Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 73
- chevron_right
Hee.. Daļēji Bet, ja godīgi, sen jau gribēju sev jaunu telefoniņu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vispār kādā sakarā Jūs te mani iepinat?Podziņa rakstīja:STUDENTS rakstīja:ega, šeit bilžu ir 1x pusgadā
Zini Student, Nav tik reti. Es daudz stradāju un man nav laika visu laiku to vien darīt, ka bildēt katru stiprinājumu, moldingu, migliņu vai vēl nez ko. Piedo, cik ir bildes, tik ir. Un kad es kaut ko daru mašīnai, esmu aizņemta un ne visu laiku domāju, par to, ka jānofočē, lai var iemest forumā. Un vēl Student, palūgšu tevi nesalīdzināt manu topiku ar Sabīnes topiku. Varbūt, ja tev šķiet, ka manā topikā nav bildes, tad izšķirsti vēļ reiz bvisu topiku. Viss ir aprakstīts, safočēts un atrādīts. Tev patiktu, ja es tavu topiku salīdzinātu ar Sabīnes topiku ??? Nekā personīga pret Sabīni, bet topikā neredzu nekādu info par auto
Ņematies un miers ar savām lietām, un mani neiesaitiet, sāk jau besīt.
Ja tik ļoti traucēju Jums varat pateikt un es izdzēsīšos no šejienes un būs miers, nebūs ko salīdzināt vai vēl nezin ko darīt.
Sabinchik, kā jau raxtīju, nekā personīga pret tevi, bet teicu, lai nesalīdzina manu topiku ar tavu. Jo viņi galīgi nav līdzīgi. Neiet runa par tevi, bet par topikiem
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Un kurš tad salīdzina?
Jā, es arī lasot Podziņas tekstu par STUDENTU neatradu, kurā vietā viņš piemin Sabinchix
Podziņa rakstīja:Sabinchik, kā jau raxtīju, nekā personīga pret tevi, bet teicu, lai nesalīdzina manu topiku ar tavu. Jo viņi galīgi nav līdzīgi. Neiet runa par tevi, bet par topikiem
Nu tad kādā sakarā Tu sāki pieminēt manu vārdu tur vispār??
Ja neviens nesāka salīdzināt, to jau Tu pati man liekas sāki kko pielīdzināt!
Un ja kkas nepatīk tad tā arī pasaki nevis kko aiz muguras man nezinot runā.
Ka man cilvēki jau saka, lai paskatos ko Tu raxti!
Ruu rakstīja:Un kurš tad salīdzina?
Vai es teicu, ka tā salīdzināšana bija manā topikā ????
Reku citēju studenta tekstu iekš Sabiņčika topika
Bet tā arī ir Godīgi, es tieši šito jau vienreiz gribēju rakstīt.. ienāku e36.lv ... skatos:"oooo pie kluba biedra auto sarkans deg - tātad kkas tur būs" Atveru vaļā - a tur Podziņas un Sabinchika topiks visu laiku griežas uz riņķi ar vārdiem "Paldies" utt bet par bembi tur jau kuro lpp nekā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Neko nepareizu tur nesaskatu. Vārdi vietā.
Atslābsti... Ja neviens nesalīdzinātu, tad arī es nebūtu palūgusi nesalīdzinātSabinchix rakstīja:Podziņa rakstīja:Sabinchik, kā jau raxtīju, nekā personīga pret tevi, bet teicu, lai nesalīdzina manu topiku ar tavu. Jo viņi galīgi nav līdzīgi. Neiet runa par tevi, bet par topikiem
Nu tad kādā sakarā Tu sāki pieminēt manu vārdu tur vispār??
Ja neviens nesāka salīdzināt, to jau Tu pati man liekas sāki kko pielīdzināt!
Un ja kkas nepatīk tad tā arī pasaki nevis kko aiz muguras man nezinot runā.
Ka man cilvēki jau saka, lai paskatos ko Tu raxti!
Tikai palūdzu nesalīdzināt un visss.. Kas uzreiz par cepienu ??
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ruu rakstīja:Neko nepareizu tur nesaskatu. Vārdi vietā.
Ok. pieņēmšu, ka tu neredzi nekādu starpību starp šiem topikiem
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Podziņa rakstīja:Ruu rakstīja:Un kurš tad salīdzina?
Vai es teicu, ka tā salīdzināšana bija manā topikā ????
Reku citēju studenta tekstu iekš Sabiņčika topika
Bet tā arī ir Godīgi, es tieši šito jau vienreiz gribēju rakstīt.. ienāku e36.lv ... skatos:"oooo pie kluba biedra auto sarkans deg - tātad kkas tur būs" Atveru vaļā - a tur Podziņas un Sabinchika topiks visu laiku griežas uz riņķi ar vārdiem "Paldies" utt bet par bembi tur jau kuro lpp nekā
Iesaistos no malas, bet vēljoprojām neredzu salīdzināšanu tavam topikam ar Sabīnes. STUDENTS tik ierakstījis divus topikus, nevis sabīnei krutāks, ar bildēm a tev nekā..
No offense!
Nediršamies, nesākam būt līdzīgi bmwpoweram
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Ok. visss, apnika te pietaisīt manu topiku. Saku, ka nepiekrītu šim izceltajam tekstam attiecībā par manu topku.
STUDENTS: Bet tā arī ir Godīgi, es tieši šito jau vienreiz gribēju rakstīt.. ienāku e36.lv ... skatos:"oooo pie kluba biedra auto sarkans deg - tātad kkas tur būs" Atveru vaļā - a tur Podziņas un Sabinchika topiks visu laiku griežas uz riņķi ar vārdiem "Paldies" utt bet par bembi tur jau kuro lpp nekā[/quote]
STUDENTS: Bet tā arī ir Godīgi, es tieši šito jau vienreiz gribēju rakstīt.. ienāku e36.lv ... skatos:"oooo pie kluba biedra auto sarkans deg - tātad kkas tur būs" Atveru vaļā - a tur Podziņas un Sabinchika topiks visu laiku griežas uz riņķi ar vārdiem "Paldies" utt bet par bembi tur jau kuro lpp nekā[/quote]
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Piekritu Students kads tolks 5 lapas lasit ja pat nav viena bilde, viens vienigs spams. spiezam uzreiz atżimet ka izlasitu, jo pilniba neka ieks topika nav ka vienigi garlaiciba!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Es drīzāk ieteiktu šito visu spamu padzēst un Podziņa savu kļūdu ir sapratusi, turpmāk būs bildes.
Būs bildes. Vakar pēc šiem pārmetumiem, ka nav bildes, speciāli aizbraucu uz Alfu un nopirku jaunu telefonu ar labu kameru, lai varētu taisīt daudz jaunas bildes un visu atrādīt.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
???Nixon rakstīja:Es drīzāk ieteiktu šito visu spamu padzēst un Podziņa savu kļūdu ir sapratusi, turpmāk būs bildes.
Tiešām nesapratu par ko te cepiens! cilvēks grib liek bildes, grib neliek, es teiksim ar kko padarot neskrienu pec focika un nefočēju!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
++Nixon rakstīja:Un tieši dēļ tā es nemaz nezinu kāds izskatās Tavs auto.
Admini, izdzēsiet šito spamu lūdzu, es negribēju, lai tik traki te aiziet, mērķis bija panākt, lai podziņa savas bildītes parāda savā topicā, jo liekas interesanti, kad meitene kko dara
Paldies.
sākuma atrādīju, bet taka te sākas tas nepatīk tas jamaina, tas slikti nav style 5 nav mpaka, tad nu izlēmu vairs neko neatrādīt, jo netaisos darīt prieks citiem, man patīk tāds kads viņš ir un ja kko uzlaboju tad pa bišķiņai un priekš sevis! tā lūk !, jo ja neuzklausītu visu to ko grib citi uz mana auto, tad nu butu topics piedirsts un t.t. tā nu te ir iegājies, ka tev autiņš jataisa priekš citiem nevis sevis, ja tev ir stock, tad nu tavs auto ir figņa!
p.s sorry podziņ, sanaca piekakat atvu topicu, apsolos vairs ta nedarīt!
p.s sorry podziņ, sanaca piekakat atvu topicu, apsolos vairs ta nedarīt!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 73