Disku starplikas, flanči, centrējošie gredzeni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
No E34 viss vienādi, bet, ja liksi no E39 diskus, vajadzēs centrējošos gredzenus no 74,1mm (E39 diska centrs) uz 72,5mm (E36 diska centrs).
Varbūt kāds var piedāvāt 15-20mm flančus ar skrūvēm? protams, var arī bez skrūvēm. Uz e32, centri tādi paši kā e36.. 2gb.
Vai arī varat ieteikt kādu virpotāju vai iestādi kur iegādāties?
Vai arī varat ieteikt kādu virpotāju vai iestādi kur iegādāties?
Kaadaa cenaa iet lietoti 2cm starplikas, ar garajam skruvem?
kads varetu man uzrakstit Pm kur var nopirkt dzentrejosos gredzenus lai varu uzbast no e39 uz e36?dogMa rakstīja:No E34 viss vienādi, bet, ja liksi no E39 diskus, vajadzēs centrējošos gredzenus no 74,1mm (E39 diska centrs) uz 72,5mm (E36 diska centrs).
Tur manliekas ar iedalās FL vai PFL jo mes nesen nopirkām style 5 diskus no viena čaļa, kam viņi bija uz e39 un nekādus gredzenus nevajadzēja, viss derēja kā cimdskaspars26 rakstīja:kads varetu man uzrakstit Pm kur var nopirkt dzentrejosos gredzenus lai varu uzbast no e39 uz e36?dogMa rakstīja:No E34 viss vienādi, bet, ja liksi no E39 diskus, vajadzēs centrējošos gredzenus no 74,1mm (E39 diska centrs) uz 72,5mm (E36 diska centrs).
Kur pirkt centrējošos gredzenus?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Vai liekot style31 ir vajadzīgi flanči, ja ir koilas ?
Un kur lai dabū centrējošos gredzenus ?
1 postu virs sava paskaties?elvijs00 rakstīja:Vai liekot style31 ir vajadzīgi flanči, ja ir koilas ?
Runa gāja par style31, ka ir ar viņiem, nevis ar e39 diskiem uz e36...
Reinholds rakstīja:1 postu virs sava paskaties?elvijs00 rakstīja:Vai liekot style31 ir vajadzīgi flanči, ja ir koilas ?
Bet style 31 ir e39 diski ar e39 rumbu
Tas nozīmē ka viņam vajag gredzenus no e39 rumbas uz e36 rumbu
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tik daudz es saprotu, bet vai ir jaliek flanči, jo koilam tak ir ta regulācijas skruves un vai disks neskrāpētos gar to, ir vajadzīgi tie Flaņči vai nē, tas, ka centri citi, to es saprotu!ValtersZ rakstīja:Bet style 31 ir e39 diski ar e39 rumbu
Am... Labs jautājums.
Teorijā ET20 un J7 vajadzētu būt bez problēmām.
Man ir ET20 un J8 diski no e39, bez skrāpējumiem.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu tad jau cerēsim, ka neskrāpēsies, Paldies!ValtersZ rakstīja:Am... Labs jautājums.
Zinu, ka exe.lv ir, bet cenas tur nav diezko draudzīgas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jā, tikko skatījos, bet īsti nepatika cenas, domāju varbūt kāds no šejienes ar to ņemas ?shusts rakstīja:Zinu, ka exe.lv ir, bet cenas tur nav diezko draudzīgas.
Visi , kas te ar to ņemas, uztur vidēji tirgus cenu. Aizņemies no kāda paraugu un dodien pie virpotāja Vasjas un būs tev pa lēto, ja Vańam ir attiecīgais aprīkojumskrums rakstīja:Jā, tikko skatījos, bet īsti nepatika cenas, domāju varbūt kāds no šejienes ar to ņemas ?shusts rakstīja:Zinu, ka exe.lv ir, bet cenas tur nav diezko draudzīgas.
Vai kads zin kāds ir diska centra diametrs 7ser?
Vai varu uzlikt 7ser diskus uz žurku? Centrejošos gredzenus vajag?
centri vienādi 72,5mmArchyLive rakstīja:Vai kads zin kāds ir diska centra diametrs 7ser?
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right