siikais autoparks
tatad ari man ir kads e36... pareizak sakot pat divi
1. ikdienas drapaks... tika iegadats pa leeto no coma... diezgan pajaats bija... 318i 92 gada
iegadajos tadu:
bik piestradaju sanaca tads:
1. ikdienas drapaks... tika iegadats pa leeto no coma... diezgan pajaats bija... 318i 92 gada
iegadajos tadu:
bik piestradaju sanaca tads:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
2. mazs projektins 340i bet par to plasak bik veelak
mmmm 4.0,tas būs lops
ka man nagi niez to lupu bamperim nolauzt , tiesam neziskatas pec nekaa... bumeris ka tads jau smuks svaigi krasots, bet pec manam domamm tas zebras tonis neiet bmw tapec labak jau butu viss balts !!!
lieaku nepacietibu gaidu kadu zinu par to 340 !!
Tur apakšā ir 4.4
dogMa 4.0
bosiks11 rakstīja:ka man nagi niez to lupu bamperim nolauzt , tiesam neziskatas pec nekaa... bumeris ka tads jau smuks svaigi krasots, bet pec manam domamm tas zebras tonis neiet bmw tapec labak jau butu viss balts !!!
bumeris nav krasots un arii ikdienas auto nekrasosu... tads vins bija un paliks!
Taka prasaas vairaak apraksta. Nevaru iisti saprast, patiik vai nepatiik taa luupa. Kas pa projektu?
tas zebrīgais krāsojums man tās tīri simpātisks liekas , vienīgi zem nāsim, kautkas man nepatīk, bet nu tas ir sīkums :P
Un tas 4.4 motorītis
Un tas 4.4 motorītis
Tad nav interesanti Vnk. pierasts, ka krāmē 4.4, tāpēc tā likās Tad jau *40 sērijas modeļiem ir 2 varianti? 4.0 un 4.4?siikais rakstīja:dogMa 4.0
labaak iemet taja 340 projektaa V12 850i bembuka motoru tad buus LOPS
japir divi bet jaudas zina isti neatskiras. 4.4 vairak elektribas, lidz ar to vairak problemu!dogMa rakstīja:Tad nav interesanti Vnk. pierasts, ka krāmē 4.4, tāpēc tā likās Tad jau *40 sērijas modeļiem ir 2 varianti? 4.0 un 4.4?siikais rakstīja:dogMa 4.0
v12 smags, v8 ja nemaldos pat jaudigaks!putans rakstīja:labaak iemet taja 340 projektaa V12 850i bembuka motoru taqd buus LOPS
Gribas redzet 4.0 projektu atrak
Zebras krāsojums un lūpa izskatās pat ļoti . Kā ikdienas auto ir labs
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Baltajam skaisti disku
Kopumā skaists auto, tikai lūpa
Kopumā skaists auto, tikai lūpa
sodien tiku pie jauniem V/N
kruts