Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 328
- 329
- 330
- 331
- 332
- …
- 2228
- chevron_right
Ir kadam bildes no pagāšvasaras Park & party Lilastē ??? Vai vismaz info, kur meklēt. 
SunCoast Customs IIIM
Kāds varbūt var atmest siikaa nr. (iespējams, ka tas ir mainījies vai kā) Vakar forumā uzraku ......3148, izrādās man jau viņš sen pierakstīts, tikai ne caur forumu, jo biju uz viņu uzgājis caur vienu paziņu, nu bet necēla. Vajadzētu aspriest vienu remontu. 
d[-_-]b
ir, ir īstais
STEIDZAMI MEKLĒJU VW POLO 2004.GADA 1.9SDI KOMPI, VARBŪT KĀDAM PAZIŅAM SROTĀ TĀDS IZJAUKTS IR?
Kāds vrbt nodarbojas, vai zin, kur Rīgā par labu ciparu varētu nokrāsot diskus ar pulverkrāsu?
Labvakar
Tomēr esmu papildinājis savu forumu skaitu arī ar šo forumu
Bet nu, ir jau tomēr par tēmu :)
Tomēr esmu papildinājis savu forumu skaitu arī ar šo forumu
Bet nu, ir jau tomēr par tēmu :)
Pasākumu vadīšana un organizēšana, kā arī reklāmas/promo pakalpojumi - PM :)
Zinot kāds izskatās tavs e30 tourings, tad skaidrs ka šeit arī parādīsi ko labu.
Sveicināts 
Esti cēļi ļoti ekselenti. Tik ar darba 1,7 d opeli nav forši braukt.
2aprīlis braucu uz tromso, beidzot darbs parādījās. 3nedēļas stabili.
2aprīlis braucu uz tromso, beidzot darbs parādījās. 3nedēļas stabili.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Paldies :) Centīšos būt uzdevumu augstumosm4z rakstīja:Zinot kāds izskatās tavs e30 tourings, tad skaidrs ka šeit arī parādīsi ko labu.Sveicināts
Pasākumu vadīšana un organizēšana, kā arī reklāmas/promo pakalpojumi - PM :)
nu ka atzistas ar piečuratajiem talajiem lukturos var iziet tehnisko apskati vai nevar
kurš ir gajis 
Nevar!
a ja ieskaidro ka tie ir franču, vai hvz kurā valstī tādi bija oem? neviens takš viņus nejauks ārā!
Esmu gājis, un nevar. Neatļauts lukturu pārklājums. Toties par miglas lukturiem pilnīgi neko neteica (arī dzelteni).Dj_Zii rakstīja:nu ka atzistas ar piečuratajiem talajiem lukturos var iziet tehnisko apskati vai nevarkurš ir gajis
Domāju, ka neies cauri šis variantsdexter1 rakstīja:a ja ieskaidro ka tie ir franču, vai hvz kurā valstī tādi bija oem? neviens takš viņus nejauks ārā!
Po* kur ir kas. Tu ej Latvijā TA un noteikumi šeit ir tādi. Ja kādā valstī būs atļauts nogalināt cilvēkus, tu neteiksi - a tur ir atļauts. Tu dzīvo pēc šejienes noteikumiem un prasībāmdexter1 rakstīja:a ja ieskaidro ka tie ir franču, vai hvz kurā valstī tādi bija oem? neviens takš viņus nejauks ārā!
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
skaidrs paldies
buss tad pec ta jajauc ara lukruri 
Vakardien iebraucu Balvu Lukoilā gāzīti iepūst (biki nedavilka līdz mājām). Lieku pistoli klāt - pistole šņāc, tek. Ar reizi 5.trāpīju tā, ka vismaz mazāk šņāca un netecēja, iepūtu izdzīvošanas minimumu, lai tieku mājās. Eju maksāt, saku tantei - jums tur gāzes pistole nenoblīvē kā vajag (Lieki piebilst par uzrakstu, kas niecīgākās noplūdes gadījumā liek vērsties pie operatora). Viņa man saka - nevar būt, gan jau nepareizi pievienoji
Saku - šodien jau trešo reizi pildos, nekur nekas nav šņācis un tur it kā jau nav ko nepareizi pievienot, uz ko saņēmu vēl vienu apstiprinājumu tam, ka nemāku pistoli pievienot... Atmetu ar roku un gāju prom. Man jau popig, es tajā tankā labi ja reizi gadā iebraucu, bet no operatora puses biju gaidījis nedaudz lielāku atbildības sajūtu par uzpildes iekārtas tehnisko stāvokli.
Bez tam gāze, kas aizšņāc pa savienojumu, tāpat tiek pieskaitīta mana maka izdevumiem...
Bez tam gāze, kas aizšņāc pa savienojumu, tāpat tiek pieskaitīta mana maka izdevumiem...
Jāņos lecot pāri ugunskuram, galvenais nepaslīdēt uz ledus! 
Kaut kad pildījos Ogres statoil, pistole vispār nenofiksējās. Aizgāju pabrīdīnāt. Darbiniece ātri vien atnāca, parādīju kā ir. Tad kaut ko tur smērēja tai pistolei, vēlāk visam apkārt bija lenta, ka neiet.marux rakstīja:Bez tam gāze, kas aizšņāc pa savienojumu, tāpat tiek pieskaitīta mana maka izdevumiem...
Starp citu, kas šie par diskiem?
Ko labu/sliktu var pateikt?
Ohomarux rakstīja:Vakardien iebraucu Balvu Lukoilā gāzīti iepūst (biki nedavilka līdz mājām). Lieku pistoli klāt - pistole šņāc, tek. Ar reizi 5.trāpīju tā, ka vismaz mazāk šņāca un netecēja, iepūtu izdzīvošanas minimumu, lai tieku mājās. Eju maksāt, saku tantei - jums tur gāzes pistole nenoblīvē kā vajag (Lieki piebilst par uzrakstu, kas niecīgākās noplūdes gadījumā liek vērsties pie operatora). Viņa man saka - nevar būt, gan jau nepareizi pievienojiSaku - šodien jau trešo reizi pildos, nekur nekas nav šņācis un tur it kā jau nav ko nepareizi pievienot, uz ko saņēmu vēl vienu apstiprinājumu tam, ka nemāku pistoli pievienot... Atmetu ar roku un gāju prom. Man jau popig, es tajā tankā labi ja reizi gadā iebraucu, bet no operatora puses biju gaidījis nedaudz lielāku atbildības sajūtu par uzpildes iekārtas tehnisko stāvokli.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Man vienīgajam šodien visas dienas garumā neredzēta apātija pret visu un visiem un miegs nāk, lai gan normāli gulēju un iepriekš netusēju? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 328
- 329
- 330
- 331
- 332
- …
- 2228