ieteikumi. Jautājumi +atbildes=rezultāts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 25
- chevron_right
uz mazdas jau gluži arī nelīmētu....
ko piep****s manai mazdai, es runāju par vispārīgu gadījumu
tāpēc ka tu citā topikā uzvilkies - tagad es tāpat...: D
Kas mazdām vainas?
tur vairak bija tendets uz uteo nevis mazdu, bet izrunaats un
galvenokārt - FWD
galvenokārt - FWD
Ne te par to runāt, jāiet uz pļāpu sadaļu
kaut ka ir iespejams noregulet e36 coupe lai durvis taisas vala ,,tagad ir ta ka no aras taisot durviss vala nevar dabut, jacel rokturis no visa speka lidz pasam galam uz augsu un tad tikai ataisas vala kaspar vainu ?
drosi ka salauzts mehanisms
Bišķi kaitina ka uzspiežot uz kkādu ss.lv lika kas ir te viņš atverās uz šīs pašas ciltnes! Pēc tam es automātiski uzeju uz krusta un līdz ar to atpakaļ uz e36.lv jāver pa jaunam atpakaļ..
Vai nevar uztaisīt tā ka atver linku jaunā ciltnē?
Vai nevar uztaisīt tā ka atver linku jaunā ciltnē?
+M3
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Iemācieties lietot internetu Man visi "external" linki veras jaunā tabā (firefox) un nekad nav bijušas problēmas :)
es lietoju google chrome un man ar taa pati problēma ka veras uz šī paša vaļa!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Es lietoju vairaakus datorus un vairaakus brozerus ,bet nevienaa links neatveras jaunaa logaa! Tai pashaa laikaa powerii viss notiek ka vajag!dogMa rakstīja:Iemācieties lietot internetu Man visi "external" linki veras jaunā tabā (firefox) un nekad nav bijušas problēmas :)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nju ganjau ka tas ir risināms :) bet principā mūsdienāsjau esmu pieradis linkus klikšķināt ar peles rulliiti, kas atver lapu jaunā cilnē. bet ko tik neizdarīsi foruma lietotāju labā, lai tik ērtāk- atradīsim brīvu brīdi un palabosi. shii tēma jau pirmstam tika apspriesta :)
Euuu, kur pazusušas visas manas bildes, kas ieliktas no inboxa? Visu laiku rādīja kā vajag, tagad skatos - nevienu neredzu...
viens moders pačukstēja man, ka , ja bildes ir tālākas pa 100kmmarux rakstīja:Euuu, kur pazusušas visas manas bildes, kas ieliktas no inboxa? Visu laiku rādīja kā vajag, tagad skatos - nevienu neredzu...
no Rīgas , tad ir auto delete.... lauki....
Bez stresa - inbox ir baigā kaka, kā izrādās... Tur daudzas lietas notiek pašas no sevis...marux rakstīja:Euuu, kur pazusušas visas manas bildes, kas ieliktas no inboxa? Visu laiku rādīja kā vajag, tagad skatos - nevienu neredzu...
kapec citi ir lietotaji ir ar melnajiem burtiem un citi nau? ko tas apzimee vai neapzimee?
...
kluba biedri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7