Ace - 325 coupe
Kur tad citur kā ne ebayā
linku
Re links uz tauri ->
http://www.ebay.com/itm/110dB-Antique-V ... 47&vxp=mtr
http://www.ebay.com/itm/110dB-Antique-V ... 47&vxp=mtr
Svētdien sanāca neveiksmīgs brauciens mājās no laukiem
Uz ceļa izskrēja jenotsuns
Kaut kad vajadzēs uzlikt atpakaļ veco bamperi un vajag man sadabūt labās puses miglinieku ar rāmīti.
Uz ceļa izskrēja jenotsuns
Kaut kad vajadzēs uzlikt atpakaļ veco bamperi un vajag man sadabūt labās puses miglinieku ar rāmīti.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
pie reizes ari haubi nomaini uz auto krasu
vakar jau redzēju uz nīcgales ielas, ka bamperis kaut kur atstāts
Es to labprāt izdarītu, bet man tam uz doto brīdi nepietiek finanses, pagaidām svarīgāko vajag salabot vispirms, bet tas man ir iekļauts TO DO sarakstā un cerams, ka uz nākošo vasaru būs haube auto krāsāKV_ rakstīja:pie reizes ari haubi nomaini uz auto krasu
Yup, daudzi braucot pa to ielu ir pamanījušithekukanols rakstīja:vakar jau redzēju uz nīcgales ielas, ka bamperis kaut kur atstāts
Tātad sadauzītais M tipa bamperis tika noņemts un uzstelēts atpakaļ vecasi stock bamperis un pie reizes piestiprināju lūpu klāt, bet visdrīzāk tiks drīzumā mainīta uz citu.
Te būs bilde ieskatam un PALDIES par bildēm TheIlyuha, kuras tika uzņemtas no nesenā meetinga
Te būs bilde ieskatam un PALDIES par bildēm TheIlyuha, kuras tika uzņemtas no nesenā meetinga
cik tev izmaksaja uzinstalet lsd ?
Labi izskatās purns tagad!!
Auto krāsa piesaista, vai tāpēc, ka pafotošopots?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Reduktors 80 Ls, pusasis 25 Ls, kardāns 15 Ls, Kopā: 120Beshkanzz rakstīja:cik tev izmaksaja uzinstalet lsd ?
Paldies.Johnny rakstīja:Labi izskatās purns tagad!!
Pie purna būs drusku jāpiestrādā. Jāpietaisno bamperi, nāsis, jāastvaidzina moldingus, jāuzliek migliniekus, lukturiem stikliņus gribu nomainīt, jo šie apdauzīti un likšu citu lūpu.
Par fotošopēšanu nepateikšu, jo nezinu vai fotogrāfs pirms tam kaut ko darīja, bet krāsa tāda arī dzīvē ir.
Daudz ko izsaka apgaismojums, uz savādāka apgaismojuma krāsas tonis var izskatīties savādāk.
Re otra bilde no tā paša mītiņa
Redzēts vandoties pa Alojas ielām, zinot iepriekšējo saimnieku, ļoti labs auto.
Yup, auto iegādājos Alojā un pats ik pa laikam tur esmu.
Sen nekas netika rakstīts, tāpēc nolēmu nelielu atskaiti uzrakstīt.
Nekas dižs ar auto netiek darīts kā tik braukāts un tiek uzturēts labā tehniskā stāvoklī :)
1) Šovasar, kad bija lielais karstums mašīna sāka uzkarst un spiest ārā tosolu, izrādījās bija sabojājusies termomufta līdz ar to tika uzlikta jauna termomufta un ieliets svaigs tosols, kas novērsa to problēmu.
2) Tad tika nomainītas durvju gumijas, jo manējās bija saplēstas dažās vietās un lietus laikā jeb mazgāšanas brīdī ūdens pilēja salonā.
3) Salaboti vadi bagāžniekā, jo bija saplīsuši no vecuma.
4) Uzlikta jauna Bosch lambdas zone un jaunas sveces, jo kopš ziemas mašīnai izauga degvielas patēriņš 15l līdz 16l uz 100km ar ko es cīnos līdz šim brīdim un netieku skaidrībā. Varbūt kādam ir idejas, kas vēl var ietekmēt ? Pieslēdzot pie datora rādīja vienīgo kļūdu, ka vecā lambdas zonde bojāta un viss.
5) Dažviet uzlīmēta karbona plēve salonā.
6) Nesen uzliku tumšos lukturus aizmugurē. Zinu, ka daudzi laikam kritizēs, bet man patīk kā izskatās dzīvē :) Vienīgi labais lukturis ir ieplaisājis, vajadzēs sameklēt tādu veselu.
Nu un dažas bildes ieskatam.
Nekas dižs ar auto netiek darīts kā tik braukāts un tiek uzturēts labā tehniskā stāvoklī :)
1) Šovasar, kad bija lielais karstums mašīna sāka uzkarst un spiest ārā tosolu, izrādījās bija sabojājusies termomufta līdz ar to tika uzlikta jauna termomufta un ieliets svaigs tosols, kas novērsa to problēmu.
2) Tad tika nomainītas durvju gumijas, jo manējās bija saplēstas dažās vietās un lietus laikā jeb mazgāšanas brīdī ūdens pilēja salonā.
3) Salaboti vadi bagāžniekā, jo bija saplīsuši no vecuma.
4) Uzlikta jauna Bosch lambdas zone un jaunas sveces, jo kopš ziemas mašīnai izauga degvielas patēriņš 15l līdz 16l uz 100km ar ko es cīnos līdz šim brīdim un netieku skaidrībā. Varbūt kādam ir idejas, kas vēl var ietekmēt ? Pieslēdzot pie datora rādīja vienīgo kļūdu, ka vecā lambdas zonde bojāta un viss.
5) Dažviet uzlīmēta karbona plēve salonā.
6) Nesen uzliku tumšos lukturus aizmugurē. Zinu, ka daudzi laikam kritizēs, bet man patīk kā izskatās dzīvē :) Vienīgi labais lukturis ir ieplaisājis, vajadzēs sameklēt tādu veselu.
Nu un dažas bildes ieskatam.
man jau liekas,ka tie pak. lukturi izskatās labi paši par sevi,tikai tavas krāsas auto kaut kā neiet klāt tik labi vispār kur atradi tādus ? un ar karbonu salonā gan nedaudz greizi nošauts... vismaz vairāk nelīmē
Es pat teikšu, ka šis bampers izskatās ļoti labi!
Diski gan ar steigu jāmaina
Diski gan ar steigu jāmaina
Nu pie tumšas krāsas autiņa šie lukturi izskatītos labāk, bet personīgi man patīk arī kā manējam autiņam izskatās vismaz patīk vairāk nekā, kad bija rižiki vai arī baltie. Dabuju te pat forumā no lietotāja pikstulis, bet labais lukturis ir bojāts, tāpēc tagad ir doma kaut kad tādus jaunus nopirkt.gleizds rakstīja:man jau liekas,ka tie pak. lukturi izskatās labi paši par sevi,tikai tavas krāsas auto kaut kā neiet klāt tik labi vispār kur atradi tādus ? un ar karbonu salonā gan nedaudz greizi nošauts... vismaz vairāk nelīmē
Nē, vairāk karbonu točna nelīmēšu :) Pelnutraukus un pečkas regulētāju 100% atstāšu ar karbonu, bet pārējo laikam kaut kad noplēsīšu.