Zurka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 19
- chevron_right
jaa esu dzirdējis ka dargi , bet bet nu redzēs kas un kā, ar laiku izdomāsim ko prasās upgreidotVitalx325 rakstīja:diezgan sarezhgiti ir uzlikt turbinu v8 motoram, un dargi ari
labak tad jau 6cil rindiniekam
bet pa upgreidiem ir pāragri runāt (sapņotņot )
Kā tie koili vispār trasē uzvedās, esi apmierināts ?Vitalx325 rakstīja:slipeji vel ar isu vai jau ar 3 litrigo?Anderss rakstīja:Kautkas tika samontēts ar amatiera prasmēm e36 1,8is slipēju pa slapju asvaltu @ 333
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7RJJqug3NL8[utube]
Vēlak ielikšu bildes un aprakstu no sarkāna e36 sedana
hz, kad man bija koili tad pa trasi bija feini, bet ikdiena, sevishki paris reizes menesi sanak aizbraukt uz laukiem kur celi vnk sajuta bija tada ka brauc ar kaut kadu civiku tapec ar mainiju uz standarta atsperem un amortiniem.
P.S. KW firmas koili esot
P.S. KW firmas koili esot
Man vnk tādi ir 2 dienas virsū jau, pa ceļu, ja godīgi man patīk, nevarētu teikt , ka būtu baigais diskomforts dēļ tās cietības... bet es jau vispār esmu low&slow fans
Visa sāls ir amīšu atbalstos!
Man viņi bija nojāti, barucot visa pakaļa uz mazāko berdi rībēja un grabēja! Domāju, ka tas ir tas cietās piekares diskomforts. Bet, kad nomainīju atbalstus..., nū, cita braušana. Ciets, jā, bet nejau tā, ka grab un rība radot braukšanas diskmfortu!
Man viņi bija nojāti, barucot visa pakaļa uz mazāko berdi rībēja un grabēja! Domāju, ka tas ir tas cietās piekares diskomforts. Bet, kad nomainīju atbalstus..., nū, cita braušana. Ciets, jā, bet nejau tā, ka grab un rība radot braukšanas diskmfortu!
man ar balstiem viss ok, vnk koili pacietu bija
nebiju pa stadijies priešā kā tas varētu izskatītiesVitalx325 rakstīja:iedvesmai
http://ru.bavariancar.lv/forum/showthread.php?t=23745
pa koiliem esu ļoti apmierināts apmierināts pirku caur Psih-arno
nu nestāstiet ka nav diskonforts ir ir tak , bet man reāli tas netraucēja,patīk + skaistums tomēr prasa savus upurus
un maksa ari
nu ja protams maksā bet es uzskatu ka labāk tādu komplektiņu nopirkt
nevis cakarēties un meklēt atsperes amjus cietību tapat nezināsi , kad 4ekoju toreiz cenas komplektiem jauniem tad nemaz tik liela atšķirība nebija
nevis cakarēties un meklēt atsperes amjus cietību tapat nezināsi , kad 4ekoju toreiz cenas komplektiem jauniem tad nemaz tik liela atšķirība nebija
to es biju domajis par turbo instalaciju v8 dzinejam
vakar savienotas degvielas šķlaukas un tosol šļaukasAnderss rakstīja:Runājot par zaļo 100% bloķis ir uzstādīts kārba nostiprināta , kulise tagad arī ir laba nekas nekur neļurkājas
kardāns piemēklēts uzstādīsim cerams nakošājās brīvdienās, vadi ir jau sākti 4ekot kas kam ,manuālis no šejienes e36.lv ļoti noder nākošreiz pēdējo reizi mazliet izcelsim ārā motoru lai saliktu tosol šļaukas utt. cerams jau varēs piešķilt nakoš reiz
viens pats ieliku atpakaļ motoru , gribēju atmes ar roku uz brīdi kamēr ierodas palīdzēt, bet tad arī sanāca šodien iespējams liesim eļļu iekšā un šķilsim klāt ja meistars pamodīsies
savilme!
ja šķilsim, tad noteikti
šodien @ 333 satikti daži useri izmeiģināju stok dīzeli uz trases sapratu ka galīgi garām
Jā meiģinājam pielaist nesanāca , jo nebijām pieslēguši EWS (tagad domāsim šo lietu )
Rīt taisīsim Izplūdes kolektoru pasažieru pusē , par šoferpusi pat negribu domāt jo reālākais variānts šobrīd izskatas tikai izlaist izpūtēju arā caur priekšējo pagriezienu , bet cerams ka izdomāsim ko jēdzīgāku
Jā meiģinājam pielaist nesanāca , jo nebijām pieslēguši EWS (tagad domāsim šo lietu )
Rīt taisīsim Izplūdes kolektoru pasažieru pusē , par šoferpusi pat negribu domāt jo reālākais variānts šobrīd izskatas tikai izlaist izpūtēju arā caur priekšējo pagriezienu , bet cerams ka izdomāsim ko jēdzīgāku
ir labs,man jau patīk!
hmm a googles tantē parokoties nevar kkur nošpikot kā un kur,un ko sabakstīt!
hmm a googles tantē parokoties nevar kkur nošpikot kā un kur,un ko sabakstīt!
coupe 2.8
Varjaubūt meklēšu bet nu reālākais variants ir vnk no tā kā pirku ews komplektu aizbraukt ar visu pravodku un saslēgt tur vienīgi kontaktu esmu pazaudējis :( vai arī atras kadu 95,96 gada 3l semaku un pēc viņa saslēgt , tākā domasim
nu ja vai no e38 vai e34 ar v8 janoskata pieslegshanas shema.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 19