Mileniums e36
sveiki gribēju jums atrādīt savu e36 kurš tika iegādāts kādas 2 nedēļas atpakaļ!
nedaudz par auto bmw ir 1992gada ar mazo nemotoru 1.6! ekstru ar īsti nekādu nav laba audio sistema maģis,subis un pastiprinātājs!!! līdz pavasarim neko nedarīšu bet tad doma ir noraut ķekavas sliekšņus kurus iepriekšējais saimnieks tiko ir uzlicis!!! vietā likt īstus m-sliekšņus!
katrā ziņā plānu daudz nu bet to ar laiku un par to informēšu jūs ar aprakstiem un foto reportāžām!
bildes no salona būs nedaudz vēlāk!!!
nedaudz par auto bmw ir 1992gada ar mazo nemotoru 1.6! ekstru ar īsti nekādu nav laba audio sistema maģis,subis un pastiprinātājs!!! līdz pavasarim neko nedarīšu bet tad doma ir noraut ķekavas sliekšņus kurus iepriekšējais saimnieks tiko ir uzlicis!!! vietā likt īstus m-sliekšņus!
katrā ziņā plānu daudz nu bet to ar laiku un par to informēšu jūs ar aprakstiem un foto reportāžām!
bildes no salona būs nedaudz vēlāk!!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis mileniums - 15 Okt 2012, 10:54, kopā labots 1 reizi.
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
pardod man tos nekam nederigos "kekavas slieksnjus" kam tev vinji ta jau gliits auto ja kas PM
smuks auto tikai prasās citus diskus (vismaz pēc manām domām) par cik paņēmi?
Tiešām, neizskatās pēc ķekavas sliekšniem
Auto vizuāli ir ok
Auto vizuāli ir ok
laikam jau nav ko slēpt 700ls!
šie diski būs uz ziemu pavasarī doma iegādāties citus!!!!
šie diski būs uz ziemu pavasarī doma iegādāties citus!!!!
Pēdējais labojis mileniums - 15 Okt 2012, 10:55, kopā labots 1 reizi.
ir ir kekavas, nav tie vacinji
pēc manām domām ja tie nebūtu Ķekavas tad būtu jābūt lūciņām priekš donkrata!
savādāk tagad braucu un stresoju ka tik nepārduru riepu jo ir tik orģinālais donkrats kuru vienīgi varētu bāzt izspūtēja caurumā!!!
savādāk tagad braucu un stresoju ka tik nepārduru riepu jo ir tik orģinālais donkrats kuru vienīgi varētu bāzt izspūtēja caurumā!!!
Pēdējais labojis mileniums - 15 Okt 2012, 10:58, kopā labots 1 reizi.
nu ko lai labi ripo
krasa smuka
krasa smuka
Auto izskatas atbilstoši cenai
ir ok, labs pirmais iespaids.. izskatās kopts autiņš...
tikai kas tur visur apakšā un iekšā darās....
tikai kas tur visur apakšā un iekšā darās....
Patiesi priecājos par vēl vienu lagūnu šejienes rindās!
Ja izņemsi xenonus, nomainīsi numura palikņus un iemācīsies rakstīt bez n-tajām "!!!", tad būs pavisam
Ja izņemsi xenonus, nomainīsi numura palikņus un iemācīsies rakstīt bez n-tajām "!!!", tad būs pavisam
smuks autinjs..tikai to hrooomeeto nr. paliktni gan met araa..
kas vainas hrenonam? man patiik..
kas vainas hrenonam? man patiik..
Vainas nekādas, vnk mans uzskats, ka ātrākais un vienkāršākais veids, kā sačakarēt E36, ir ielikt xenonus. Tīri mans personīgi subjektīvais viedoklis
paliktnjus nomainiishu bet bsenons paliks!
xenonu atstaaj, es savu muzu vairs nebrauktu ar auto bez xenona paredzamiiba ir vienkarshi idealaka ka ar sveču gaismas lukturiem
doma ir paarvietot ksenonu uz miglaam un lampaas likt engjeljus! ko juus par to sakat?? tik nebljaujat!
ir arii otrs variants atstaat kur vinji ir un miglas dzeltenas! kurshs labaaks variants?
ir arii otrs variants atstaat kur vinji ir un miglas dzeltenas! kurshs labaaks variants?
ieliec ari miglas xenonu
kaa buutu ieksh dzeltenas miglas ksenons??