Man pirmais-e36.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
bet tas ir tas e36 .
Tas pats!!!kaut vai tā uzlīme uz bardačoka,iepriekš ir tāda paša bilde!
Ja diemžēl ir gan kautgan īstenībā beidzot buss man iemesls nopirkt kupeju domāju sagaidīt vasaru bet buss lkm jāpērk tuvākajā laikā....
Numur zīmes ir citas bet e36 tas pats.GunChijs rakstīja:nummurzīmes tak nesakrītnazis rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... gchlc.html
Ātri gan!!
EDITED: oh, jau iepostoji, ka esi ko sajaucis
Šodien apmainits reduktors un uzlikts 100 % bet izskatās ka kārbai arī ir psc :(
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vakar bembis apgazts uz sāniem un nonemta kārba. Karbai pa laimi viss ok bet sajūgam,sparatam un kurvim gan psc viss vakar dabūts šodien likšu visu kopā :)
Nizars rakstīja:Es kā vecais īpašnieks varu droši teikt ka arkas ir veldzētas! Jo uz katra pampaka riepas dzenās arkās!easyman rakstīja:man arii tas arkas iekrita aciis.. isti nevar redzet kas ar vinaam..c1c1s rakstīja:Apsveicu ar pirmo , priekšējās arkas iekrita acīs,valcētas,sarūsējušas vai kas ar viņām?
Nav nemaz tik peļams auto. Ja ir rokas un gribēšana.
Un par to kpc pārdevu Alkahols dara savu! Ralfs.Jānis nebija tas kurš pirka tieši no manām rokām šo bembi!
Bembis izskatījās šādi kad bija pie manis
Takā jā...
OPĀ , rekur arī es bildē. : D
Vakar iegādājos beidzot diskus ar plauktiem :) un vēl daudzko citu bet par pārējo drīzumā tiks parādīts bildes
Mamma ieraugot diskus uz mana bmw izdomājusi ka arī uz sava e36 grib kautkādus lietos diskus pat īsti vng kādus galvanais lai r15 un nav sisti un ar daudz maz normālam vasarenem. Ja kāds kautko tādu tirgu līdz 80 eiro tad lūdzu pie manim pm.
Ja aizmugurējo logu pašam notonēt ir kā ir :)šumahers rakstīja:Acigs esi to es netoneju es nopirku tadu. Ir protams doma notonet nopirku jau ari tonejamo plevi bet man nekadi nesanaca visu laiku palika tie stulbie gaisa burbuli. :(Rudziņš rakstīja:Tikko pamanīju ka sānu logi bmw tonēti, bet aizmugurējais nav ? wtf ?
ps. Bija jāsteidzas kkur ?
.......74
Man vell ir saglabājusies bilde , ar šo BMW kad bija vecais īpašnieks no kura nopirki..
- atvaino, bet atļaušos arī ielikt bildi.
smoke weed rakstīja:Man vell ir saglabājusies bilde , ar šo BMW kad bija vecais īpašnieks no kura nopirki..
Es tu lūpu arī aizvakar uzliku tik vjg pārkrāsot un banperu arī jo uzlikts arī cits tik sorr pa kvalitati
Tiko no kalvana nopirkti diski un vēl līdzi 8 riepas ko svilinat Tgd arī būs diski ar kuriem slipet varas
Ļoti daudzkas.... Pa ziemu biju tik ļoti nolaidis viņu ka pašam zel palika. Tpc saņēmos un tgd ar visu savu atdevi ceļu auksa un protams ari cik finanses atļauj. Tā ka esmu visu iemūžinājis drīz varēs izvērtēt ka bija un ka ir :) līdz sezonas atklāšanai buss bildes un varēs izvērtēt un arī kritizēt
šumahers rakstīja:Mamma ieraugot diskus uz mana bmw izdomājusi ka arī uz sava e36 grib kautkādus lietos diskus pat īsti vng kādus galvanais lai r15 un nav sisti un ar daudz maz normālam vasarenem. Ja kāds kautko tādu tirgu līdz 80 eiro tad lūdzu pie manim pm.
labākais texts, ko pēdējā laikā esmu lasījis!
Nu tākā visi darbi ar šo e36 ir cauri jo ir sanācis tākā sanācis. Bet īsi sakot pēc ziemas biju nolaidis viņu tik ļoti ka pašam Zell palika tpc saņēmos un saku viņu celt auksa tāds viņš izskatījās pirms 3 mēnešiem.
diezgan liels hārdkors, visu cieņu, ja celsi to auto augšā
Ko īsti celsi aukša?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7