Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 70
- chevron_right
Blīvslēgi un blīve sagādāta LSD. Paldies Klavins!
Izdomāju, likšu standartu
Izdomāju, likšu standartu
Starp citu, ja nu kādam ir spoguli un stikliņi pa lēto var piedāvāt man.
Pēc bildes spriežu lsd molibdena plates nav oem, klīst runas ka baigās kakas, pēcāk padalīsies arr info ?
Teica ka anglu razojums. Protams ka izstastishu, es jau ar visu infu dalos.-AF- rakstīja:Pēc bildes spriežu lsd molibdena plates nav oem, klīst runas ka baigās kakas, pēcāk padalīsies arr info ?
Šodien iedevu salikt LSD kopa, zinu ka lēti nebūs un būs jāpiedomā pie budžeta vairāk.
Bet es ceru ka tā vērts bus
Bet es ceru ka tā vērts bus
Nice kas par ražotāju?
https://www.facebook.com/pmcmotorsportcom/?fref=ts-AF- rakstīja:Nice kas par ražotāju?
cik $ ?
Ar ko savādāks labāks par 3b vai Sirmā 933?
Dolaru kursu nezinu, bet sanaca 132 eur.Kristaps85 rakstīja: cik $ ?
3B sāka čikstet, izlēmu nomainīt
Ja godīgi, vnk sagribējās un nopirku.
Kas speedingrodu ķegām par vainu ka nepatika?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Tā kā EBC Yellow kluči ir finiša taisnē, šodien paņēmu EBC Blue. Vasarā ziņošu kā uzvedās kluči lielākā slodzē.
riebeklis rakstīja:Tā kā EBC Yellow kluči ir finiša taisnē, šodien paņēmu EBC Blue. Vasarā ziņošu kā uzvedās kluči lielākā slodzē.
oranžie nebija +- vienā cenā?
kars rakstīja:riebeklis rakstīja:Tā kā EBC Yellow kluči ir finiša taisnē, šodien paņēmu EBC Blue. Vasarā ziņošu kā uzvedās kluči lielākā slodzē.
oranžie nebija +- vienā cenā?
Cjort, biju par tiem aizmirsis. Meginashu apmainit uz Orange.
Bet:
If you wish to drive your car to the track and race it, you cannot use Orangestuff. It is not European street legal or safe and likely never will be ECE R 90 street legal . Even in countries where there is no such consideration of ECE R 90 (a European brake safety regulation) Orange grade is NOT designed for highway style driving and is more designed to scrub off speed on track use. Orange is a track only material.
Orange obligāti javeic bed-in procedūra, savādāk pārsteigumi pilnas bikses, ziemā tagad to neizdarīsi...
Galvenais lai čīkst
Kapēc orange ir paredzēti tikai trasei?
Jā es lasīju, nu neko padarīt. Cerams nekas viņiem nenotiks.martinels rakstīja:Orange obligāti javeic bed-in procedūra, savādāk pārsteigumi pilnas bikses, ziemā tagad to neizdarīsi...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 70