdzēris 7 aliņus un izdomāja forumā ieiet...V1Beta rakstīja:Man vienigajam liekas, ka aureora taa djjyski izsakaas.
Atvainojos, ja nu kaut ko te sadarīju, bet nu, it kā nekam nevajadzētu būt.
Viss kartiba 
Apgaismojiet mani, šīs pod m style restes der pre-facelift brillēm? Jo gads rakstīts no 91-96? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- …
- 2228