Scooby's spaceship
pa smukoo
diski vienkārši bomba izskatās šim auto
Pēc šī topika izlasīšanas pats arī sāku mest acis uz sedaniem
Tiešām diezgan smuks eksemplārs sanācis. veiksmi turpmākos darbos!
Tiešām diezgan smuks eksemplārs sanācis. veiksmi turpmākos darbos!
Skatoties uz savu EX auto, nevaru jau sagaidīt pavasari kad varēšu nakamam projektam pieķerties klāt
Priekritīšu, KV_, pie šī esi labi pastrādājis. Jāgaida kko interesantu no compactiņa.
skooby's tev jasakraj nauda un vinju japaarkraso un tad bus labs exemplars
Viss būs ļoti zajebisj! Apsolu!
domāju ka tas tieši nav vajadzīgs!
Nekādā gadījumā!pavljuks rakstīja:Scooby, gribi krāsot arī sliekšņus un bamperi vienā krāsā?
Es sev taisīju to melno apakšu, jo bij iepaticies user STUDENTS baltais e36 sedans ar tādu apakšu. Tā melnā apakša piedod kkādā veidā labu skatu:)
Vot... es arī domāju, ka melnie sliekšņi un bamperis dod to baigo "wow" skatu. Tāpēc arī apjautājos par krāsošanas plāniem.
Jā, ja citiem auto seja ir pats auto un diski, tad šim arī tas melnais viscaur apakšas krāsojums.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
KV_ Jā, Man arī baigi patika studenta sedans ar melno apakšu un rižikiem! Un starpcitu gribēju arī ņemt studenta ex-sedanu, bet viņu pārdeva dienu pirms Es pārdevu kompaktu! Un studenta ex-sedans bija jau ar pačku un rižiki arī nebija. Bet tik un tā ar tiem r16 OZ + paka izskatījās labi Manuprāt!
Bet esmu priecīgs, ka tomēr nopirku Tavu sedanu!
Bet esmu priecīgs, ka tomēr nopirku Tavu sedanu!
Nebija iespējas safočēt auto, pēc nelielas avārijas. Bamberis piekrāsots, miglinieki vietā un viss tagad ir okay!
Ko domā vietā ņemt?
+1pavljuks rakstīja:Kpc tirgo?
Neuztraucaties! Vēl neesmu pārdevis, un varbūt neviens arī nenopirks!