2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 72
- chevron_right
Nē, kompresijas pakāpe beņas vietā varu liet bioetanolu, tik kas notiks ar gumijas trubiņām?
Kādu laiku turēs
Es tikai brīnos par Driver, ka viņš ar savu plašo diagnostiku nekonstatēja, ka sprauslas tek. Jo kad es epopejas sākumā skatījos, viņas bija skaistas un sausas.
Tu speciālist, Drivers tieši diagnostiku taisot pateica, 99% , ka benzīna sprauslas
vot par Tevi ir jābrīnās
Es nez ko Tu skatījies tur, bet ko Tu man gribi teikt, ka pirms tam visas nelaimes bija dēļ cita iemesla, tad pats no sevis tas atrisinājās un turpinājās viss tas pats , tikai nu jau dēļ benzīna sprauslām?
vot par Tevi ir jābrīnās
Es nez ko Tu skatījies tur, bet ko Tu man gribi teikt, ka pirms tam visas nelaimes bija dēļ cita iemesla, tad pats no sevis tas atrisinājās un turpinājās viss tas pats , tikai nu jau dēļ benzīna sprauslām?
Rudziņš rakstīja:Gaidu ciparu PM, cik izmaksāja jaunas sprauslas
Ir jūtama starpība, vai brauc uz bendzīnu vai gāzi ??
Nu minimāli VARBŪT, bet nu liekas , ka ne.
Jap, divas tirdik bija.dogMa rakstīja:Benzīna sprauslas bija kirdik?
Drivers uzlika jaunu zondi jau un viss ir saregulēts, līkne ideāla paldiesdogMa rakstīja:Tagad visi zinās, ka uz gāzes darbojas labi tikai tad, kad motors ir tehniski labā stāvoklī Prieks, ka sanāca atrisināt! Tagad jaunu zondi virsū, pabraukāt uz benzīna dažādos režīmos ap 100km, tad pieregulēt gāzi pie tām adaptācijām
Pēdējais labojis Ridlihs - 14 Feb 2014, 16:31, kopā labots 1 reizi.
Neesi topikus sajaucis kur slavēt savējo?BMW-Valcha rakstīja:Mans jaunais dzinulis ar propānu tagad iet labāk, nekā ar e98
a to, ka sprauslas beigtas diagnostika neuzrāda? Sanāk muļķīgi, ka visa šitā ņemšanās dēļ tā.
Un kā vizuāli izpaužas, ka viņas ir beigtas? tas defekts ir redzams ar aci?
Un kā vizuāli izpaužas, ka viņas ir beigtas? tas defekts ir redzams ar aci?
Nu tak Drivers diagnostikas laikā pateica par sprauslām!!! Ir redzams ar aci arī.
1) megapaldies xtream21 un motoring džekiem, kuri uzņēmās risināt visu šo smagi ievilkušos venērisko gāzis nelaimi. Pie tam, to visu darīja cilvēki , kuri iekdienā strādā pilnīgi ar citām gāzes programmām, kompjiem, iekārtām. Un nevis pa internetu mētā gudrības, bet reāli rubī fišku
Driver - diagnostika
Ar padomiem neskopojās seeingman, DogMa
2) pie reizes arī sadarīti daži steidzami darbi , lai varu TA iziet bez problēmām. Un arī uz TA iešanu ielika stock lukturus ideālus priekšā nu jau protams tie ir atgriezti atpakaļ , TA arī logā jauna.
3) Ielikti jauni aizmugurējo plauktu silentbloki (no Wu-ryder) - he, he ... ir labi, patīkami cietāks palika
Nomainīta vārstu vāka blīve,
nomainīts stūres pastiprinātāja sūknis un šidrums,
nomainīts benzīna filtrs,
nomainīti priekšējie zaldāti - Lemforder (paldies KLAVIŅAM) .
Turpmkie darbi:
aimugurējie bremžu kluči/diski jauni,
aizmugurējo amortizatoru atbalsti jauni (wu-ryder)
eļļas maiņa,
mošk radiatoru nomainīšu.
Ko vēl vajag?
LSD,
sprota tabureti,
R 16 ar plauktu vai R 17 motorsprot/m countur.
kaut kā tā pagaidām.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Ridlihs - 14 Feb 2014, 20:28, kopā labots 1 reizi.
Nu bet tad nevarēja uzreiz nomainīt, ja nodiagnosticēja, nevis brauc virsū jau vairākus mēnešus?Ridlihs rakstīja:Nu tak Drivers diagnostikas laikā pateica par sprauslām!!! Ir redzams ar aci arī.
nevienu neaizstāvu, bet tiešām nesaprotu, kāda mārutka pēc, tad Tu viņas nenomainīji, kad tas tika ķipa diagnosticēts????Ridlihs rakstīja:Nu tak Drivers diagnostikas laikā pateica par sprauslām!!! Ir redzams ar aci arī.
Vai tik nebija tā, ka tas bija kārtējais minējums pēc visām +- nesvarīgajām lietām, kuras tika samainītas pirms tam?
Esmu izlasījis visu kas saistīts ar šo tavu gadījumu tāpēc zinu, ka nav jau tik vienkārši, ka viens lohs līkrocis uzlika gāzi, pēc tam viens no dieviem diagnosticēja, ka sprauslas pizģec un otrs dievs nomainīja sprauslas un saregulēja kompi.
Bet nu, vecīt, cepuri nost! Esi vispār rēķinājis cik Tev tas drots ir izmaksājis pēdējā gada laikā?
Tagad varēsi ar smaidu uz lūpām braukt
jebāāāl Dianostika pirms nedēļas pilna bija aptuveni, kad to visu atklāja, iepriekšējā bija pie koijota kad tu arī stāvēji blakus un tas bija pirms gada!!!BMW-Valcha rakstīja:Nu bet tad nevarēja uzreiz nomainīt, ja nodiagnosticēja, nevis brauc virsū jau vairākus mēnešus?Ridlihs rakstīja:Nu tak Drivers diagnostikas laikā pateica par sprauslām!!! Ir redzams ar aci arī.
TU speciāli????Wilsons86 rakstīja:nevienu neaizstāvu, bet tiešām nesaprotu, kāda mārutka pēc, tad Tu viņas nenomainīji, kad tas tika ķipa diagnosticēts????Ridlihs rakstīja:Nu tak Drivers diagnostikas laikā pateica par sprauslām!!! Ir redzams ar aci arī.
Vai tik nebija tā, ka tas bija kārtējais minējums pēc visām +- nesvarīgajām lietām, kuras tika samainītas pirms tam?
Esmu izlasījis visu kas saistīts ar šo tavu gadījumu tāpēc zinu, ka nav jau tik vienkārši, ka viens lohs līkrocis uzlika gāzi, pēc tam viens no dieviem diagnosticēja, ka sprauslas pizģec un otrs dievs nomainīja sprauslas un saregulēja kompi.
Bet nu, vecīt, cepuri nost! Esi vispār rēķinājis cik Tev tas drots ir izmaksājis pēdējā gada laikā?
Tagad varēsi ar smaidu uz lūpām braukt
Pirms gada bija pirmā diagnostika koijota kantorī un ar walchu blakus, tad tika pateikts, ka zonde un GMM. Zonde tika nomainīta, pēc tam IESPĒJAMS palika labāk, es nepateikšu precīzi, bet nu ne jau jūtamni ahuena. GMM uzliekot citu arī nesūda nekas neizmainījās.Ridlihs rakstīja: Dianostika pirms nedēļas pilna bija aptuveni, kad to visu atklāja, iepriekšējā bija pie koijota kad tu arī stāvēji blakus un tas bija pirms gada!!!
Tad tālāk jājoties atklājās ka reduktora adata sprūst iekšā (tas bija pēc 3 mēnešiem kad biju izbesījies līdz pēdējam, jo pirmos mēnešus tas auto VISPĀR NEGĀJA normāli), reduķi nomainīja... palika labāk, bet ne tuvu nebija tā kā ,piemeram, tagad.
3 mēnešus es braukāju pie Valchas un tir paregulējām pāris h un ok, jābūtu labāk un tā līdz brīdim kad pēc kompja rādījumiem BEIDZOT atčoknījās, ka vaina varētu būt reduķa adatas sprūšanā.
Es te mošk kaut ko varbūt tehniski neprecīzi pateicu, bet nu lielos vilcienos tā arī bija.
Šis ir uzskatāms piemērs, kā nevajag taupīt uz gāzes uzstādīšanu.
Eiei,pratigi Tu 325i D Nebaidi Liepajniekus:DRudziņš rakstīja:Kas tas tāds par 'Veco' ? Kāds no foruma ? Norunājam datumu un kopā ierodamies, sadzersimies un parādīsim Liepājniekiem spēku #2.5iRidlihs rakstīja:nu jā.... arī mokies ilgi jau. Es Tavā vieta būtu uz Liepāju pie Vecā aizdzinies, ja jau līdz Saldum varēji
mošk pašam arī pie Vecā jābrauc
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
es taču netaupīju, komentes ķipa tika salasītās ļoti labas nevis un arī domāju kā vedu pie gāzes guru.Rons rakstīja:Šis ir uzskatāms piemērs, kā nevajag taupīt uz gāzes uzstādīšanu.
Ko dod komponentes, ja neprot noregulēt ?
Kāpēc koijotam neticēji ?
Kāpēc koijotam neticēji ?
nu tieši tā!!!
Valcha vnk atūstīja piedāvājumu tādu pašu kā koijots tikai lētāk un teica, ka kvalitāte stabili tāpati, jo viņš jau principā visus auto gāzē pie koijota.
Valcha vnk atūstīja piedāvājumu tādu pašu kā koijots tikai lētāk un teica, ka kvalitāte stabili tāpati, jo viņš jau principā visus auto gāzē pie koijota.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 72