Viss par sēdinājumu un atsperēm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 62
- chevron_right
nu jaa, ta laikam ari ir!
Jā, tikai ne Killen u.tml sūdi, kuri pēc 3mēnešiem ir tikpat mīksti, kā oomes dīvāna atsperesruudzha rakstīja:gribeju uzzinat. ja lieku jaunas stock atsperes, vai vinas bus daudz cietakas neka tadas kuras ir lietotas?
Cik drastisks risinājums būtu likt Plaza RS ielai kopā ar -40/-30 vai -60/-40 atsperēm? Nebūtu par traku?
-60/-40 vispirms bus parak zems bet pec kada laika juties ka ar džipu brauc )
Hard work.......Hard work....
Ridlih..vienkārši jālaiž tās atsperes līdz zemei, tad viss būs cieti
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Labāk būtu pareizi metinājumus apstrādājis un tad gudrojies
p.s.
paldies psih-arno par atbildi.
p.p.s.
Bet ir tagad vēl viens jautājums. Atsperes tad der koilām no apakšējā attēla,bet vai regulācijss gredzens arī derēs?
p.s.
paldies psih-arno par atbildi.
p.p.s.
Bet ir tagad vēl viens jautājums. Atsperes tad der koilām no apakšējā attēla,bet vai regulācijss gredzens arī derēs?
Kapēc tu gribi RS? Tu gribi cietu naglukasti?barons rakstīja:Cik drastisks risinājums būtu likt Plaza RS ielai kopā ar -40/-30 vai -60/-40 atsperēm? Nebūtu par traku?
Ielas auto ir arī citi risinājumi.
Atsperes/sēdinājums vienalga kāds, tapēc, ka ir gan īsie, gan garie amortizatori.
Un lēkāt uz atsitējgumijām uz katras bedres un lauzt kuzavu kopā?Shreks rakstīja:Ridlih..vienkārši jālaiž tās atsperes līdz zemei, tad viss būs cieti
Tas vairāk bija domāts kā humors, bet nu katram savs
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
man tads viens jautajums, ka ir ja aizmugurejas sedinatas atsperes noflekse biski isakas, vadamiba bus sliktaka vai ne?
Bīstamāka.
vnk , viens chalis ta esot izdarijis un teica ka nekada vaina neesot! Kādā ziņā bistamāka?
Daži ar priekšējās atsperes graiza.
Vienā brīdī tā atspere var izlekt no sev noteiktās vietas un tad var visādi notikt.
Sēdinātās atsperes tak nemaksā kosmosu.
Vienā brīdī tā atspere var izlekt no sev noteiktās vietas un tad var visādi notikt.
Sēdinātās atsperes tak nemaksā kosmosu.
Ko biedē cilvēkus ? Cik reālus gadījumus, kad atspere ir izlekusi no vietas + kaut kas traks noticis, tu zini/esi piedzīvojis/kāds pazīstams cilvēks ir piedzīvojis, nevis "viena tante teica"?
Es tā saku tāpēc, ka gana esmu fleksējis vecajai miskastei un pazīstu ļoti daudzus, kas braukā bēdu nezinot :)
Es tā saku tāpēc, ka gana esmu fleksējis vecajai miskastei un pazīstu ļoti daudzus, kas braukā bēdu nezinot :)
Nepazīstu nevienu, kam kaut kas noticis, kad atspere izlec, bet tāpat nepazīstu nevienu, kas dzērumā notriecis kādu vai pats nosities pālī, tāpēc labāk to visu saknē iznīdēt.
Protams, katrs dara kā vēlas, ne aizliedzu, ne pa pirkstiem situ, vienkārši neatbalstu :)
Protams, katrs dara kā vēlas, ne aizliedzu, ne pa pirkstiem situ, vienkārši neatbalstu :)
kā vispār e36 gadījumā kaut ko var nozāģēt lai pēctam kkas notrmāli strādā???
man ar liekas ka nevajag nodarboties ar huiņu.
man ar liekas ka nevajag nodarboties ar huiņu.
vienīgā mašīna kurai spēju iedomāties strādājošas zāģētās atsperes ir MB W210, jo abi gali ir vienādi un nevienā no tiem nav plakanā daļa
par tēmu jautājums - kur un ko labāk pirkt?
gribu nosēdināt par apmēram 30mm un zinu, ka arī gribu nedaudz cietākus amortiņus
koilas šoreiz nebūs aktuālas, nav trasei un neuzskatu, ka ielai būtu vajadzīga cietības/augstuma regulācija
par tēmu jautājums - kur un ko labāk pirkt?
gribu nosēdināt par apmēram 30mm un zinu, ka arī gribu nedaudz cietākus amortiņus
koilas šoreiz nebūs aktuālas, nav trasei un neuzskatu, ka ielai būtu vajadzīga cietības/augstuma regulācija
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
pats jau 2 gadus lietoju eibach atsperu komplektu. sūdzību nav.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 62