Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 326
- 327
- 328
- 329
- 330
- …
- 2228
- chevron_right
Varbūt varat padalīties, kur iegādāties un kādus normālus trubiņu savilcējus? Vēlos visur samainīt liekas ka kaut kur rauj gaisu sistēmā pa nakti nostāvot. 
ja tu domā priekš radiatora, tad jebkurā veikalā ar santehnikas rīkiem. man pie vainas bija uzsist līmeņa devējs un ielūzis plastmass kur truba uzmaucas. tāpat vien stāvot gaisu nevar saraut.
Degvielas sistēmā. :)
Kādam nevajag iPhone digitaizeru? 
Pēdējais labojis Rob - 20 Mar 2013, 21:33, kopā labots 1 reizi.
Labs.dogMa rakstīja:http://vimeo.com/62092214#
Tā Sepang Bronze izskatās nereāli labi.marux rakstīja:Kāds var krāsas kodu pateikt?
Esmu vienīgais, kurš e36 gada svinību video skatās vismaz reizi nedēļā?
Laikam.
Žēl ka dažus kadrus no turienes nevar izgriest ārā... kādam varbūt tas liktu aizdomāties ko viņš dara šajā pasaulē.
Žēl ka dažus kadrus no turienes nevar izgriest ārā... kādam varbūt tas liktu aizdomāties ko viņš dara šajā pasaulē.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nop, es arī šad un tad paskatos.
Kāpēc tā?zuze91 rakstīja:Laikam.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tā Sepang Bronze izskatās nereāli labi.[/quote]marux rakstīja:Kāds var krāsas kodu pateikt?
Pārāk labi...
Es reizi mēnesī paskatostommijss rakstīja:Esmu vienīgais, kurš e36 gada svinību video skatās vismaz reizi nedēļā?
Es parasti uzlieku to video uz TV un skan kādu laiku fonā.tommijss rakstīja:Esmu vienīgais, kurš e36 gada svinību video skatās vismaz reizi nedēļā?
Patikami skatīties forumā ka uzradušies vairāk touringi nekā iepriekšējo gadu.
es vēl domāju būšu vai nebūšu. vairāk velk uz nebūšu pusi.
Kāds ir mēģinājis iet skati ar neatbilstoša izmēra riepām/diskiem ? Protams ja no arkām iet ārā, tad nelaiž. Bet ja ir 18" diski ar 255 platām riepām un lidz ar pašu arku? Esmu nodeldējis visas riepas un šīs ir vienigais variants man... stulbais drifters 
cik zinu, tad galvenais, lai disks neiet ārpus riepas!
nuja doma ka riepa ir sauraka neka disks tad nelaiz cauri, manam ex e30 bija, lika 2 un ka punktu piemineja neatbilstos riepu izmers , respektivi kante bija uz ara no riepas, bet ta viss bija arkas robezas un uz ara nelida
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu skaidrs, tad jau vajadzētu izlaist. Šogad vismaz viņiem grīdu neskrāpēšu braucot bremžu stendā, cerams to novertēs un izlaidīs tāpat 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 326
- 327
- 328
- 329
- 330
- …
- 2228