E36-Georgy
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9
- chevron_right
Viss bus ok,kad pienaksim pie bundzas beigam saksu lasit un meklet viss ko man vajag pie turbonizeshanaja..
vesl bus jautajujmps pie e85.varbut brauksim ar etanolu jo temperatura vinjam ir mazaka i pistoniem bus labak,jo tas ir uz vienu gadu...tests..jo es braukshu ar turbo labi tad perkshu pistonus 8.5CR turbo )) kovanie..
un tad visas daljas tipo ellas suknis,kanali,porteshana vis bus tikai nakamaja gada..
vel japerk blives dzinejam,visi bus jaunie protams un dekompression gasket ari japerk,varbut..es vel nezinu cik shitie smadzeni var lasit gaisu ar turbo,dzirdeju bet isti nezinu vel,ka 0.5 viss okey,bet vairak..saksies huj*ja..
tapec tas bus lite turbo project...kadi 350 ZS...ja busim uz etanolu tad bus vairak..pagaidam nav laiku cik vajag..
Bet teiksim ta,ja kursh kautko zina ko bus labak turbo motoram tad rakstiet,varbut palidzesiet. )))
jo ar ieplude es ta saprotu ka vajag no m52..bet labak bus no b28?
vesl bus jautajujmps pie e85.varbut brauksim ar etanolu jo temperatura vinjam ir mazaka i pistoniem bus labak,jo tas ir uz vienu gadu...tests..jo es braukshu ar turbo labi tad perkshu pistonus 8.5CR turbo )) kovanie..
un tad visas daljas tipo ellas suknis,kanali,porteshana vis bus tikai nakamaja gada..
vel japerk blives dzinejam,visi bus jaunie protams un dekompression gasket ari japerk,varbut..es vel nezinu cik shitie smadzeni var lasit gaisu ar turbo,dzirdeju bet isti nezinu vel,ka 0.5 viss okey,bet vairak..saksies huj*ja..
tapec tas bus lite turbo project...kadi 350 ZS...ja busim uz etanolu tad bus vairak..pagaidam nav laiku cik vajag..
Bet teiksim ta,ja kursh kautko zina ko bus labak turbo motoram tad rakstiet,varbut palidzesiet. )))
jo ar ieplude es ta saprotu ka vajag no m52..bet labak bus no b28?
Nepareizi saprati, iepludi vjg no m50b25 ta ir lielaka un tapec ari daudzi liek uz m52b28 tos ipludes kolektorus. Par drosolem ari nezinu, zinu ka m50b25 ir liela. Tu doma atstas orģinalos virzuļus un klaņus? Ļoti interese iznakums, bija doma buvet ko tadu pašu tik uz 2.0 Lai veicas
Paldies,tad man iepludniek bus saveja vieta..
ja viss bus originals..driftworks veci rakstija ka b28 klaņi tura 700 bhp..bet virzuli to mes visi saprotam ka netures tadu jaudu 350 vinji tures bet sezona beigam tur bus caurumi man šķiet.
tapec es domaju par etanolu..tad caurumus nebus )un virzuli bus laba kondicija ari sezona beiga)
vel man ir jautajums,varbut kads cina cik cc 4.0 ?? injectorus ari jamaina.
vai ir jega pirkt 440cc eBay`ja
ja viss bus originals..driftworks veci rakstija ka b28 klaņi tura 700 bhp..bet virzuli to mes visi saprotam ka netures tadu jaudu 350 vinji tures bet sezona beigam tur bus caurumi man šķiet.
tapec es domaju par etanolu..tad caurumus nebus )un virzuli bus laba kondicija ari sezona beiga)
vel man ir jautajums,varbut kads cina cik cc 4.0 ?? injectorus ari jamaina.
vai ir jega pirkt 440cc eBay`ja
negribu sadirst , bet tepat foruma bija rakstiits , ja nav costum intake tad nav jega likt nenormalos injektorus .
Viņš turbo projektu būvēs, tāpēc vajag lielākas sprauslas.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Piedod Jani.P kad es aizskartu tavs jutas , bet cik es esmu redzejis nopietnos arzemju buildos , liek citu iepludes kolektoru.
domājams, ka vari pakonsultēties ar lietotāju QSX vai palasīt viņa topiku, skaists un akurāts turboprojekts
paldies aigar )
jo ka es saprotu un zinu,cik cc sprauslam ir,tik tu var dabut jaudu ar viniem,piemeram 350cc sprauslas...tu dabusi 350zs bet tas vinjas piks..un vini ilgi nedzivosi..tapec tev ka minimali 5-6% no tam vajag butu neizlietojamie...piemeram18-24 cc butu neizmatojamie.. jo es kko teicu nepareizi tad salabiet mani.
vecit..tu redzi te nopietnu projectu? es ja nevinu reizi teicu ka tas ir test variants..pameginat driftot ar turbo motoru...un ja tu nesaprot prieks kam vajag lielakas sprauslas tad ludzu nersti par to ) ja tu nesaproti ka no 200cc (stock injectors) tu nedabusi 350-400zs tad nav par ko runat ))nokolats rakstīja:Piedod Jani.P kad es aizskartu tavs jutas , bet cik es esmu redzejis nopietnos arzemju buildos , liek citu iepludes kolektoru.
jo ka es saprotu un zinu,cik cc sprauslam ir,tik tu var dabut jaudu ar viniem,piemeram 350cc sprauslas...tu dabusi 350zs bet tas vinjas piks..un vini ilgi nedzivosi..tapec tev ka minimali 5-6% no tam vajag butu neizlietojamie...piemeram18-24 cc butu neizmatojamie.. jo es kko teicu nepareizi tad salabiet mani.
hello dargie )
ir jautajums...es domaju par bremzem...jo man vajag lielakas bremzes...
jav atradiju ventelejamie diski visi 4 un likshu virsu keramiskajos padus.
bet vajag lielakie supporti,kuri bolt-on var uzstadit e36 haubem?
gan priekshie,gan aizmugurie ari.
ir jautajums...es domaju par bremzem...jo man vajag lielakas bremzes...
jav atradiju ventelejamie diski visi 4 un likshu virsu keramiskajos padus.
bet vajag lielakie supporti,kuri bolt-on var uzstadit e36 haubem?
gan priekshie,gan aizmugurie ari.
Ja nemaldos var uzlikt no e46 3.0d suportus ar skavām, bet tad tikai R17 minimālais diska lielums
nu prieksha tas bus normali,bet kadi aizm. bus minimalie diski kuru vareshu uzlikt virsu?
Ja nemaldos tad ar tikai 17 ja liek no e46 3d kitu.
man liekas ka varēja arī uzlikt r16, tikai ar attiecīgiem parametriem
paskatiju Autodata un tur rakstits ka r15 ari var uzlikt )
Ja pareizi atceros, tad r15 diski der tikai no 5.sērijas
kapec? vinji ir lielakie?
tur tikai centra diametrs atteicas
tur tikai centra diametrs atteicas
dēļ iznesuma
tas ir sikumi,ja tu buve priojectu prieksh driftam tad iznesum bus uz arejo puse )
Nakam nedelja jau sakam metinat auto,pec metinashana viss nost na*uj un kuzova gatavoshana pie puleshana...par to laiku atdoshu tiltus labiem veciem uz LPG Tech lai notirija ar smilti tiltus,sakrasoja,un poliuretana iepresojuma...
tur pat pie vinjiem ir ari mans turbo kollektors ar wastegate...
Sakam no nakosh nedelja ) darbu pa daudz,laiku pa maz...redzesim )
tur pat pie vinjiem ir ari mans turbo kollektors ar wastegate...
Sakam no nakosh nedelja ) darbu pa daudz,laiku pa maz...redzesim )
Pie vardam. tur pie veciem ir Archy e36...viens no vinjem noperca vinju ) domaju ka tur bus labs project jo veci labi zina ko dara )
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9