normālā čaļa normālā kūts
Pats vainīgs tajos csng vai kā?
Pēdējā laikā pats esmu daudz kur knapi arī izvairījies no sūdiem, jo cilvēki paliek ar katru dienu arvien stulbāki. Nesaprotu vairs,kur tās tiesības viņiem dod..
Pēdējā laikā pats esmu daudz kur knapi arī izvairījies no sūdiem, jo cilvēki paliek ar katru dienu arvien stulbāki. Nesaprotu vairs,kur tās tiesības viņiem dod..
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Vienā uzticējos pārāk priekšā braucošajam korķī uzsāku gaitu kopā ar viņu, jo redzēju, ka šamo laiž ārā uz galvenās ielas, viņš kaut ko noraustījās un nodeva pa nažiem, uztaisīju mini buhti bamperī viņam. (man nr rāmītis mazliet samīcīts, viņam maza buhte, no servisa atnāca tāme pa 222eur - šķērsstieņa labošana mistiska, pārkrāsošana utt , kur lietotājs elstiņš teica, ka tas ir izvelkams bez krāsošanas un pa ~4reiz mazāku cenu.) To visu, redzot, radās sajūta, ka kaut kas nav tīrs.maartyd rakstīja:Pats vainīgs tajos csng vai kā?
Protams, no apdrošinātājiem nesaņēmu ziņu, ka sava saskaņotā kopija arī jāiesniedz un pēc noteikumiem, ja neesmu to izdarījis 10 dienu laikā, jāsedz pilna summa no savas kabatas. Feini...
Pēctam sanāca fails ar vasaras riepām un sniegu. Tur nu gan pats nolohojos, bet tik un tā. Rokas gandrīz nolaidās un gribēju pārdot un nopirkt golfu.
nepatīkami, jā. nu kaut kā uz čuju ir jājūt. bet nu jā, ne vienmēr nostrādā.normāls čalis rakstīja:Vienā uzticējos pārāk priekšā braucošajam korķī uzsāku gaitu kopā ar viņu, jo redzēju, ka šamo laiž ārā uz galvenās ielas, viņš kaut ko noraustījās un nodeva pa nažiem, uztaisīju mini buhti bamperī viņam. (man nr rāmītis mazliet samīcīts, viņam maza buhte, no servisa atnāca tāme pa 222eur - šķērsstieņa labošana mistiska, pārkrāsošana utt , kur lietotājs elstiņš teica, ka tas ir izvelkams bez krāsošanas un pa ~4reiz mazāku cenu.) To visu, redzot, radās sajūta, ka kaut kas nav tīrs.maartyd rakstīja:Pats vainīgs tajos csng vai kā?
Protams, no apdrošinātājiem nesaņēmu ziņu, ka sava saskaņotā kopija arī jāiesniedz un pēc noteikumiem, ja neesmu to izdarījis 10 dienu laikā, jāsedz pilna summa no savas kabatas. Feini...
Pēctam sanāca fails ar vasaras riepām un sniegu. Tur nu gan pats nolohojos, bet tik un tā. Rokas gandrīz nolaidās un gribēju pārdot un nopirkt golfu.
veiksmi! un nenolaid rokas. man arī ir bijusi tāda sajūta, pat bez nekā sadauzīšanas.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Tu domā, ka ar golfu nebūtu izraisījis csn šajās situācijās?
Par to mini bukti nevarējāt uz vietas vienoties, par kaut kādu summu? parakstītu papīru, ka abiem nav iebildumu un miers...
Tev varbūt par apdrošinātāja maiņu jādomā, jo mans apdrošinātājs - ergo, man atsūtīja vēstuli uz e-pastu, neatceros vai pa pastu atsūtīja, ka desmit dienu laikā jāaizbrauc pie viņiem, visu sakārtojām un viss ok, pat bm klase samazinājās par 1 vienu vienību nevis 3, kā sākumā tika minēts, bet tas jau laikam nav no apdrošinātāja atkarīgs.
Lai gan viņi jau meklēs katru mazāko iemeslu, lai regress tiktu izkārtots.
Cīnies, gan jau nākamais gads būs veiksmīgs
Par to mini bukti nevarējāt uz vietas vienoties, par kaut kādu summu? parakstītu papīru, ka abiem nav iebildumu un miers...
Tev varbūt par apdrošinātāja maiņu jādomā, jo mans apdrošinātājs - ergo, man atsūtīja vēstuli uz e-pastu, neatceros vai pa pastu atsūtīja, ka desmit dienu laikā jāaizbrauc pie viņiem, visu sakārtojām un viss ok, pat bm klase samazinājās par 1 vienu vienību nevis 3, kā sākumā tika minēts, bet tas jau laikam nav no apdrošinātāja atkarīgs.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Paldies, mēģinu saņemties.maartyd rakstīja:nepatīkami, jā. nu kaut kā uz čuju ir jājūt. bet nu jā, ne vienmēr nostrādā.normāls čalis rakstīja:Vienā uzticējos pārāk priekšā braucošajam korķī uzsāku gaitu kopā ar viņu, jo redzēju, ka šamo laiž ārā uz galvenās ielas, viņš kaut ko noraustījās un nodeva pa nažiem, uztaisīju mini buhti bamperī viņam. (man nr rāmītis mazliet samīcīts, viņam maza buhte, no servisa atnāca tāme pa 222eur - šķērsstieņa labošana mistiska, pārkrāsošana utt , kur lietotājs elstiņš teica, ka tas ir izvelkams bez krāsošanas un pa ~4reiz mazāku cenu.) To visu, redzot, radās sajūta, ka kaut kas nav tīrs.maartyd rakstīja:Pats vainīgs tajos csng vai kā?
veiksmi! un nenolaid rokas. man arī ir bijusi tāda sajūta, pat bez nekā sadauzīšanas.
Tur bija rīts un pārāk neiesprindzis biju, atslābu un domāju, ka priekšā braucošais rīkosies tāpat, kā es būtu rīkojies - ja laiž, fiksi ārā izbrauc, lai pēc iespējas mazāk traucētu.
Jāskrūvē tik vien ir un jālaiž.
Baigi patīk ideja par stiklšķiedras spārniem, kuri nerūsētu. 150eur varētu būt tā vērts.
Labs jautājums par golfu... Ar to vismaz nebūtu škrobe, ka čakarēju bundžu labu. Bet nu vienu no šiem csng nebūtu gan izraisījis.Linda rakstīja:Tu domā, ka ar golfu nebūtu izraisījis csn šajās situācijās?
Vispār tagad sajūta, ka nemāku vairs braukt.
Mini buhtes īpašnieks ļoti pastāvēja uz saskaņoto, nevēlējās ne palīdzību tā, ka atbrauc čalis uz servisu, Elstiņš izvelkt tā, ka pilnīgi neko nevar redzēt (ko viņš arī dara ikdienā un ļoti labi dara), nepiekrita naudai uz vietas, jo "sievas mašīna, sieva grib saskaņoto".
Tas man tagad, pēc tāmes saņemšanas, šķiet ļoti aizdomīgi.
Par ziņas nesaņemšanu - īsziņu Gjensidige ir sūtījuši, bet nu visticamākais, ka mans tel gļuko (nav pirmā reize) vai Bitei kaut kas nojūdzies.
Un tieši tā, viņi jau necentīsies kārtīgāk atgādināt. Regress way to go...
Paldies par novēlējumiem! Cerams, ka viss iecerētais izdosies un būs gan minišoseja, gan kādas street drifta sacensības. :)
Mošh aidzen pie mācītāja. Zinkā varbūt palīdz ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ir kāds ieteicams? Varētu svētīt, apmazgāt ar svēto ūdeni...ValtersZ rakstīja:Mošh aidzen pie mācītāja. Zinkā varbūt palīdz ?
Pajautā userim Maa, viņam ar to ir pieredzenormāls čalis rakstīja:Ir kāds ieteicams? Varētu svētīt, apmazgāt ar svēto ūdeni...ValtersZ rakstīja:Mošh aidzen pie mācītāja. Zinkā varbūt palīdz ?
Šim normāli iesvētīja, ka pat līdz Anglijai veiskmīgi tika!
Par e36 bēdīgi,bet nenolaid rokas un cīnies!
Jābrauc uz Aglonu nomazgāt auto
Viņš ar to miskasti uz jūkei aizbrauca ???Lawwr rakstīja:Šim normāli iesvētīja, ka pat līdz Anglijai veiskmīgi tika!
Varbūt tādēļ arī tika, ka iesvētīja.Pjērs rakstīja:Viņš ar to miskasti uz jūkei aizbrauca ???Lawwr rakstīja:Šim normāli iesvētīja, ka pat līdz Anglijai veiskmīgi tika!
Njā.
Cīnos vēlarvien, neesmu padevies. Protams, cenšos mācīties no savām kļūdām.
Lai runā bildes.
Jautājums - Tāds rats ir normāli izvalcējams?
Cīnos vēlarvien, neesmu padevies. Protams, cenšos mācīties no savām kļūdām.
Lai runā bildes.
Jautājums - Tāds rats ir normāli izvalcējams?
Japp. :( Jau sāk skaits jukt.
Protams, paša muļķība atkal pie vainas, nerēķinājos gan ar apstākļiem, gan ar to, ka kaut kas var atrasties uz ceļa aiz līkuma.
Izgāja gan maksimāli labi, ņemot vērā apstākļus.
Protams, paša muļķība atkal pie vainas, nerēķinājos gan ar apstākļiem, gan ar to, ka kaut kas var atrasties uz ceļa aiz līkuma.
Izgāja gan maksimāli labi, ņemot vērā apstākļus.
Ir jēga to bottlecap valcēt, ja viņš maksā neko gabalā?
Sent from my XT1072 using Tapatalk
Piekrītu!gruzs rakstīja:Ir jēga to bottlecap valcēt, ja viņš maksā neko gabalā?
Saliektais nav bottlecap, bet enīvei neizskatās ka tas disks ir baigi skaists un tā vērts.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Njā, tā sāku domāt, ka nav īsti jēgas to darīt, neatmaksātos. Tikai tik, cik pašam patīk pēc izskata.
Nevaru arī īsti atrast tādu pašu vienu, vai kaut vairākus.
Nevaru arī īsti atrast tādu pašu vienu, vai kaut vairākus.