Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 70
- chevron_right
Ja varētu, es pat pečku ņemtu ārā, bet vajag. ziemas gonkas nevar pabraukt bez pečkas un pa vasaru mani izglāba, kad patruboks pārplīsa zem ieplūdes kolektora. nobrauc braucienu un pildi sistēmu. tad lai mazāk silst pečku uz full karstumu.
Tagad apsveru domu paneli sagraizīt, tas ar smags. Bardačoka pusi nogriezt nost.
Tagad apsveru domu paneli sagraizīt, tas ar smags. Bardačoka pusi nogriezt nost.
Riepām minišosejā ir saraksts, kuras drīkst, kuras nē:
http://minisoseja.lv/forums/viewtopic.php?t=13
piemēram, toyo r888 nedrīkst, treniņos var
Vasarā pečku uz max, lai dzesē papildus
Rēķina, tāpēc mazmotors iet 3000 klasē. Cik man zināms, tur ir 300hp un 450Nm aptuveni.kars rakstīja:A turbo motoriem nerēķina x1,7 koificentu? savādāk baigi negodīgi sanāk
Tikai vajag uztaisīt pa priekšu.
Riepas uzliec platākas kādas vari dabūt e36 arkās komplektā ar viegliem diskiem
Šito jāpārnes uz pļāpu topiku, lai nepiekakā riebeklim topiku
Riepas, ta riepas, man sajūgs netur ar normālām riepām
Tagad jau jaunas Toyo riepas, laika R1.martinels rakstīja:Riepām minišosejā ir saraksts, kuras drīkst, kuras nē:
Dzeses problēmas atrisinātas ar Nitram radiatoru.
Man tagad ir planos uzlikt 9.5j diskus, bus arkas 100 jaflekse.kars rakstīja:Tikai vajag uztaisīt pa priekšu.
Viss pa tēmu, es tikai priecātos ja visus aizkakātu ar tehnisku infomāriņš rakstīja:Šito jāpārnes uz pļāpu topiku, lai nepiekakā riebeklim topiku
Dzīvu M54 laikam vieglāk atrast kā M52, bet tas ļoti vispārināti. Man ir pašam plāns ar motoru vasarā, ja nekas nemainīsies, bet tur daudz kas vēl jāpārdomā.
Kaut vai tas, ka gribētu atvaļinājumu paņemt, lai sāktu skrūvēt motoru, bet draudzenei tas nepatiks. Viņa gribētu kaut kur aizbraukt atvaļinājumā.
Kaut vai tas, ka gribētu atvaļinājumu paņemt, lai sāktu skrūvēt motoru, bet draudzenei tas nepatiks. Viņa gribētu kaut kur aizbraukt atvaļinājumā.
Laikam esi viens no retajiem kuram interesē skuķa viedoklis Vadies pēc sirds, kautgan visiem skaidrs ka sirds grib skrūvēt enginufunkyasshit rakstīja:Dzīvu M54 laikam vieglāk atrast kā M52, bet tas ļoti vispārināti. Man ir pašam plāns ar motoru vasarā, ja nekas nemainīsies, bet tur daudz kas vēl jāpārdomā.
Nedomāju, ka man interesē skuķu viedoklis. Paskatoties manu topic, bremzes, piekare tika taisīita nevis jauda celtaRiks* rakstīja:Laikam esi viens no retajiem kuram interesē skuķa viedoklis Vadies pēc sirds, kautgan visiem skaidrs ka sirds grib skrūvēt enginufunkyasshit rakstīja:Dzīvu M54 laikam vieglāk atrast kā M52, bet tas ļoti vispārināti. Man ir pašam plāns ar motoru vasarā, ja nekas nemainīsies, bet tur daudz kas vēl jāpārdomā.
Gribās daudz maz taisnē trasē, lai man 2 golfs neiet garām.
p.s. Ir draudzene un super kruts bēbis :)
Lielā mērā pavēro piedāvājumu. Caur Marihuānu vai MaxIxt vari sagaidīt kādu labu M54B25 vai B30.
Ja gribās 2.8 pa dārgo, gan jau manējo no kompakta var dabūt, esmu dzirdējis nostāstus ka man tur kaut kas baigi sabūvēts esot
Ja vien pats to brīvajā laikā nedari, domāju ka uz atvieglošanu iespringt nav jēgas - nopērc tik drusku platākas riepas, dabū normālu LSD (nevis metināto) un ieliec dzīvāku un jaudīgāku dzinēju, vairāk neko nevajag. Jā, Laipnieku un Rodi ar viņu 300+ zs nesaķersi, bet pārējie gan turpat vien būs visticamāk, kad nu arī braukšanu būsi kārtīgi satrenējies
Nekādus 9.5j diskus nevajag, neliksi tak 265 platumu
Ja vien pats to brīvajā laikā nedari, domāju ka uz atvieglošanu iespringt nav jēgas - nopērc tik drusku platākas riepas, dabū normālu LSD (nevis metināto) un ieliec dzīvāku un jaudīgāku dzinēju, vairāk neko nevajag. Jā, Laipnieku un Rodi ar viņu 300+ zs nesaķersi, bet pārējie gan turpat vien būs visticamāk, kad nu arī braukšanu būsi kārtīgi satrenējies
Pēdējais labojis h2o - 06 Dec 2016, 23:14, kopā labots 2 reizes.
Izklausās smagi un nevajadzīgi plati.riebeklis rakstīja:Man tagad ir planos uzlikt 9.5j diskus, bus arkas 100 jaflekse.kars rakstīja:Tikai vajag uztaisīt pa priekšu.
Ja domā par R17 mēģini dabūt rokā bbs rc, nav vieglāki diski tajā budžetā
Kāpēc? tas taču ir elementārākais un lētākais tūnings, noteikti vajag visu izravēt noteikumu robežāsh2o rakstīja:Ja vien pats to brīvajā laikā nedari, domāju ka uz atvieglošanu iespringt nav jēgas
Esmu dzirdējis ka tavam dzinējam esot elektro turbina, ka iepūšs, tad visi konkurenti tik putekļus rījh2o rakstīja:Ja gribās 2.8 pa dārgo, gan jau manējo no kompakta var dabūt, esmu dzirdējis nostāstus ka man tur kaut kas baigi sabūvēts esot
Bet ja sadoma čuda puper super spridzekli tirgot, daj znatj.
LSD sāpigs jautājums - 350 eur lietots, plus 180 eur plāksnes + darbs < aftermārket ražojums = vel cīnos ar žabu, kā nekā 1k
Ja nu tomer dzinējs nemainās, tad riepām citām nav jēgas. Noraut sanāca tikai tad kad aizmuguri uz max cietību uzgriezu.
Bet za to kā griezās līkumos smuki
Ar platākām varētu vēl ātrāk braukt līkumos un vēl vēlāk bremzēt
Diski nav smagi, riepas ir smagas. Ja nu kādam gribas varu notirgot Rota Torque, stāv tagad dzīvoklī.kars rakstīja:Izklausās smagi un nevajadzīgi plati.riebeklis rakstīja:Man tagad ir planos uzlikt 9.5j diskus, bus arkas 100 jaflekse.kars rakstīja:Tikai vajag uztaisīt pa priekšu.
Ja domā par R17 mēģini dabūt rokā bbs rc, nav vieglāki diski tajā budžetāKāpēc? tas taču ir elementārākais un lētākais tūnings, noteikti vajag visu izravēt noteikumu robežāsh2o rakstīja:Ja vien pats to brīvajā laikā nedari, domāju ka uz atvieglošanu iespringt nav jēgas
Lai visu izravētu ir jāpērk trešā mašīna, diemžēl nevarēšu pavilkt. Vai jāpārdod E30.
Ir rūgta pieredze ar bremzēšanu, jāliek remontkomplekti, lai viss notiktu pareizi. Jo pašlaik liekas ka aizmugure labāk bremzē un īpaši viena puse.kars rakstīja:Ar platākām varētu vēl ātrāk braukt līkumos un vēl vēlāk bremzēt
Labi, biķerniekos ir pāris taisnes un daudz līkumu, cik no vienas sezonas varu spriesti, tad līkumos īsti neviens no manis atrauties nevar un apdzīt tikai uzdrošinājas Modris Žentiņs Raganas katlos. Bet taisnēs, visi kam nav slinkums, iet garām man
Ok, runāsim tieši, bremžu diski:
- Brembo MAX
- ATE Power
- Alternatīvas?
Kur dabūt pa lēto?
Bremžu kluči paliks Yellow, ja izmērs atļaus.
- Brembo MAX
- ATE Power
- Alternatīvas?
Kur dabūt pa lēto?
Bremžu kluči paliks Yellow, ja izmērs atļaus.
Es sev ņemšu ATE Power Disc, kad būs pienākusi laika maiņai. Tik ar klučiem īsti nebiju pārliecināts. Ņemt ATE piedāvāto keremiku vai arī kādu STUFF kluci pamēģināt.
Kad kompakts atripoja no DE man bija vēl virsū OEM diski un kluči. Bremzes bija ļoti labas. Ar jaunu Brembo setup parastu, bremzes nebija tik asas kā bija.
Kad kompakts atripoja no DE man bija vēl virsū OEM diski un kluči. Bremzes bija ļoti labas. Ar jaunu Brembo setup parastu, bremzes nebija tik asas kā bija.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 70