2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 72
- chevron_right
paklājiņus un drusvis ar silikonu arī iesmērējaRiccijs rakstīja:Salonu arī izberza !?
Slim rakstīja:uzlīmes aimugurē gan nepiestāv, bet ļitaki
jā, nu to es savedīšu beidzamo kārtībā, bet savedīšu ļitaki man arī patīk paldies !guzlis rakstīja:Jaa bez uzliimem buutu labaak
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu tad nomazgāju un beidzot pagaidu kopskats puslīdz
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
sākumā domāju, ka pa riepu profilu runā
loģiski, es taču saku, ka pagaidu... vnk nomazgāju, lai arī safočēt varētu kādas cilvēcīgas bildes un parādīt
pakaļu zemāku nevar nevalcējot arkas principā vai netaisot max sagāzumu drošvien.... un koka ratu atsperes un cietākus amjus nevaru atrast. priekšu obligāti zemāku, vemiens nāk no tās spraugas arkā. bet nu iesākumā uzmetīšu M bamperu un jāčeko vai nebūs jārauj eleroni (piedur tas vārds ) nost
loģiski, es taču saku, ka pagaidu... vnk nomazgāju, lai arī safočēt varētu kādas cilvēcīgas bildes un parādīt
pakaļu zemāku nevar nevalcējot arkas principā vai netaisot max sagāzumu drošvien.... un koka ratu atsperes un cietākus amjus nevaru atrast. priekšu obligāti zemāku, vemiens nāk no tās spraugas arkā. bet nu iesākumā uzmetīšu M bamperu un jāčeko vai nebūs jārauj eleroni (piedur tas vārds ) nost
Ļoti glīti izskatās ar M bamperu vispār būs pa sakaisto
Neatkārtošos par sēdinājumu..
Neatkārtošos par sēdinājumu..
e36
thx... pāris kasjaki pēc ziemas izlīduši, bet nekā traka ļoti.
Tu jau atkārtojies to pieminēdams
Tu jau atkārtojies to pieminēdams
Ridlihs rakstīja: Turpmkie darbi:
aizmugurējie bremžu kluči/diski jauni -dabūts paldies KĻAVIŅS
aizmugurējo amortizatoru atbalsti jauni (wu-ryder) - dabūti un uzstādīti iekš motoring
eļļas maiņa - ielieta Liqui Moly 10w40
mošk radiatoru nomainīšu.
Ko vēl vajag?
LSD - dabūts , paldies psih-arno
sporta tabureti,
stūri ar iznesumu - dabūts paldies KĻAVIŅŠ
R 16 ar plauktu vai R 17 motorsprot/m countur - dabūti borbet t R16 et15 j9
kulisi no ZF kārbas vai labu šortšifteri,
aizmugurējos amjus(?) un CIETAS atsperes - nomainītas atsperes un Eibach, bet joprojām par mīkstu liekas... kaut ko būs jāmina talāk.
savirzes, sagāzuma pareiza saregulēšana.
kaut kā tā pagaidām.
p.s. un pēc Motoringa ar gāzi joprojām iet lopā
Pēdējais labojis Ridlihs - 19 Mar 2014, 20:42, kopā labots 2 reizes.
kpc plauktu krāsoji? atliktu nosēdināt un būtu labs skats,bet tgd kkā so so
Zemāk vajag auto un to spuru no jumta nost
Rolands rakstīja:kpc plauktu krāsoji? atliktu nosēdināt un būtu labs skats,bet tgd kkā so so
ai pa miegam kaut kā pusguļus, no rīta pats brīnījos
tak nopirku jau tādus nu man ir kur naudu likt mašīnā, lai ņemtos ar kaut kādu disku pārtaisīšanu utt. mošk melnus pārkrāsošu ar sarkanu plauktu
ar visu jumtu?Rudziņš rakstīja:Zemāk vajag auto un to spuru no jumta nost
ne ne, spura paliks tur uz mūžiem
ridlih, sis ir pagaidam labakais variants kaadi diski tavam auto bijushi. mazas niansites un varetu iznakt baigi normals gala rezultats
...
spoileri nost un būs jau daudz labāk
ā jā, m bamperu
nu cenšos cik varu iespēju robežāsArmando rakstīja:ridlih, sis ir pagaidam labakais variants kaadi diski tavam auto bijushi. mazas niansites un varetu iznakt baigi normals gala rezultats
tikai maiņa uz GT, tas vienīgais pieļaujamais variants.naljanke rakstīja:spoileri nost un būs jau daudz labāk
trešdien būs atpakaļ uzlikts, pa ziemu bija noņemtsRudziņš rakstīja:ā jā, m bamperu
šitie tak nav 7j, izskatās uz 9j.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Es kaut kur teicu Tev, ka 7j? 9j bro
Paskaties savā To Do List'ā - Minēts, ka 7JJānis.P rakstīja:šitie tak nav 7j, izskatās uz 9j.
Zaļots thx. Ne ne, 9j ir
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …