sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 83
- chevron_right
Problēma - krakšķ/čīkst sajūgs, kad spiež pedāli.. itkā meklēju kur krakšķ, nevarēja saprast, saeļļoju salonā tās atsperes bet vienalga krakšķ, moš izspiedējcilindrs krakšķ? vai tā atspere, ja atspere ir varinti kā apklusināt?
es teiktu tā ka Tev drīzumā izbeigsies izspiedējgūltnis. man tieši tā arī bija. Sāka lēnām krašķēt un tad vispār atteicās strādāt.
Čīkst strādājošam vai nestrādājošam motoram?Foxijs rakstīja:Problēma - krakšķ/čīkst sajūgs, kad spiež pedāli.. itkā meklēju kur krakšķ, nevarēja saprast, saeļļoju salonā tās atsperes bet vienalga krakšķ, moš izspiedējcilindrs krakšķ? vai tā atspere, ja atspere ir varinti kā apklusināt?
Ja strādājošam motoram pie nospiesta pedāļa parādās troksnis, tad, visticamāk, pie vainas ir izspiedējgultis, kas drīz vien būs jāmaina
Ja nestrādājošam - visticamāk čīkst groza atsperes. Vnk nepatīkami, bet absolūti nenorāda uz gaidāmiem izdevumiem. Var novērst, iztīrot grozu. Tikai tāds sīkums, ka šī darba veikšanai tāpat jāņem kārba nost...
Mana pieredze ar izbeigušos izspiedējgultni- Skaņa no auto apakšas parādījas brīdī, kad sajūgs netika izspiests, bet līdz ko sajūgu izspiež, skaņa pazūd!
Kāds nezin vai bezlēcu lukturiem mainās tie plastmasas stikliņi atsevišķi.Man tādi dzelteni ir palikuši un tuvajam vispār vidus brūns jau.
Mainās! un nomainīt ir diezgan viegli.
O,tad forši, tad jasāk meklēt kur pārdodas. Varbūt kādam kaut kas ir ko piedāvāt?
Paskaidrojiet lūdzu kas pie velna ir "Nelieli virsbūves (kabīnes) bojājumi"
coupe 2.8
Tik tos stikliņus atsevišķi nopirkt nevar.mats rakstīja:O,tad forši, tad jasāk meklēt kur pārdodas. Varbūt kādam kaut kas ir ko piedāvāt?
Jautājums ir sekojošs:
Cik ļoti mainās auto cenas (konkrēti kabrio) rudenī un pavasarī?
respektīvi, ja es tagad gaidu līdz pavasarim par cik aptuveni pacelsies cenas tieši uz kabriem?
P.S. lūgums stūlbas atbildes atstāt pie sevis! IQ
respektīvi, ja es tagad gaidu līdz pavasarim par cik aptuveni pacelsies cenas tieši uz kabriem?
kads zinu, kur vart dabut motorsport, durvju ataisamos plastmasinjus?
labak jau istos, bet pa sakarigu cenu samierinatos ari pa, pastaisitajiem. (uz cnc mashinam aptradatos)
labak jau istos, bet pa sakarigu cenu samierinatos ari pa, pastaisitajiem. (uz cnc mashinam aptradatos)
...
sveiki, kaads no jums ir meeginajis likt taas cffl engelacis kiniesu lukturos?, man intresee vai taas engelacis baigi karst/nekarst?
Man stav eņģeļacis "depo" lukturos un nav nekadu problemu ne ar karšanu,ne ar ko.
coupe 2.8
RENIO rakstīja:Jautājums ir sekojošs:
Domāju ka pa pāris simtu eiro mainās noteikti. Atceros ka senāk meklēju Audi Quattro - rudenī, ziemas sākumā cenas kosmiskas par vecu lamatu, a pavasarī, vasarā bija ok. Tas gan bija labajos laikos, nezinu kā tagad, neesmu tā pētījis, bet nu domāju ka kaut kas jau mainās. :)
skaņa vislaik! gan izslēgtam gan ieslēgtam.. njaa, mosh grozs..
Sveiki, zinu tādu lietu ka uz TA auto jābūt 100% riepām bez radzēm vai ar ( nedrīkst uz auto būt abi varianti )
Bet kā ir pārējā laikā? Vai uz ceļa policists uz ceļa kko var teikt par šo pasākumu vai nē ( ja uz auto ir abi varianti ) ?
Bet kā ir pārējā laikā? Vai uz ceļa policists uz ceļa kko var teikt par šo pasākumu vai nē ( ja uz auto ir abi varianti ) ?
domajau ka neko nevar teikt, teiktu ja nebuutu ziemas riepuu..
tizls jautājums no manas puses,bet vnk nav tgd finanses lai ārdītu ārā stūres reiku,karoče puņķojas sulo vieta kur uzpresēta trubiņa stūres pastiprinātajam,bet nu sulo tā ka labi ja pa visu vasaru kkādu 10 moš 20 ml esmu pielējis,tāpēc uzskatu ka arī nav īsti jēga neko darīt lietas labā,bet sakarā ar 2 TA par tādu šaizi ko varētu pasākt,moš var tipa nomazgāt ar spešal ķīmijām un kko uzsmērēt,kkādu silikonu vai kko tādu,lai vismaz pāris dienas nemēģina suloties,lai uz TA var aizbraukt ar spīzdīgu motora apakšu?
coupe 2.8
PaldiesAgris rakstīja:domajau ka neko nevar teikt, teiktu ja nebuutu ziemas riepuu..
suudi pilna vaga
karoc lieta tada, kibinajos gar bagaznieka centralo aclegas motorinju, novienoju nost, gribeju parbaudit citu motorinju vai strada. taja momenta kad pievienoju to otru motorinju klat, autins aizvera logu un aizledza durvis , a aclega aizdedzee!! karoc ka lai tiek salona, nesapleshot neko????
bagaznieks palika valja bet reali jau tas man neko nedod laikam
tagat nevar isti saprast, smieties, vai raudat
karoc lieta tada, kibinajos gar bagaznieka centralo aclegas motorinju, novienoju nost, gribeju parbaudit citu motorinju vai strada. taja momenta kad pievienoju to otru motorinju klat, autins aizvera logu un aizledza durvis , a aclega aizdedzee!! karoc ka lai tiek salona, nesapleshot neko????
bagaznieks palika valja bet reali jau tas man neko nedod laikam
tagat nevar isti saprast, smieties, vai raudat
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37