Priezhuka 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 22
- chevron_right
Tiešām interesants stāsts.. Vienīgi tas zilais salons gan mani nobiedēja.. Malacis, ka pats ņemies, un var redzēt, ka rokas aug no pareizaas vietas..
Možais, cik tavu disku riepām ir profils? Un tev tie diski ir R17?možais rakstīja:jap džips pamatiigs un baloni jau baigie, bet prieks, ka darbojiees - buus ok ar laiku...
Manliekas, ka tas zilais salons nobiedētu ikvienu.shoferiits rakstīja:Tiešām interesants stāsts.. Vienīgi tas zilais salons gan mani nobiedēja.. Malacis, ka pats ņemies, un var redzēt, ka rokas aug no pareizaas vietas..
Paldies. :)
Diski, ja nemalkdos, vi'nam 16!Priezhuks rakstīja:Možais, cik tavu disku riepām ir profils? Un tev tie diski ir R17?možais rakstīja:jap džips pamatiigs un baloni jau baigie, bet prieks, ka darbojiees - buus ok ar laiku...
Jap, R16. Aizmugurē ja nemaldos riepas 195/45.
Baigais stretch uztaisits.
Bet skats ideals.
Kadam nav riepas ko varetu man piedavat 205/45/R16?
Bet skats ideals.
Kadam nav riepas ko varetu man piedavat 205/45/R16?
jap, man R16 un aizm. 195/45 9j et15Priezhuks rakstīja:Možais, cik tavu disku riepām ir profils? Un tev tie diski ir R17?možais rakstīja:jap džips pamatiigs un baloni jau baigie, bet prieks, ka darbojiees - buus ok ar laiku...
un prieksha 215/40, bet ceru drizuma bus 205/40 - jo baigie baloni...
et tiesham ir 30? liekas ka kadi 20 vai 16.
Nu ta ir man rakstits uz aizmugures diskam ET 30, man jau pašam arī liekas mazliet mazāks tas cipars.
Izdomaju nopulet diska plauktu, divus diskus nopuleju, divi vel palika. Fochets caur d***u un vel pietam krēslā, kroč kamera nevarēja normāli nofočēt.
dāim , izskatās jau ļoti glauni cik laika aizņēma divus diskus sapulēt ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
dzive izskatas vel labak, jo tas spidums labak izceljas.
kopaa maucu kadas 5 stundas, norukājos kārtīgi.
kopaa maucu kadas 5 stundas, norukājos kārtīgi.
Very nice
Ventili spīdīgo vajag kā ēst!
labi pastradajis esi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6