Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 73
- chevron_right
Jā, bet neko darīt, būs vien viss jāmaina, lai nākotnē nebūtu problēmas
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vakar kopā ar RENIO sākām pulēt manus diskus līdz galam vēl nav sapulēti, jo viens bija jāvalcē. Šodien aizvedu vienu disku valcēt un jau pēc stundas man zvanīja un teica, ka jau ir gatavs. Savācu disku un aizvedu metināt vienu malu. Šodien vakarā jau zvanīja, teica, ka gatavs. Jauki,ka viss notiek tik ātri. :) Šodien un vakar arī haube tika gatavota un šodien jau nogruntējām. iemetīšu bildi ar diskiem kuri vēl nav pabeigti. Divi ir iesākti pulēt un viens nepulēts, lai var redzēt atšķirību. Tā, vēl tika iegādāts aizmugurējais M-bamperīts bez difuzora, moš kāds var man notirgot vai iemainīt pret ko gardu Paldies RENIO par palīdzību un paldies komatiņam par auto
Pēdējais labojis Podziņa - 22 Mar 2013, 04:53, kopā labots 1 reizi.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Bilžuki
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kā jau minēju arī klātienē Podziņai, nu pa skaisto!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Podziņ, tas tavs celis un rokas?
Lai veicas ar darbiem!
Lai veicas ar darbiem!
cik redzēts tad ar pulējamo pastu un filci standarta virpā kur max iestiprināt var r16 uztaisa diskus kā spoguli netērējot degvielu un reduktora resursu bet ja mērķis nebija spoguļvirsma tad cepums par pūlēm!!!!!!Podziņa rakstīja:Bilžuki
Jā, bet man ir R17 Nekas, man patika process un būs spoguļaināki, viņi vēl nav pabeigti
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu jā, tas stulbi, a ko darīt, būs vien jāmaina viss maz turpmāk nebūs šāda tipa problēmas.m4z rakstīja:man arī bija 91.gada, stulbākais ka tas stabilizatora stienis jamaina lai uzlikut īsās atsaites
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Būs spogulis kā maniem diskiem uz kabrazorro333 rakstīja:cik redzēts tad ar pulējamo pastu un filci standarta virpā kur max iestiprināt var r16 uztaisa diskus kā spoguli netērējot degvielu un reduktora resursu bet ja mērķis nebija spoguļvirsma tad cepums par pūlēm!!!!!!Podziņa rakstīja:Bilžuki
šodien dabūts disks no metināšanas Tāds skaistulis, pat nevar pateikt, ka bija pret apmali nobrāzta mala.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
zinot kādā stāvoklī viņš bija pirms tam, tad
Meiginašu uzminēt emmmm- Pliks?RENIO rakstīja:zinot kādā stāvoklī viņš bija pirms tam, tad
Hazard, par ko tu runā??? RENIO runā par disku, par ko runā tu ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
more pikčers
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
uij, kaa prasiitos siem diskeim taa zvaizgne, smuki puleets plaukts ar kadu tumsu intresantu krasotu zvaigzni
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
būs skaisti!
KLAVINS rakstīja:uij, kaa prasiitos siem diskeim taa zvaizgne, smuki puleets plaukts ar kadu tumsu intresantu krasotu zvaigzni
Piekrītu
Piedodiet, bet šeit mums domas dalās Ir padomā kas cits, un noteikti ne tumši vidi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40