Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 70
- chevron_right
Cik mm resni?riebeklis rakstīja:Kaut kadi 400 eur, ar atlaidem nedaudz letak.Vladlen rakstīja:cik h&r komplekts maksa?
28 front un 24 rear.Vladlen rakstīja:Cik mm resni?riebeklis rakstīja:Kaut kadi 400 eur, ar atlaidem nedaudz letak.Vladlen rakstīja:cik h&r komplekts maksa?
Eibach ir 28 front un 21 rear. Cena same.
Maksā kosmossy
Labāk pameklēt m3 aizm. tikai
m3 20mm, jauns maksa 130e, bet vai vins der?Kristaps85 rakstīja:Maksā kosmossy
Man ar interesē. Bet šis izskatās nenopietni ar 3 tādiem bleķīšiem, jo ja kārtīgi noliek jumtā, negribās, lai ķiverē iedurās, šitādi.
Nu, saliec kaut piecpadsmit. Vienīgi vai šādi ir baigais ieguvums? Pati lūka tak arī sver, ne?māriņš rakstīja:Man ar interesē. Bet šis izskatās nenopietni ar 3 tādiem bleķīšiem, jo ja kārtīgi noliek jumtā, negribās, lai ķiverē iedurās, šitādi.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Lūkas mehānisms sver daudz. Ir kāds redzējis citu risinājumu?r3served rakstīja:Nu, saliec kaut piecpadsmit. Vienīgi vai šādi ir baigais ieguvums? Pati lūka tak arī sver, ne?māriņš rakstīja:Man ar interesē. Bet šis izskatās nenopietni ar 3 tādiem bleķīšiem, jo ja kārtīgi noliek jumtā, negribās, lai ķiverē iedurās, šitādi.
ir noperkamas stiklaskiedras ieliktni lukai
70cc rakstīja:https://www.youtube.com/watch?v=ncYt33MAmB0
Labs Gater Racing variants, bet man neder.
Labs risinājums, tikai skrūvju vietā jāsapunkto ar metināmo
Kāpēc tieši brembo un kādi būs kluči?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Budžeta variants. Vari kaut kādus citus ieteikt?rvars rakstīja:Kāpēc tieši brembo?
Nu pārsvarā labas atsauksmes par šiem, lasīju Rus forumos un lapas.
Hvz, puslīdz vienā cenu kategorijā ar ate slotted, domāju varbūt ir kādi konkrēti argumenti kāpēc tieši brembo
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Cik lasīju ATE dilst lēnāk, kādam tas būs pluss, kādam atkal mīnuss.rvars rakstīja:Hvz, puslīdz vienā cenu kategorijā ar ate slotted, domāju varbūt ir kādi konkrēti argumenti kāpēc tieši brembo
Klavins nevarēja piedāvāt man ATE, paņemu Brembo. Katrā ziņa bremzes ir tāds izejmateriāls un ir jāmaina biežak, nekā es, nobraucu minišosejas sezonu un līdz pēdējam novilku maiņu
ja ir vajadzīga drošība un ilgmūžība, tad ir jāaiztaisa ciet ar metāla līsti... varianti ir 2- metināt visapkārt vai arī uzlikt uz hermētiķa un piekniedētriebeklis rakstīja:70cc rakstīja:https://www.youtube.com/watch?v=ncYt33MAmB0
Labs Gater Racing variants, bet man neder.
kniedējot sūdīgāka izturība un lielāka iespēja, ka tecēs iekšā ūdens
metinot visapkārt šuvi ir lielāks jebons un var biki padeformēties jumts dēļ metāla sakaršanas...
vot i domā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …