Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 73
- chevron_right
Tā ir. Viņai ir sedans un nesen paņēma kupeju, ko uzlabot un mazliet vēlāk pārdot.
Ega: Visam savs laiks.
Ega: Visam savs laiks.
ega, šeit bilžu ir 1x pusgadā
erda rakstīja:cik man zināms, tad kupeja ir, bet gan nevis kā Podziņas auto, bet gan kā auto uz Podziņas vāra, kas paredzēts pārdošanai!
P.S. Palabojiet, ja samuldēju!
Nē, tas ir mans un siikā kopīgais auto, kurš ir uz mana vādra. Pirkām uz pusēm
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
STUDENTS rakstīja:ega, šeit bilžu ir 1x pusgadā
Zini Student, Nav tik reti. Es daudz stradāju un man nav laika visu laiku to vien darīt, ka bildēt katru stiprinājumu, moldingu, migliņu vai vēl nez ko. Piedo, cik ir bildes, tik ir. Un kad es kaut ko daru mašīnai, esmu aizņemta un ne visu laiku domāju, par to, ka jānofočē, lai var iemest forumā. Un vēl Student, palūgšu tevi nesalīdzināt manu topiku ar Sabīnes topiku. Varbūt, ja tev šķiet, ka manā topikā nav bildes, tad izšķirsti vēļ reiz bvisu topiku. Viss ir aprakstīts, safočēts un atrādīts. Tev patiktu, ja es tavu topiku salīdzinātu ar Sabīnes topiku ??? Nekā personīga pret Sabīni, bet topikā neredzu nekādu info par auto
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Podziņ, mierīgi, mierīgi
Pirmkārt es nemaz nezinu kāds ir Sabīnes topiks vai vismaz neatceros uz doto momentu, tā kā par salīdzināšanu nevar būt ne runas
Un nevajag stāstīt, ka cilvēks daudz strādājot nevar 3 bildītes uztaisīt .. tas ir tāpat kā Tu lasi žurnālu.. gribas kā mazam bērnam arī redzēt to vizuālo kā tad tur izskatās, kā Tu tur ņemies utt, nevis 2 rindu tekstiņu - šodien ieliku miglas, strādāju pie diskiem (piemēram) .. es negribu nevienu mācīt, bet piekritīsi, ka patīkamāk ir, ka var arī fotkas redzēt.. pajautā jebkuram citam
Un nav jau 10min darbs uztaisīt 2-3 bildes .. vnk čiks ar telefonu un kad vakarā raksti forumā, tad arī ieposto
Šis ir īpašs topics, par cik meitene pati dara vairāk kā cits čalis (piemēram, tāds kā es )
Tāpēc arī fotkas gribas paskatīties - kas un kā
Pirmkārt es nemaz nezinu kāds ir Sabīnes topiks vai vismaz neatceros uz doto momentu, tā kā par salīdzināšanu nevar būt ne runas
Un nevajag stāstīt, ka cilvēks daudz strādājot nevar 3 bildītes uztaisīt .. tas ir tāpat kā Tu lasi žurnālu.. gribas kā mazam bērnam arī redzēt to vizuālo kā tad tur izskatās, kā Tu tur ņemies utt, nevis 2 rindu tekstiņu - šodien ieliku miglas, strādāju pie diskiem (piemēram) .. es negribu nevienu mācīt, bet piekritīsi, ka patīkamāk ir, ka var arī fotkas redzēt.. pajautā jebkuram citam
Un nav jau 10min darbs uztaisīt 2-3 bildes .. vnk čiks ar telefonu un kad vakarā raksti forumā, tad arī ieposto
Šis ir īpašs topics, par cik meitene pati dara vairāk kā cits čalis (piemēram, tāds kā es )
Ja jau forumā ir laiks sēdēt, tad jau arī kādu bildi būtu laiks uzfočēt.
LIELS UN TREKNS PLUSS!STUDENTS rakstīja:Podziņ, mierīgi, mierīgi
Ruu rakstīja:Ja jau forumā ir laiks sēdēt, tad jau arī kādu bildi būtu laiks uzfočēt.
Forums man darba laikā visu laiku ir ieslēgts. Bet brīvdienās kad kaut ko daros ap mašīnu, es forumā nesēžu. ok. Pirkšu fočiku. Jo no telefona piemēram mājās kompis neņem pretī manu telefonu, bet telefona vadu nenēsāju visu laiku līdzi , lai piem. varētu samest caur darba kompi. Labi, sapratu, ja nav bildes, tad labāk laikam vispār nerakstīt ko daru.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es, piemēram, nemaz nerakstu, ja nav iespēja pievienot bildes, jo zinu, ka nav interesanti lasīt un ja neviens nelasa, nav arī komentāru... Un rakstu tak, lai saņemtu komentārus.
+1 ari nemaz neko nerakstu ja nekas dizs nav izdariits vai nav bildes, vienigi ierakstu kaut ko sadala: ko es izdariju savam e36
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Gan jau, ka gribi vnk redzēt PodziņuSTUDENTS rakstīja:Podziņ, mierīgi, mierīgi
tik dūša pa īsu, lai to atzītu
Balcers
Jau gaidīju - kurš atapsies
kārumnieks
Nu tā, lai vairs neviens man nebrauktu augumā par to, ka man nav daudz bildes, tikko aizgāju uz Alfu un nopirku sev jaunu , skaistu telefonu, lai varētu taisīt daudz un skaistas bildes Paldies par iemeslu nopirkt jaunu telefonu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nu un kur bildes?
Labas cenas.
Labas cenas.
Paga. Tagad macos ar viņu apieties
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Laipni lugta barinjaa, man tada pati problema tagad
Labas cenas.
Labas cenas.
Podziņ, un tas viss manis dēļ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36