Duncix 325i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 30
- chevron_right
Maigi sakot ļoti īpatnējs stiliņš..
Īsti neiebraucu, tu no sava auto gribi uztaisīt ko tādu ar bordo diskiem un moldingiem?DuNc1x rakstīja:Nākotnē taps mazs projektiņš... uzreiz brīdinu, gaumes lieta Pats jau sen domāju domāju, kas un kā. Un radās tāda ideja. Man jau vienmēr dzīvē gribas, lai man ir savādāk kā citiem, gribas vienmēr atšķirties Būtu interesanti dzirdēt jūsu viedokļus
Kamēr finanses neatļauj, tikmēr PhotoShop parādīja, ka tik tiešām tas ir tas, ko es vēlos Tiklīdz sākšu realizēt, būs darba atskaite
Speriet tik vaļā
Tev pagaidām pilnīg sstock, tev vēl jāsavāc visi pričendāļi, lai būtu līdzīgs pirmās bildes auto. Pēctam, kada tu to būsi izdarījis, iespējams, vairāk negribēsi krāsot //m moldingus un OEM style 22 diskus!
Nemaz jau TIK pretīgi tas saklrāsotais piemērs neizskatās, bet kā jau teicu,kad vajadzēs čakarēt visas smukās detaļas ar krāsas baloniņu, vēlme varētu pagaist!
Kādi diski, vēl nav izlemts. Neesmu atradis īstos. Varbūt arī tā, ka savācot visu nepieciešamo, negribēšu krāsot Bilde tika izvēlēta tādēļ, ka rakurss nepieciešamais, melns sedans, m paka. Redzamie diski bildē man nesimpatizē Manā redzējumā krāsojums piedod sportisku izskatu. Es jau nevēlos izveidot nosēdinātu limuzīnu. Un e36 kāreiz ar sportisku stilu. Tas ir mans viedokliserda rakstīja:Īsti neiebraucu, tu no sava auto gribi uztaisīt ko tādu ar bordo diskiem un moldingiem?DuNc1x rakstīja:Nākotnē taps mazs projektiņš... uzreiz brīdinu, gaumes lieta Pats jau sen domāju domāju, kas un kā. Un radās tāda ideja. Man jau vienmēr dzīvē gribas, lai man ir savādāk kā citiem, gribas vienmēr atšķirties Būtu interesanti dzirdēt jūsu viedokļus
Kamēr finanses neatļauj, tikmēr PhotoShop parādīja, ka tik tiešām tas ir tas, ko es vēlos Tiklīdz sākšu realizēt, būs darba atskaite
Speriet tik vaļā
Tev pagaidām pilnīg sstock, tev vēl jāsavāc visi pričendāļi, lai būtu līdzīgs pirmās bildes auto. Pēctam, kada tu to būsi izdarījis, iespējams, vairāk negribēsi krāsot //m moldingus un OEM style 22 diskus!
Nemaz jau TIK pretīgi tas saklrāsotais piemērs neizskatās, bet kā jau teicu,kad vajadzēs čakarēt visas smukās detaļas ar krāsas baloniņu, vēlme varētu pagaist!
Tika nomainīti aizmugurējie amīši, viens vecais sāka tecēt jau labu laiku
Pēdējo laiku sāka čīkstēt aizmugurējā labā puse. Domāju dēļ bojāta amīša. Nomainot uz jaunu tik un tā čīkst. Nevaru saprast kas pa vainu. Ieziepoju amīša lejas stiprinājumu, kur skrūvējas klāt, it kā nečīkst. Rīt uz ceļiem labāk būs saprotams. Šodien bij slinkums iztrenkāt pa bedrēm, pēc remonta Varbūt kāds zin kas pa vainu varētu būt? Savādāk jau nervi netur čīkstoņu
Pēdējo laiku sāka čīkstēt aizmugurējā labā puse. Domāju dēļ bojāta amīša. Nomainot uz jaunu tik un tā čīkst. Nevaru saprast kas pa vainu. Ieziepoju amīša lejas stiprinājumu, kur skrūvējas klāt, it kā nečīkst. Rīt uz ceļiem labāk būs saprotams. Šodien bij slinkums iztrenkāt pa bedrēm, pēc remonta Varbūt kāds zin kas pa vainu varētu būt? Savādāk jau nervi netur čīkstoņu
Peldoshaa bukse tev chiikst
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ir viens gaterisks paņēmiens kas nostrādā uz peldošajām, protams ja viņas nav beigtas un jau nekustas :)
paņem šprici ar adatu un viņās ielaid eļļu nedaudz
Būs jāskatās kas un kā, varbūt kā pagaidu variantu varēs sašpiricētm4z rakstīja:Ir viens gaterisks paņēmiens kas nostrādā uz peldošajām, protams ja viņas nav beigtas un jau nekustas :)
tā ir daudz reizes darīts visādiem čīkstošiem meršiem un e39 e36 itkā tāda problēma nav bijusi ka viņas čikstētu, parasti tikai beigtas
Tika iepirkti pārs sīkumi. Sīkumi, toties patīkami sīkumi
-super white h1 tuvajos(xenon efekts)
-hromētas lampiņas pagriezienos
-led baltie gabarīti
-led sarkans salons
-led super spilgtais numura apgaismojums
Tie tuvie biški gaišāki palikuši, bet uz super white nevelk.
Un jā, beigtā "ola"
-super white h1 tuvajos(xenon efekts)
-hromētas lampiņas pagriezienos
-led baltie gabarīti
-led sarkans salons
-led super spilgtais numura apgaismojums
Tie tuvie biški gaišāki palikuši, bet uz super white nevelk.
Un jā, beigtā "ola"
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sestdien bembuks bijis kāzāks
Mego?
Pēdējā bilde visu baudu atsita... Mego
Vienkārši pie Mego veikala gaidīja līgavas darba kolektīvs, neviens pat nenojauto ko tādu. Tākā manējais bembuks bij tieši aiz kāzu bembja, nācās likt virsū
Šodien palīdu zem bembuka un pamanīju ko aizdomīgu, domāju ka tam tā nav jābūt.
Kur apvilkts ar sarkanu, tanī vietā pat brīvas vietiņas nav. Kādāi reāli jābūt attālumam? Varbūt pie vainas var būt šī saliektā detaļa? Vai arī vaina ne tur vien?
Kur apvilkts ar sarkanu, tanī vietā pat brīvas vietiņas nav. Kādāi reāli jābūt attālumam? Varbūt pie vainas var būt šī saliektā detaļa? Vai arī vaina ne tur vien?
Apskati vairak to dalju tuvak kas ir apakseja bilde apvilka, tur ir tendence saluuzt/iespraagt.
abas apvilkatas detalas izskatas jamaina.gumijas reaktivajam stienim ir jamaina.laikam lidz 1ls tas maksaja un stabilizatori ar nebija kosmosa. peldosas bukses gan dargakas.
Aizpagajuso menesi savam visu to nomainiju
Pec bildes spriezot, tad tur bukse sitas pret stieni. Tam ir pat jabūt dzirdamam no salona.
Būs jāpapētaWcoast rakstīja:Apskati vairak to dalju tuvak kas ir apakseja bilde apvilka, tur ir tendence saluuzt/iespraagt.
Peldosas jau sapirktas. Tad jau jāparlasa visa visa aizmugure, pie vienas ķēpāšanāsVSKB rakstīja:abas apvilkatas detalas izskatas jamaina.gumijas reaktivajam stienim ir jamaina.laikam lidz 1ls tas maksaja un stabilizatori ar nebija kosmosa. peldosas bukses gan dargakas.
Salonā nekas nav dzirdams. Pašūpojot bembi, pat ārā nekas nav dzirdams. Kaut kāds murgs. Būs vien viss jāņem nost un jāskātās kur tas vaininieksKV_ rakstīja:Pec bildes spriezot, tad tur bukse sitas pret stieni. Tam ir pat jabūt dzirdamam no salona.
nevar jau redzet bet ķega nav saliekta ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 30