Reduktori, pusasis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 11
- chevron_right
Reāli , vienu flanci izvels ārā un skaties iekšā. Ja ir 2 stieņi krustā ir LSD , ja ir tikai 1 stienis tad nav LSD. Neņemot vāku nost savādāk man liekas ka nemaz nevar pateikt vai ir LSD>
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ok liels paldies par info !ValtersZ rakstīja:Reāli , vienu flanci izvels ārā un skaties iekšā. Ja ir 2 stieņi krustā ir LSD , ja ir tikai 1 stienis tad nav LSD. Neņemot vāku nost savādāk man liekas ka nemaz nevar pateikt vai ir LSD>
Sveiki tauta!
jautaajums ir taads vai no e34 reduktors derees uz e36 ja abi ir 188mm, vinu var vnk uzmest,vai man janem un japarliek iekshas vnk e36 korpusaa ?
jautaajums ir taads vai no e34 reduktors derees uz e36 ja abi ir 188mm, vinu var vnk uzmest,vai man janem un japarliek iekshas vnk e36 korpusaa ?
Pēdējais labojis Pardevejs - 19 Jūl 2016, 14:47, kopā labots 1 reizi.
Tā vnk uzmest nevar,tikai iekšas var pārlikt uz e36 reduktoru no e34.Pardevejs rakstīja:Sveiki tauta!
Un vell jautajums kuriem modeliem no e34 diffs naca ar 8 skruvem pie flanca?
Ok viss skaidrs liels paldies !Garaisss rakstīja:Tā vnk uzmest nevar,tikai iekšas var pārlikt uz e36 reduktoru no e34.Pardevejs rakstīja:Sveiki tauta!
Un vell jautajums kuriem modeliem no e34 diffs naca ar 8 skruvem pie flanca?
Varbūt kāds laimīgais var padalīties ar 188mm reduktora gultņu izmēriem?
Nemāki detału katalogā ( bmwfans, tis, etk) atrast? Vai slinkums?Linc rakstīja:Varbūt kāds laimīgais var padalīties ar 188mm reduktora gultņu izmēriem?
46,0X75,0X18,0 līdz 92.g sept
Jautājums tād- vai var 188mm reduktora vietā uzlikt mazo reduktoru neko citu nemainot?
Lasot topicu daži aka ka var, daži ka nevar..
Lasot topicu daži aka ka var, daži ka nevar..
Foruma ideja jau vispār ir cita : Palīdz cits citam.-AF- rakstīja:Nemāki detału katalogā ( bmwfans, tis, etk) atrast? Vai slinkums?Linc rakstīja:Varbūt kāds laimīgais var padalīties ar 188mm reduktora gultņu izmēriem?
46,0X75,0X18,0 līdz 92.g sept
Bet nu labi.
Redz, reduktorā ir vairaki dažādi gultņi....
Nejautātu, ja visi izmēri būtu pavisam vienkārši atrodami. Atveru realoem un Tur nav visi izmēri.
Apskatiju BMW fans arī tur nemaniju visus izmērus.
Zinu ka šeit vairāki lietojāji ir mainijuši. Būtu noderīgi visiem ja kāds ieliktu gultņu izmērus vai kāda ražotāja kodus (neskaitot oriģinālos)
Bmwfans viss ir, tā kā uz jautājumu viņš arī atbildēja
Kādu eļļu labāk/iesakāt lietot LSD reduktoram?
75w140 full syntetic
Pofig kādu brendu, tos tāpat retais ražo.
Es izvēlētos castroll vai motul, ( intercar laba cena Motul)
Pofig kādu brendu, tos tāpat retais ražo.
Es izvēlētos castroll vai motul, ( intercar laba cena Motul)
Cik litri ir vajadzígi reduktoram?
~1,8l
188mm 1.7LRENIO rakstīja:Cik litri ir vajadzígi reduktoram?
Paldies.
Ja runa iet par tiem, kuri apaksa labaja sturi.. Tad vajadzeja atzimet L un R..savadak 50/50 ka bus pareizi
Vai nav vienàda recepte visiem?
Kurà pusè kurś kurś ir?
Kurà pusè kurś kurś ir?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tie flancīši ir vienādi, bet tās gultņu tasītes kuras var redzēt ir palikušas iekšā, gan labāk pielikt pie tā gultņa, ar kuru tas mīlējies šos 25 gadus kopā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 11