dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 130
- chevron_right
robi, redzeni bija ļoti labi, tāpēc tos neaiztikām
RENIO, nebūtu man atbalstītāju, tad tagad nekas nenotiktu
RENIO, nebūtu man atbalstītāju, tad tagad nekas nenotiktu
uteo rakstīja:Un cik maksātu parastam mirstīgajam?
Ja nemaldos, 14,50.
Malaģec. Galvenais lai maciņš neizdilst caurs. Pārējā jau tikai skrūvēšanas vaina.
Tu beigās uzrēķināsi aptuvenos izdevumus no visim auto pārbūves procesiem!?
Būtu inteesanti!
Būtu inteesanti!
erda, labāk nē
Šodien beidzot dabūju apstiprinājumu pārbūvei! Atbrauca, 2 bildes un lapu rokā, pofig, ka aizm. tilts vnk. nolaists uz zemes, toties vairs neskaitās mašīna
Šodien beidzot dabūju apstiprinājumu pārbūvei! Atbrauca, 2 bildes un lapu rokā, pofig, ka aizm. tilts vnk. nolaists uz zemes, toties vairs neskaitās mašīna
oo, nu tad jau tik atliek salikt, jo man liekas tev jau viss ir sagatavots lai labi skrūvējas
P.S. es jau gribēju prasīt kas toreiz palika ar to pārbūves apstiprināšanu
P.S. es jau gribēju prasīt kas toreiz palika ar to pārbūves apstiprināšanu
Jap. Šodien meiča dodas uz Tallinu (darba balle 2 dienu garumā), tātad gulēšu uz raskladuškas zem auto
Meičai nav pieriebies tavs projekts?
Tad jau lēti, man servisā gribēja dot blīvi pa 19ls, un diez vai tā būtu REINZ...beigās nopirku kkādu pa 12ls.Ruu rakstīja:uteo rakstīja:Un cik maksātu parastam mirstīgajam?
Ja nemaldos, 14,50.
Un kā tev liekas?RENIO rakstīja:Meičai nav pieriebies tavs projekts?
es domāju ka meičai īsti nepatīk pašm arī tāda situācija
Pieriebies noteikti tikpat daudz cik staigāt ar kājām un braukāt ar sabiedrisko. Jā, ok, bija jau iespēja veco iztirgot detaļās un pa 500ls iepirkt golfu un būtu braucamais, bet nu.. Domāju ka viņa sapratīs tad kad auto būs gatavs.
p.s. - Galvenais kad auto ejošs, aizved kaut kur pusdienās vai atpūsties uz SPA, nu zini kā..
p.s. - Galvenais kad auto ejošs, aizved kaut kur pusdienās vai atpūsties uz SPA, nu zini kā..
Noteikti nepatīk ka taisa, bet grib gatavu vismaz man tā ir grib lai ir gatavs , bet kad taisa tas nepatīk
Tā tas ir
Nu i na***** tadas, kuram kkas nepatīk, nav auto un miers sētā, kad būs tad būs .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Anderss rakstīja:Noteikti nepatīk ka taisa, bet grib gatavu vismaz man tā ir grib lai ir gatavs , bet kad taisa tas nepatīk
+1 labak neko nestastit, par cenam un par to, cik ilgi plano pavadit pie konstruktora!:DAnderss rakstīja:es domāju ka meičai īsti nepatīk pašm arī tāda situācija
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Bubuli atkal pameti kādu meiteni?Bubulis rakstīja:Nu i na***** tadas, kuram kkas nepatīk, nav auto un miers sētā, kad būs tad būs .
Šodien uzlikti abi plaukti, stūres iekārta.
Kā arī izvillkts "mīļais" kuzavs no garāžas.
Šorīt viss beidzas :)
Kā arī izvillkts "mīļais" kuzavs no garāžas.
Šorīt viss beidzas :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nav mans auto, bet es nevaru sagaidīt kad būs gatavs, DogMa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …