Mileniums e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 9
- chevron_right
Man personīgi arī ir nopūsti auto krāsā, 646 neņem. Jāmēģina ar kādu krāsas noņēmēju.kompots rakstīja:iespējams ka ar šķīdinātāju to krāsu varētu dabūt nost, nesabojājot moldingu.
Garāžā stāv kkāda šķīdinātāja pudele varu iedot pamēģināt
Es domāju, ka tādas lietas labāk paprasīt ir krāsotājiem. Pajautā Orkānam, jo no tiem krāsu noņēmējiem moldingi var palikt balti matēti.
baigi negribās riskēt ar visādiem šķīdinātājiem jo visas daļas ir OEM un galīgi negribas viņas sačakarēt!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Piedod vinas jau ir sabojatas, jo vinas ir nokrasotas...
kada starpiba kadi vini paliek tapat ka jauni nekad vairs nebuss
taka ka tu vinus tiri ir pilnigi vienalga galvanais lai taja procesa nepiedalas smilšpapirs vai kads cits abrazivs
jo krasot dabusi jeb kura varianta un ar krasas izveli vari drosi pm man
es meginatu ar to krasas nonemeju ko k-rauta tirgo un pectam ar 646
taka ka tu vinus tiri ir pilnigi vienalga galvanais lai taja procesa nepiedalas smilšpapirs vai kads cits abrazivs
jo krasot dabusi jeb kura varianta un ar krasas izveli vari drosi pm man
es meginatu ar to krasas nonemeju ko k-rauta tirgo un pectam ar 646
Apsveicu ar pirkumu, šo auto es pazīstu un autiņš ir ļoti labā stāvoklī iepriekšējais saimnieks ļoti rūpējās par šo auto un cerams, ka tu tā pat rūpēsies
Es piekrītu pārējiem, ka moldingi labāk izskatītos ja būtu melni , bet es neieteiktu krāsu ņemt nost, jo baidos, ka ātrāk sačakarēsi viņus nekā noņemsi krāsu.
Vari pamēģināt uz kādas vienas detaļas noņemt krāsu kā piemēram aiz numurzīmes uz moldinga, gadījumā ja sabojāsi, tad ar numurzīmi paslēpsi
Es piekrītu pārējiem, ka moldingi labāk izskatītos ja būtu melni , bet es neieteiktu krāsu ņemt nost, jo baidos, ka ātrāk sačakarēsi viņus nekā noņemsi krāsu.
Vari pamēģināt uz kādas vienas detaļas noņemt krāsu kā piemēram aiz numurzīmes uz moldinga, gadījumā ja sabojāsi, tad ar numurzīmi paslēpsi
tā jau man likās redzēts tourings...
mūsu sezonas atklāšanā tika manīts, gājām ar BeeSharp'u skatities par ko balsot - teicu, smuks tourings, ajjj, bet pārāk sarkans (moldingi, difuzors, lūpa) - atkriit... un skiet bikerniekos kaut kad servisa parkā...
bet jā sarkanais par daudz... kad to novāksi būs
un diski par masivu... vai klirenss
mūsu sezonas atklāšanā tika manīts, gājām ar BeeSharp'u skatities par ko balsot - teicu, smuks tourings, ajjj, bet pārāk sarkans (moldingi, difuzors, lūpa) - atkriit... un skiet bikerniekos kaut kad servisa parkā...
bet jā sarkanais par daudz... kad to novāksi būs
un diski par masivu... vai klirenss
paldies paldies par labajiem vārdiem!
možais tad jau es zinu par ko balsosi nākošajā sezonas atklāšanā!
možais tad jau es zinu par ko balsosi nākošajā sezonas atklāšanā!
nekaada gadijuma nemegjini krasas nonjemeeju ,to kjeepiigo...reiz ari pameginaju,saeeda plastmasu
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Nokraso ar melnu bamperu krasu un viss
vakar dzirdēju jau labu iespējamo variantu (MELNS MATĒTS BALONS)
tiks arī izmeijģināts jo vairāk jau sačakarēt nevar!
tiks arī izmeijģināts jo vairāk jau sačakarēt nevar!
tad nem k-rauta proff krasu balona matetu man nasis jau gadu stav nopustas un pat nemateju jo bija slinkums un krasa tapat turas
galvenais tik tos moldingus pareizi un kārtīgi sagatavot
1/3 daļa topica tik pa moldingiem!
Es to visu varu noslēgt piedāvājot tos vienkārši pārkrāsot melnā krāsā un viss!
Es to visu varu noslēgt piedāvājot tos vienkārši pārkrāsot melnā krāsā un viss!
netīrs bet vizuālais sāk iet uz pareizā ceļa!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
skats jau konkrēti mainījies, protams, uz labo pusi
P.S. bet priekšējo lūpu ar prasās piekrāsot
būs būs vēl lūpa, difuzors, virs aizmugurējā numura plastmas nezinu kā viņu sauc, antēna un grils jāpārkrāso!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …