E36-Uga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Es jau necakaretos un liktu manualo karbu, atrak vieglak un izdevigaak.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Kas tieši man ir vajadzīgs??bestbmw rakstīja:Es jau necakaretos un liktu manualo karbu, atrak vieglak un izdevigaak.
Kārba
Motora provotka
3 pedāļi
Sajūga cilindrs
Atrumklokis
Un tas kas savienu atrumkloķi ar kārbu
Vēl kaut kas?
Veel jaskataas kas ar kardanu,bet pa lielam visu nosauci. Un domaju ja labi skruve pa vienu sezdienu Alu dzerot var visu to salikt!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
bestbmw rakstīja:Veel jaskataas kas ar kardanu,bet pa lielam visu nosauci. Un domaju ja labi skruve pa vienu sezdienu Alu dzerot var visu to salikt!
Kas ir ar abs bloku, ta sajūga cilindra slauka ieiet tajā bet vai manam abs blokam būs vieta kur viņu pieslēgt?
Kas tur izdevīgāks? Pirkt visu to un krāmēties ir izdevīgāk, kā vienkārši nomainīt automātu, kurš maksā tik pat vai lētāk kā pliks manuālis, ir izdevīgāk? Vai arī stereotipi nostrādāja?bestbmw rakstīja:Es jau necakaretos un liktu manualo karbu, atrak vieglak un izdevigaak.
Man piedāvāja no 2.8 benziina automātu, tas der dizelim?
5 HP-18
Ok paldieskasp1js rakstīja:5 HP-18
Ja kodi vienādi bet krāsa šiltei atšķiras, viņš ies kopā?
Tā zaļā ir no 2.8 benzīna, domāju vai kompis viņu ņems pretī Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
es Tavā vietā paņemtu arī kārbas kompi no tā 328.
Tu, kad jaunajam motoram likai kārbu virsū, izņēmi ārā gūltni kloķenes galā, kurš ir paredzēts manuālajai kārbai? Automāta kārbai tāda tur nav.
Tu, kad jaunajam motoram likai kārbu virsū, izņēmi ārā gūltni kloķenes galā, kurš ir paredzēts manuālajai kārbai? Automāta kārbai tāda tur nav.
Jap izņēmu, bet tas benzīna kompis negribēs likt apgriezienus tādu kā vajaga benzīnam? Kā nesanāk tā ka manam dizelim bus maksimālais 7k apgriezienizeltinsh rakstīja:es Tavā vietā paņemtu arī kārbas kompi no tā 328.
Par to atbild DME. Kārbas kompis tik cik robus slēgā balstoties no tā cik ātri riteņi griežas.
Tad domā tā kārba derēs ja?WannaBee rakstīja:Par to atbild DME. Kārbas kompis tik cik robus slēgā balstoties no tā cik ātri riteņi griežas.
To visu pa lielam var salīdzināt šeit.
http://www.realoem.com/bmw/enUS/select? ... series=E36
http://www.realoem.com/bmw/enUS/select? ... series=E36
Motors ir vietā un jauna kārba arī ir uzlikta, viss strādā kā tam jābūt, beidzot
Tad aiz neko darīt izdomāju ka nedaudz jauzpuce salons un jāuztaisa šādi tādi remonti
Laikam nevajadzēja ar balto diegu šūt, diezgan labi var redzēt un tik arī sametinats priekšējais pašažieru krēsls un protams viss kārtīgi iztīrīts Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nokrāso ar marķieri diegus.
Labi darbi padarīti
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Laba domadriftaelks rakstīja:Nokrāso ar marķieri diegus.
Kāds varbūt zin kas tas ir kurš atrodas zem blakussedetaja krēsla?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right