Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 73
- chevron_right
Viss kārtībā, tā pat ceru, ka viņš patīrīsies
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu tā. Ir trīs naktī un mēs tikai tikko pabeidzām ņemties ap manu auto. Paldies kompotiņam un Pacham par lielo skrūvēšanu, Megatronam par asistēšanu un arī skrūvēšanu un protams arī man par skrūvēšanu
šis tas tika arī iemūžināts
šis tas tika arī iemūžināts
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Beidzot bildes!
Ar pašu Podziņu
Tika nomainīta aizmugurējā tilta priekšējā bukse, noņemts kardāns, kārba un apskatīts kas notiek ar sjūgu, kapēc viņš visu laiku slīd. Konstatējām , ka sajūgs ir labs, šo to vēl pievilkām un likām visu atpakaļ. Pati vēl neizbraucu, bet kaut kas laikam tomēr nav.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
mako rakstīja:Ar pašu Podziņu
Jā, ar pašu mani, bet teikšu godīgi, man liekas stulbi kaut ko skrūvēt un ik pa laikam prasīt kādam , lai mani nofočē Bet ko tik jūsu dēļ neizdarīs, ne?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Grēks žēloties...bmw paliek otrajā plānā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Opāā ..
Rom4iks_328 rakstīja:a kapec tu nebiji isos svarcinos un jaa u.t.t shita tas bildes servi netop
Tāpēc, ka es nedzīvojos visu nakti pa servisu, lai kādam atrādītu savu pakaļu, bet gan tāpēc, lai sataisītu savu bembīti
A tu kad skrūvē auto, tev kājās ir īsi svārciņi?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Protams, tak visi vienmēr svārciņos skruvē, nemaz nezināji?Podziņa rakstīja:Rom4iks_328 rakstīja:a kapec tu nebiji isos svarcinos un jaa u.t.t shita tas bildes servi netop
Tāpēc, ka es nedzīvojos visu nakti pa servisu, lai kādam atrādītu savu pakaļu, bet gan tāpēc, lai sataisītu savu bembīti
A tu kad skrūvē auto, tev kājās ir īsi svārciņi?
Īsti neaizgāja man tas domu gājiens par likšanu atpakaļ - ja sajūgs slīd, tad viņš nevar būt labsPodziņa rakstīja:Tika nomainīta aizmugurējā tilta priekšējā bukse, noņemts kardāns, kārba un apskatīts kas notiek ar sjūgu, kapēc viņš visu laiku slīd. Konstatējām , ka sajūgs ir labs, šo to vēl pievilkām un likām visu atpakaļ. Pati vēl neizbraucu, bet kaut kas laikam tomēr nav.
Tas domu gājiens bija tāds - ka sajūgs slīdēja, tika noņemta kārba, konstatēts - kurvis ir vaļīgs, tika pievilkts un stellēts viss atpakaļ! :)marux rakstīja:Īsti neaizgāja man tas domu gājiens par likšanu atpakaļ - ja sajūgs slīd, tad viņš nevar būt labsPodziņa rakstīja:Tika nomainīta aizmugurējā tilta priekšējā bukse, noņemts kardāns, kārba un apskatīts kas notiek ar sjūgu, kapēc viņš visu laiku slīd. Konstatējām , ka sajūgs ir labs, šo to vēl pievilkām un likām visu atpakaļ. Pati vēl neizbraucu, bet kaut kas laikam tomēr nav.
Tāds bija tas domu gājiens!
man iepriekš kadi ''gudrinieiki'' bij sajuga disku otradi uzlikuši, domaju ka saugs sadilis jo iespiežot slideja bet kad noņema visu nost izradijas ka sajugs val tiri laba stavokli tik minimali padilis un sacis pret spararata skruvem sriketies.Podziņa rakstīja:Tika nomainīta aizmugurējā tilta priekšējā bukse, noņemts kardāns, kārba un apskatīts kas notiek ar sjūgu, kapēc viņš visu laiku slīd. Konstatējām , ka sajūgs ir labs, šo to vēl pievilkām un likām visu atpakaļ. Pati vēl neizbraucu, bet kaut kas laikam tomēr nav.
Baigi daudz paligu bija laikam stundas laika visu izdarijat a r tik daudz rokam
----------------------------------------
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
Ok. SarunātsRom4iks_328 rakstīja:fuck labi iedosi man tadu zajibeno topinu un labus svarcinus?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37