siikais autoparks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 17
- chevron_right
Skaisti Hi, hi, hi, mans siikaisdogMa rakstīja:
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pāris dienas pirms drifta sezonas noslēguma
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Jā, bez pacēlāja grūti nomainīt motoru
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
izskatāska dogmam patīk sāda poza
Kura ??? viņš 2. bildē ir augšā, bet 4. bildē apakšā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tā tik turēt,malacisdogMa rakstīja:
Podziņa rakstīja:Skaisti Hi, hi, hi, mans siikaisdogMa rakstīja:
"Krasava" !
ar savu diviiti es ar kko tml. varu izdariit ?? :)
noteikti jau ka abas pozasPodziņa rakstīja:Kura ??? viņš 2. bildē ir augšā, bet 4. bildē apakšā
...
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
abas, jo abās ir salieciesPodziņa rakstīja:Kura ??? viņš 2. bildē ir augšā, bet 4. bildē apakšā
Likās, ka siikajam smukāk/ātrāk bija, nekā Tavam touringam, lai gan jauda tak mazāka, vai ne?Orkaans rakstīja:http://www.youtube.com/watch?v=B1tlWIUFWks
Man ir tourings un 2.5 (tiirs standarts un smags auto) Vinjam 2.8 ar e46 plauktiem un metinaatu reduktoru
Protams ,ka arii brauceejs vinjsh ir ljoti labs!!! Nevajag aizmirst arii to ,ka mans shoferiitis ar to auto brauca praktiski pirmo reiziiti un arii lielu lomu nospeeleeja ,ka svesh auto
Protams ,ka arii brauceejs vinjsh ir ljoti labs!!! Nevajag aizmirst arii to ,ka mans shoferiitis ar to auto brauca praktiski pirmo reiziiti un arii lielu lomu nospeeleeja ,ka svesh auto
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ja siikajam 2.8 tad viss skaidrs
Ja tur 2.8 tad izskatas tads pasvaks
Bet siikais molodec
Bet siikais molodec
bija sūdīgas riepas, īpaši jau pēdējā braucienā.. bija divas dažādas, jo riepas bija jāpaspēj nomainīt 5 minūtēs.. vienu uzlika ātri, otra izrādijās pamīksta, tad ātri paķēra citu, savādāku un tad arī bija viss, neslīdēja kā gribējās
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu es tā skatos bet ir labi
siikais pasaki tak kas tev pa motoru? ko tur slep:) no malas izklausas labaka gadijuma ka 2.5:)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 17